- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi berlinli86
merhaba arkadaslar
ben pazar günü ilk anneler günümü kutladim... esim gitmis oglumla cicek almis, kahvalti yaptik hep beraber sonra da büyüklerimizin yanina gittik... buraya kadar hersey güzel. benim oglum su an 10 aylik ve en raht ettigi yer ev, evde cok güzel kendi basina oynar yuvarlanir... neyse kaynanamlara gittik oglumun uyku saati gelmisti uyumadi yerini yadirgayip aglamaya basladi, bende oglum aglarsa hemen kucagima almayan biriyim bazen artik sadece simarikliktan aglior... kaynanam odaya geldi ne oluyor dedi huysuz biraz uyku saati gectigi icin dedim cocugu aglatma ver kucagima dedi bende hayir her agladiginda kucaga alinirsa evde ben cekiyorum sen degil dedim dedim sonra bana bagirmaya basladi ve cocugumu aldi yattigi yerden bende hayir yeter artik ben yetistiriyorum sen degil dedim kaynanama sesimi yükselttim oda bana bagirdi ve oglumu alip gitti odadan... oglum onun yanindayken bana gelmek istemiyor... esimle konustum bana dediki sen sevgini gösteremiyorsun annem yürekten seviyor dedi o laf beni mahvetti... 3 hafta sonra tr ye bilet almistik oraya gitmeye bile hevesim kalmadi uff ja ne yapcam ben
şu renklendirdiğim cümle ilgimi çekti, 10 aylık bi bebekten bahsediyoruz, kaynananın onu senden soğutması mümkün değil yani, bence sana gelmek istemiyorsa kaynananda mutluysa kendini sorgulamalısın kaynananı değil
kadının içi acımıştır benimde acırdı, yiğenim olsun torunum olsun, aileden birinin bebeğiyse bende alırdım kucağıma, almasam bile o anneye bayağı söylenirdim herhalde
daha önceki ilişkilerinizi yaşadıklarınızı bilemicem tabii, sadece şu yukardaki mesajına binayen yazıyorum
son olarak 10 aylık bir bebek her ağladığında kucağa alınmalı, zaten kucağa alınmak için ağlıyor amacı o