• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam surekli hastayim diyip oglunu ariyor yanina cagiriyor ama hic bi hastaligida yok

Oğlunu görmek istiyor ya ne olacak
Belliki hastayım diye bahane ediyor
Nazı kocanıza geçiyor
Eğer size zararı yoksa bırakın gitsin
Böyle başlar hanfendi sonra elini verir kolunu alamaz.. ne alaka kadının kendi kocası kayınpeder konu mankeni mi ? İki çorba içirip nazlasın karısını? Ha dulsa oğluna soracağına bulsun bi yalnız dede elini çeksin oğlundan utanmasa bu kadınlar oğlunu kendine koca yapar da analık kutsal ya hani.....Bu arada ben de anneyim ruh hastası ile anne kavramını birbirinden uzak tutmalı..kendime hakaret olarak algılıyorum

Böyle başlar hanfendi sonra elini verir kolunu alamaz.. ne alaka kadının kendi kocası kayınpeder konu mankeni mi ? İki çorba içirip nazlasın karısını? Ha dulsa oğluna soracağına bulsun bi yalnız dede elini çeksin oğlundan utanmasa bu kadınlar oğlunu kendine koca yapar da analık kutsal ya hani.....Bu arada ben de anneyim ruh hastası ile anne kavramını birbirinden uzak tutmalı..kendime hakaret olarak algılıyorum
Bakın zararı yoksa diyorum
Eğer zarar veriyorsa tabiki sınır çizilmesi gerekir
Ama bir annenin evladına da azbuçuk bir naz hakkı vardır diye düşünüyorum
Kadınlar oğlunu kendilerine koca yaparlar tabiri esefle kınıyorum
Bağlılık ne olursa olsun koca yapmaz hiçbir anne oğlunu

Ben olsam gitme falan demezdim ölümlü dünya kadın ölü verir falan sen anneme gitmeme izin vermedin olur. Dayım yengeme izin vermedi çok gidiyor diye yenğemin annesi kalp krizinden vefat etti yengem herkesin içinde dayımı suçladı senin yüzünden diye sonuç yengem dayanamadı ayrıldı.

Bakın zararı yoksa diyorum
Eğer zarar veriyorsa tabiki sınır çizilmesi gerekir
Ama bir annenin evladına da azbuçuk bir naz hakkı vardır diye düşünüyorum
Konuda az buçuk denmediği gayet açık..inşallah böylesi kaynana size nasip olsun ya da kardeşinize böylr vefalı damatlar ne diyelim....

Ben olsam gitme falan demezdim ölümlü dünya kadın ölü verir falan sen anneme gitmeme izin vermedin olur. Dayım yengeme izin vermedi çok gidiyor diye yenğemin annesi kalp krizinden vefat etti yengem herkesin içinde dayımı suçladı senin yüzünden diye sonuç yengem dayanamadı ayrıldı.
Drama yapmış dayın yengene helal olsun hayat böylesi dramalar için fazla kısa.....

Konuda az buçuk denmediği gayet açık..inşallah böylesi kaynana size nasip olsun ya da kardeşinize böylr vefalı damatlar ne diyelim....
Bu bir beddua mı?
Hepimizin ortalama böyle bir kaynanası var
Kaynanası ararım benimle konuştuğunda sağlıklıdır hiçbir sorunu yoktur
Eşime telefonu verdiğimde öksürmekten başlar valla oğlum son zamanlarda heryerim ağrıyor der
Gülüp geçiyorum ben

Kayinpeder yok ayrica cok saglikli diger oglunun bebegine bakiyor aksama kadar ama aksam olunca benim esimi ariyor hastayim gece uyuyamadim vs vs bi gitmese boylr seyler yapiyor gidince de saatlerce birakmiuor otur oglum otur

Hastayim diye ariyor esin napiyor hastaneye mi goturuyor?
Onu yazmamissin
Aa annen mi hasta dur bende geleyim de sende git bak bakalim
Belki senin gelmenden rahatsiz olur ve cokca cagirmaz
Eger bahane ettigini dusunuyorsan🤓
RAhatsiz olmuyor benim gitmemden de saatlerce oturun diyor

Drama yapmış dayın yengene helal olsun hayat böylesi dramalar için fazla kısa.....
Dramayı bilmem ama bir insan annesine gidiyor diye kısıtlanmamalı… şu olur hergün gidiyor ise bana yansıtmadan git gel. Olması gereken budur bence.
Konu sahibinin eşi sende geleceksin demiyor ise bence sorun etmemeli

Eşininde işine geliyor sesini çıkarmayan eş orada ilgilendikçe onu pohpohlayan anne .. sen sustukça devam eder gider
Susmasamda devam ediyor ne yapacagimi bilmiyorum yani aile olmamizi istwmiyor bence. Ben cocuklarim icin yasiyorum diyip duruyor ama bence bu sevgi degil sevse boyle yapmaz

Dramayı bilmem ama bir insan annesine gidiyor diye kısıtlanmamalı… şu olur hergün gidiyor ise bana yansıtmadan git gel. Olması gereken budur bence.
Konu sahibinin eşi sende geleceksin demiyor ise bence sorun etmemeli
Demiyor ama bi gun gitmese aksamina ariyor sen neden beni aramiyorsun jeden gelmiuorsun e biz nasil aile olacagiz

Hastayim diye ariyor esin napiyor hastaneye mi goturuyor?
Onu yazmamissin
Aa annen mi hasta dur bende geleyim de sende git bak bakalim
Belki senin gelmenden rahatsiz olur ve cokca cagirmaz
Eger bahane ettigini dusunuyorsan🤓
Yoo esim hastaneye goturecek oluyor gitmiyor

Kabahatin büyüğü eşinde vakti zamanında üvey evlat muamelesi yapmış hala anasının dizinden ayrılamıyor.
Yani canı da sıkılmıyor her gün her gün anneye gitmek nedir.
Sizin hiç özel bir ev yaşamınız yok mu.

Eşin çalışmıyor mu, çalışıyorsa her akşam oraya mi gidiliyor, öyleyse sıkıntı olur bence de, durum böyle mi??

Yakın mı oturuyor size?
Eğer öyleyse eve gelirken bir yoklasın annesini ne olacak
Size gel diye baskı yapmıyorsa saatlerce uzun uzun kalmıyorsa hergün bir görsün gönlünü hoş etsin

Kv diğer oğlunun çocuğuna akşama kadar bakıyor onlar evlerine gidince sizin eşinizi arayıp oğlum hastayım gel diyor.... Ben kv acıdım ve kızdım .Kadın bakıcı olmuş ama diğer oğluna dertlenemiyor bile ,yumuşak huylu olanı arayıp kendine yoldaş ediyor.Evet çocuklarını yetiştirememiş,kime nasıl davranacağını öğretmemiş,şimdi bedelini ödüyor. Saf olanı bulmuş onu bağlıyor kendine....Eşiniz anne çocuk bakmayı bırak dese ondan kötüsü olmaz , gitmese hayırsız evlat ,işiniz zor kadın kurban rolünde bunu değiştirmek için bir şey yap(a)mıyor......

Back
X