• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam sorunu

Amine000

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
99
Puanlar
18
Kayınvalidem her şeyime karışmaya başladı aşırı beni bunalttı bir şey oluyor ne oldu demeye başladı sonra eşimle tartışmıştık noldu diye koşarak eve gelmiş bende bu bizim özelimiz kendimiz hallederiz dedim sonra olan oldu birden ben kriz geçirdim sinirden agzimdan her şey çıktı sinir krizi geçirdim kayinvakidem çık git dedim eşim üstüme yürüdü iyice delirdim sonra ailem geldi eşim yanımda olmadı hiç şuan evimdeyim eşim de ne arıyor ne soruyor kayınvalidem beni her yerden silmiş fotolarımı kaldırmış

Son düzenleme:
Kayınvalidem her şeyime karışmaya başladı aşırı beni bunalttı bir şey oluyor ne oldu demeye başladı sonra eşimle tartışmıştık noldu diye koşarak eve gelmiş bende bu bizim özelimiz kendimiz hallederiz dedim sonra olan oldu birden ben kriz geçirdim sinirden agzimdan her şey çıktı sinir krizi geçirdim kayinvakidem çık git dedim eşim üstüme yürüdü kardeşi bırak boşarız falan dedi iyice delirdim sonra ailem geldi eşim yanımda olmadı hiç şuan evimdeyim 2 gündur kayınvalidem bana avrat olsaymış dedi evlendiğin den beri seninle uğraşıyorum dedi cinsel iliskoye girememiştim tedavi olup asmistim zaten eşim de ne arıyor ne soruyor kayınvalidem beni her yerden silmiş fotolarımı kaldırmış eşim de numaramı sildi
Yuvani KV değil koca olmayı beceremeyen Esin yıkmış.

Ben yaptığımı doğru bulmuyorum zaten ama gerçekten patladım
Senlik bir durum yok, bütün suç kocanda boşa bu uymaci akıllı andavali hayatını yaşa. KV senin cinsel ilişkiye girip girmediğini ne hadle biliyor terbiyesizler ekibi.

Kayınvalidem her şeyime karışmaya başladı aşırı beni bunalttı bir şey oluyor ne oldu demeye başladı sonra eşimle tartışmıştık noldu diye koşarak eve gelmiş bende bu bizim özelimiz kendimiz hallederiz dedim sonra olan oldu birden ben kriz geçirdim sinirden agzimdan her şey çıktı sinir krizi geçirdim kayinvakidem çık git dedim eşim üstüme yürüdü kardeşi bırak boşarız falan dedi iyice delirdim sonra ailem geldi eşim yanımda olmadı hiç şuan evimdeyim eşim de ne arıyor ne soruyor kayınvalidem beni her yerden silmiş fotolarımı kaldırmış
Altı üstlü mu oturuyorsnz.
Kocanız sizi tutmamış ki zaten ailesinin lafıyla hareket ediyor en büyük suç onun. Kimse kolay kolay kriz geçirerek raddeye gelmez demekki dolmuşsunuz herkese karşı.
Bundan sonrasi dikiş tutmaz

Altı üstlü mu oturuyorsnz.
Kocanız sizi tutmamış ki zaten ailesinin lafıyla hareket ediyor en büyük suç onun. Kimse kolay kolay kriz geçirerek raddeye gelmez demekki dolmuşsunuz herkese karşı.
Bundan sonrasi dikiş tutmaz
Hayır ama yakin

Yine bir kaynana terörü geçmiş olsun ne hale gelmişsiniz gene bir veli ve bir öğrenci vakası .Ne söyleyeyim ya çekecek ya ayrılacaksıniz.Büyuk ihtimal delirene sinir krizi geçirene kadar yaşadıklarımızı değil son halinize odaklanacaklar nasıl bu hale geldiğiniz kimsenin umurunda olmayacak el öpüp özür dileyip yutması geteken gene siz olacaksınız sonra iki katını yapacak . Bilemiyordum kişi kendi bilir

