kaynanam şimdi de kayınlarımla saldıryo

anasonn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
631
238
Selam kızlar kV bana neler yaptgni bılmeyen yoktur şimdide kayinlarmi üstume saliyo. Kayinlarimi bebek gibi görurum ben her şeylerine koşarm şöyleki büyuk kaynim ufak bi kaza geçirdi 500 km öteye 39 derece atesle gttim aldim getirdm hiç gözum görmez.
Neyse son olay şu kaynim hep küfurlu konuşur benle dalga geçer aldirmam da dozunu aştı ben de kızdım. KV hemen eşime şikayet etti.

Son düzenleme:
Selam kızlar kV bana neler yaptgni bılmeyen yoktur şimdide kayinlarmi üstume saliyo. Kayinlarimi bebek gibi görurum ben her şeylerine koşarm şöyleki büyuk kaynim ufak bi kaza geçirdi 500 km öteye 39 derece atesle gttim aldim getirdm hiç gözum görmez. Bu arada ikiside bekar.
Neyse son olay şu kaynim hep küfurlu konuşur benle dalga geçer aldirmam da dozunu aşti kizdim. Olaydan bi süre sonra bana geldiler bende malum eşim engelli hayatim hep hastanede hastanedn yeni çikmişm 1 ayin yorgunlugu evime geldi direk balkona çikti görmedm pek knuşamadk. Eve gtmş saydirms eminim küfretmstr kaynanam kayin babmi yemege çagırdim o gelmedi aradim açmadi çok üzüldüm. Sizce ben mi arayaym yoksa ben de bi sure kv lere gitmeyeym mi
kısa yazacağım hiç biriyle konuşmazsan bir şey kaybetmezsin

Kaynanalar gerçekten kaynar kazanlara atılmalı hatta kömür yakmalı odun da değil. Ağzınızla Kuşta tutsanız yaranamazsınız o Yüzden kendinizi üzüp yıpratmayın mesafenizi koyun sonuçta kayınlarınız annelerinin sözlerini dinler sizin Yaptıklarınız Gözlerine bile gözükmez

Kaynanalar gerçekten kaynar kazanlara atılmalı hatta kömür yakmalı odun da değil. Ağzınızla Kuşta tutsanız yaranamazsınız o Yüzden kendinizi üzüp yıpratmayın mesafenizi koyun sonuçta kayınlarınız annelerinin sözlerini dinler sizin Yaptıklarınız Gözlerine bile gözükmez
Benimki tam kazanlik konularima bak anlarsn tatlim

Kendini üzüp yıprattığına değmez. .

Sen insanlık yapmış çağırmışsın..

Gelene kapının âçık , gelmeyen keyfi bilir. .

Ah eşim arkamda dursa haklisn ama ailem diyo
Af buyurun da engelli esinizle hastane koselerinde aylarca kalan sizsiniz minnet duyacagina bi de ailem mi diyo inanin vicdan falan yapmaz ceker giderdim besle kargayi oysun gozunu hesabi esinizle ciddi bir konusma yapmalisiniz bi kere bosanmakla tehdit ederseniz hepsi ayağına kapanır aman giderse bize kalir diye

ayrıca kaynınız sizinle küfürlü konuşup dalga geçme hakkını nerden buluyor ağzını toplasın
küsen küssün ben senin yerinde olsam yemeğe çağırmazdım bile onları

Af buyurun da engelli esinizle hastane koselerinde aylarca kalan sizsiniz minnet duyacagina bi de ailem mi diyo inanin vicdan falan yapmaz ceker giderdim besle kargayi oysun gozunu hesabi esinizle ciddi bir konusma yapmalisiniz bi kere bosanmakla tehdit ederseniz hepsi ayağına kapanır aman giderse bize kalir diye
Neler yaptm yok oglumu birak gt modunda daha 7 ay oldu savasmadan tum emegmi ona birakamam ki

Selam kızlar kV bana neler yaptgni bılmeyen yoktur şimdide kayinlarmi üstume saliyo. Kayinlarimi bebek gibi görurum ben her şeylerine koşarm şöyleki büyuk kaynim ufak bi kaza geçirdi 500 km öteye 39 derece atesle gttim aldim getirdm hiç gözum görmez. Bu arada ikiside bekar.
Neyse son olay şu kaynim hep küfurlu konuşur benle dalga geçer aldirmam da dozunu aşti kizdim. Olaydan bi süre sonra bana geldiler bende malum eşim engelli hayatim hep hastanede hastanedn yeni çikmişm 1 ayin yorgunlugu evime geldi direk balkona çikti görmedm pek knuşamadk. Eve gtmş saydirms eminim küfretmstr kaynanam kayin babmi yemege çagırdim o gelmedi aradim açmadi çok üzüldüm. Sizce ben mi arayaym yoksa ben de bi sure kv lere gitmeyeym mi
eşşek kadar adamları ne diye bebek gibi görüyorsun yahu

sen niye böylesin:KK57:

bana küfredecek ben daha o bana küstü diye üzülücem öyle mi kapımdan içeriye sokmam terbiyesiz haysiyetsizi

Konunuzu okuyunca sinirlendim. Yahu bu nedir. Hastanede onların oğlu olan eşinizle :eek: beraberdiniz. Sonra da onları nazlandırıyorsunuz. Onların sizi el üstünde tutması gerekir. Kocanız arkanızda durmazsa durmasın. Kendi kıymetinizi bilin. Ara verin ,görüşmeyin, yemeğe çağırmayın, telefon etmeyin...
Benim değerimi bilmeyen insanlarla hiiiiç işim olmaz. Bu nedir bu aile sizi yolda mı buldu.
Lütfen kendinize gelin. Herkesten önce kendinizi düşünün

ah canim o kadr iglik yaparsn ufack acigini bulsnlar o iglik silinir bu tek ailevi sornlarda degl arkds ortamlarda bilr byledr ama senin esin iyiyse bnce esinin hatrina sineye cek istersende mesafeli olursun uzme kendini hic

kızlar dediğinizi yaptım aramadım sormadım bugün geleceklermiş kayınlarım yokken gelelim diyorlar allahım eşimib suçu tamamen suç onun arkamda durmayı bi beceremedi ya

X