• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam odama daldı, çok utandım...

alevsi

her şey çok güzel olacak
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
595
16
96
40
İzmir
kayınvalidemle birlikte yaşıyoruz ve şu an çıkma imkanımız yok. evlendikten 1 yıl sonra kira ödemeyelim diye kayınvalidemin yanına taşındık kaynım evlenince. bende vajinismus illeti vardı yeni atlattım. bu nedenle her fırsatı değerlendiriyoruz.
pazar öğlen gibi duştan çıkmıştım odamda kurulanırken eşim yanıma geldi. o sırada eltim ve kaynım geldiler. kayınvalidem onlarla ilgilenir bizi duymazlar diye koklaşmaya başladık işte. sonra tam birleşme olacağı sırada kayınvalidem eşime seslendi ve seslenmesiyle birlikte kapıya vurmadan pat diye daldı içeri. toparlnamadım bile eşim açma anne diye bağırdı ama çok kötü oldum. yüzümü kapattım görmeyim diye allahtan içeri girmedi ama anlaması bile yetti.hemen giyindik dışarı çıktık.
çok utandım yaaa hem de çok sinirlendim. :delphin:

Bence hiç utanma, utanması gereken kayınvaliden. Evli bir çiftin yatak odasına dalınır mı hiç. Neyse anlamıştır bundan sonra yapmaz en azından.

bu ne dusuncesızlık !! karı koca ıcerdeykenn hemdee

bırak o utansın hadı gırecen ıcerı ınsann kapıyı calar !

kapıyı kitlemeliydiniz beraber yaşıyosanız..

kapıyı çalmadan girmeside ayrı bi terbiyesizlik tabi..

upssssssss çok kötü olmuş ya aksilik iştee ama yapılcak bişey yok tabi öyle bir anda, utanacağın bir durumda yok bence kayınvaildenutansın boşver

Kayınvalidenizin kapıyı çalmadan,izin almadan odaya girmek istemesi hoş olmamış cidden..
Ama bence siz de biraz dikkat edin,eve misafir gelince sizi salona çağırmaları da normal..Yani eltilerinizin geldiğini duymuşsunuz sonuçta...
Anlıyorum,kanınız kaynıyor ama işte başkasının evindeyken yaşam şeklimiz daha farklı olmalı bence..

çok kötü olmuş
kayınvalidenin odaya dalması ayıp
ama sizinde öğlen vakti kapıyı kilitlememeniz kötü olmuş

bencede daha dikkatli olmalısınız beraber yaşamanın zorluğu işte
ayrıca kayınvaliden hatalı ne olursa olsun kapıyı çalmalıydı.sizde bu durumda kapınızı kilitlemeliydiniza.s

kapının kilidini değiştirmemizi istemedi. daha taşınırken kapı kilitlenmiyor değiştirelim dedi eşim aaa ne demek istiyorsun sen oğlum dedi olmaz öyle şey dedi kilit altında oda olmaz dedi. yaptırsak burnımuzdan getirirdi.ses etmedik. normalde banyodan çıktığımı biliyor. eltim ve kaynım nerdeyse hergün bizdeler o nedenle gldiklerinde pek misafir muamelesi yapmıyoruz. hatta geldiklerinde ya odamıza geçiyoruz yada dışarı çıkıyoruz anlasınlarda gelmesinler diye o nedenle girmez diye düşündük. ayrıca odaya gelme nedeni salona çağırmak değildi. çayını tazeleyimmi diye sormak için gelmiş (!)

kayınvalidemle birlikte yaşıyoruz ve şu an çıkma imkanımız yok. evlendikten 1 yıl sonra kira ödemeyelim diye kayınvalidemin yanına taşındık kaynım evlenince. bende vajinismus illeti vardı yeni atlattım. bu nedenle her fırsatı değerlendiriyoruz.
pazar öğlen gibi duştan çıkmıştım odamda kurulanırken eşim yanıma geldi. o sırada eltim ve kaynım geldiler. kayınvalidem onlarla ilgilenir bizi duymazlar diye koklaşmaya başladık işte. sonra tam birleşme olacağı sırada kayınvalidem eşime seslendi ve seslenmesiyle birlikte kapıya vurmadan pat diye daldı içeri. toparlnamadım bile eşim açma anne diye bağırdı ama çok kötü oldum. yüzümü kapattım görmeyim diye allahtan içeri girmedi ama anlaması bile yetti.hemen giyindik dışarı çıktık.
çok utandım yaaa hem de çok sinirlendim. :delphin:

hoş olmamış ama bence hiç utanmayın çünkü okötükedihüsorası sizin özel mahrem alanınız ve siz evli bir çiftsiniz çok normal.tarifeli mi kullanacaksınız odanızı o da sizin keyif sizin.kayınvaldenize ders olmuştur daha yaklaşamaz bile

bu arada evdeki sokak kapısı hariç hiç bir kapı kilitlenmez. kilit yerleri bozuk yaptıralım dediğimizde bi ton laf söyledi o nedenle kilidi yaptıramadık. kanımızın kaynaması da demeyelim de vajinismusu yeni yenmiş biri olarak kendimi ne zaman hazır hissedersem o zaman birlikte olabiliyoruz.aksi halde birleşme olmuyor.

hoş eve taşındıktan sonra birleşme olmasada bişeyler yaşayabiliyorduk ilk kez banyoya girdiğimde gece eşimden sonra çıkmıştım banyodan gece gece kalkıp bana kızım bi daha bu saatte banyo yapma diyen yine bu insandır.

canım ya bu kadar olur.saçmalamışlar gerçekten.evli çiftin odasına girilmez kapı çalınır.hiç mi adap bilmiyor kaynanan.çok sinir oldum.neyse cnm bidahakine kilitleyin kapınızı siz de .kaynanada söyle dalmasın öyle odanıza.

alevsi ben senin yerinde olsam o odaya kilit yaptirirdim. burada belli ki is esine dusunuyor. herhalde bu olaydan sonra senin kadar o da sinir olmustur, degil mi? yani ozel hayati hice sayilan bir tek sen degilsin, esin de var. bu durumda annesine gerekli baskiyi yapip o oadaya kilit almasi lazim. baska yol goremiyorum ben.

kaynanan size saygi gosteren, kapi calan, izin alan biri olsa neyse diyecegim ama o olmadigina gore?

yuhhhhhhhh ve pesssssssss diyorum yaniii.cahil lerle uğraşmak çok zor.
sizde biraz dikkatli davranın canımm kapını sürekli kitli tut ....

bu arada evdeki sokak kapısı hariç hiç bir kapı kilitlenmez. kilit yerleri bozuk yaptıralım dediğimizde bi ton laf söyledi o nedenle kilidi yaptıramadık. kanımızın kaynaması da demeyelim de vajinismusu yeni yenmiş biri olarak kendimi ne zaman hazır hissedersem o zaman birlikte olabiliyoruz.aksi halde birleşme olmuyor.

Valla ne desem boş..
Ev kayınvalidenin..
Nasıl isterse öyle karar verir..
Kilit de yaptırmaz,aniden de dalar..
Zor işler bunlar..
Aynı eve girmek,her türlü sorunu göze almak demek bence..
Aslında bence eşinizde de hata var,annesinin huyunu bile bile sizi aynı evde oturmaya ikna etmemeliydi..
İnşallah en yakın zamanda kendi evinize çıkarsınız..

Back
X