Yine bir kaynana terörü geçmiş olsun ne hale gelmişsiniz gene bir veli ve bir öğrenci vakası .Ne söyleyeyim ya çekecek ya ayrılacaksıniz.Büyuk ihtimal delirene sinir krizi geçirene kadar yaşadıklarımızı değil son halinize odaklanacaklar nasıl bu hale geldiğiniz kimsenin umurunda olmayacak el öpüp özür dileyip yutması geteken gene siz olacaksınız sonra iki katını yapacak . Bilemiyordum kişi kendi bilir
Evet daha bir annem var diyor karin yok mu dedim

Hala eşimde annesini tutuyor eminim neler dedim çünkü beni çok yalnız bıraktı

Hala eşimde annesini tutuyor eminim neler dedim çünkü beni çok yalnız bıraktı
Anne olsak da kızımız oğlumuz olsada onlara sorduklarında fikir versekte yetişkin olduklarında kararlarını onlara bırakmalıyız sizde demekki annesi oğlunu hala çocuk gibi görüyor oğluda yetişkin olmamış ise müdahale ettiriyor bu ilişki patlar her yerden her şeye maydonoz kız yada erkek annesi çekilmez evlenmeden önce anne ile olan ilişki sınır çizme becerisi iyi analiz edilmeli .Yoksa ömrünüz böyle buyumemis eslerle geçmez.Anne sevgisini saygısını yanlış anlıyor bunlar herşeye maydonoz olmakla saygıda sağlanmaz sevgide

Anne olsak da kızımız oğlumuz olsada onlara sorduklarında fikir versekte yetişkin olduklarında kararlarını onlara bırakmalıyız sizde demekki annesi oğlunu hala çocuk gibi görüyor oğluda yetişkin olmamış ise müdahale ettiriyor bu ilişki patlar her yerden her şeye maydonoz kız yada erkek annesi çekilmez evlenmeden önce anne ile olan ilişki sınır çizme becerisi iyi analiz edilmeli .Yoksa ömrünüz böyle buyumemis eslerle geçmez.Anne sevgisini saygısını yanlış anlıyor bunlar herşeye maydonoz olmakla saygıda sağlanmaz sevgide
Gayet biz sakin sakin oturuyorduk geldi ortalığı karıştırdı gitti

Kayınvalidem her şeyime karışmaya başladı aşırı beni bunalttı bir şey oluyor ne oldu demeye başladı sonra eşimle tartışmıştık noldu diye koşarak eve gelmiş bende bu bizim özelimiz kendimiz hallederiz dedim sonra olan oldu birden ben kriz geçirdim sinirden agzimdan her şey çıktı sinir krizi geçirdim kayinvakidem çık git dedim eşim üstüme yürüdü iyice delirdim sonra ailem geldi eşim yanımda olmadı hiç şuan evimdeyim eşim de ne arıyor ne soruyor kayınvalidem beni her yerden silmiş fotolarımı kaldırmış
İftardan önceyse normal.Bazı insanlar orucu sinir buhran içinde tutuyor sevap işlediğini sanıp günaha batıyor her Ramazan.Bekleyin bakalım herşey olacağına varır.

İftardan önceyse normal.Bazı insanlar orucu sinir buhran içinde tutuyor sevap işlediğini sanıp günaha batıyor her Ramazan.Bekleyin bakalım herşey olacağına varır.
İftardan sonrası oldu

Son düzenleme:
Aman ne güzel daha iyi degil mi bundan sonra konusamazsanız olur biter kurtulmussun birde öyle düşün

Gayet biz sakin sakin oturuyorduk geldi ortalığı karıştırdı gitti
Mikser gibi desenize ne diyeyim anne dediğin yapıcı olur işte kaynana adının hakkını vermis kayınvalide olmak nasip olmuyor her kadına .Boşuna kayınvalide ve kaynana diye iki sıfat çıkmamış biri daha hurmetkar olgun saygı gösterip sevilesi diğeri kaçılası kayınvalide oluruz inşallah kaynana demezler banada sizde üzmeyin kendinizi düşünüp düşünüp herşey olacağına varır

Back
X