• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam napmaya çalışıyo anlamadım gttı

Canim ya....

Bizimkisi de ilk evlendigim siralar ogluna sarilir piskin piskin bana bakar sonrasinda da "kiskancliktan catladin degil mi" derdi.

O kadar cok sinir olurdum ki .... En sonunda yine ayni seyi yapti "anne sevgisiyle karisinin sevgisi bir olmaz olamaz zaten,seni annesi oldugu icin beni de hayatina bir yon verip artik aile olmak istedigi icin seviyor, beni askla seviyor seni saygiyla seviyor "dedim ve bitti....

Oglunu paylasamayacaksan al koy vitrine.....
Ben başima gelmediği içinmi cok komik buluyorum bu tür şeyleri:9:
Güzel cevap vermişSin;)

Asinda öpmek dışında benim kv'denin başka bir davranışı vardi,
Bu yüzden ben değilde başkaları derdi, bu kadin sapikmi ne diye:)
Ben leyla gibiydim, anlamazdim, sonradan saplantisini anladim:55:

Ama cidden kizlar, bir gülme geliyor şu oğullarının her yerinden öpmelerini okuyunca:27:
Fakat, daha sonra kiskandinmi? Catladinmi diyip tozunu kacirmalari çok sinir bozucu bir şey! !

Yaklaşık 4 yıllık evliyim. Şükürler olsun bir gune bir gun böyle bir davranış görmedim kv den. Allah razı olsun:)

Benim kaynanam da oğlunu kocası sanıyor. Eşimle nişanlı olduğumuz zamanlarda annesine iç çamaşırı alıyordu deliriyordum. Sonra da sen ver anneme, sana hediye aldım de diyordu. Bir erkek annesine iç çamaşırı alır mı ya?

Oğlunu yanında açık açık herşeyini anlatıyor. Misal, dün baban yaklaştı bana, yok dedim vs. Gülerek anlatıyor bunları.

Adet günlerinde çok kanaması olduğunu söylüyor... Çok iğreniyorum çok.

bu çok iğrenç ..

onun dışında oğlunun göbeğini sevmesi oğlunu öpmesi cok normal o doğurmuş o büyütmüş emzirmiş sevmez mi hiç büyüse de gözünde hala çocuk belki art niyetle düşünmemek lazım..kaynana art niyetle niye oğlunu sevsin ki sonucta öz oğlu...

Herşeyin bir sınırı bir haddi var canım ne bu çamaşırlar ortada :27:. Eşin yanında şapur şupur öpülmesine de karşıyım ben ne o nispet yapar gibi. Gelir sarılır, öper ama öyle abartılı tavırlar sergilemesi gereksiz.

Allahım benim de oğlum olacak, gözümün bebeği olacak. Ne olur beni bu hallere düşürme.:49:

Canım anlamaya çalışma kendini yıpratırsın .hiç sallama :34: .erkek anneleri biraz oğullarına düşkün oluyorlar ,gelinlerini kendilerine rakip olarak görüyorlar :10: oğullarının neyini paylaşamıyorlarsa artık :1: bende gıcık gidiyorum

Son düzenleme:
Back
X