• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam surekli hastayim diyip oglunu ariyor yanina cagiriyor ama hic bi hastaligida yok

Merhaba. Kayinvalidem tek yasiyor hepimiz ayni sehirdeyiz üç oglu bir kizi var ama diger iki ogluyla kizina bunu yapmiuor sadece benim esime yapiyor. Surekli ariyor hastayim soyle boyle ya da bi gun gitmese esim sen neden gelmedin diye ariyor artik cok sıkıldim. Ne yapmaliyim esim anlamiyor rol yaptigini
BENCE SANA DOKUNMUYORSA hiç konuyu açma , arada eve getirme getitirirsende sırayla bakarız de.

Böyle başlar hanfendi sonra elini verir kolunu alamaz.. ne alaka kadının kendi kocası kayınpeder konu mankeni mi ? İki çorba içirip nazlasın karısını? Ha dulsa oğluna soracağına bulsun bi yalnız dede elini çeksin oğlundan utanmasa bu kadınlar oğlunu kendine koca yapar da analık kutsal ya hani.....Bu arada ben de anneyim ruh hastası ile anne kavramını birbirinden uzak tutmalı..kendime hakaret olarak algılıyorum
Zihniyetiniz çok kötü yani bu kadarını nasıl aklınızdan geçirebildiniz anlamadım

Merhaba. Kayinvalidem tek yasiyor hepimiz ayni sehirdeyiz üç oglu bir kizi var ama diger iki ogluyla kizina bunu yapmiuor sadece benim esime yapiyor. Surekli ariyor hastayim soyle boyle ya da bi gun gitmese esim sen neden gelmedin diye ariyor artik cok sıkıldim. Ne yapmaliyim esim anlamiyor rol yaptigini
Kaynanam hastayım diye arar, kalkar gideriz öyle bi ilgilenirim ki karakterim heralde çok iyi hasta bakarım kadın nefret eder ben iyiyim der. Sizde gidin eşinizle hasta değilse, hani anne iyisini deyin doktora götürmeyi teklif edin emin olun sadece oğlunu görmek istiyorsa bu durumdan rahatsız olur istemez sizi, o zaman eşinize söylersiniz gerçekten hasta olsa benim ilgilenmemi bakmamı kabul eder diye.

Arkadaşlar adam her gün gidip saatlerce dönmüyormuş bunun neresi normal iyi misiniz? Gidince kadın saatlerce tutuyormuş otur diye. Hepimizin annesi var benim annem de her gün arasın gidip dönmüyeyim saatlerce. Konu sahibi eşinizin annesi ile konuşun kibar bir şekilde ben akşamları eşim ile vakit geçirmek istiyorum anne biz müsait oldukça seni ziyaret ederiz tabi ki deyin. Eşinizi de karşınıza alın annen hastalığını bahane ediyor tarzı bir söylemde bulunmayın netice de annesi bu durum inandırıcı olmaz, onunla vakit geçirmek istediğinizi her gün annesine gidip saatlerce oturmasının yanlış olduğunu anlatın.

Zihniyetiniz çok kötü yani bu kadarını nasıl aklınızdan geçirebildiniz anlamadım
Deme böyle linçlerler şimdi, kaynana düşmanı olacaksın ölsün banane diyeceksin yoksa sana etmedik laf bırakmıyorlar burda. Bizzat yaşadım o yüzden diyorum

Böyle başlar hanfendi sonra elini verir kolunu alamaz.. ne alaka kadının kendi kocası kayınpeder konu mankeni mi ? İki çorba içirip nazlasın karısını? Ha dulsa oğluna soracağına bulsun bi yalnız dede elini çeksin oğlundan utanmasa bu kadınlar oğlunu kendine koca yapar da analık kutsal ya hani.....Bu arada ben de anneyim ruh hastası ile anne kavramını birbirinden uzak tutmalı..kendime hakaret olarak algılıyorum
Abartmissiniz kötü biri değilse gidip yarım saat görse nolcak.sizde unutuyorsunuz ileride yaşlanacaginizi.biz nasıl bebekken onlara muhtaçsak onlarda yaşlanınca öyle oluyor.simdiki insanlar evlendik artık ailemizle mesafeli olalım kendi ailemiz yeter bize kafasında.evet kendi ailemiz var ama anne babamızı yok mu sayalım.annesi oğlunu istedi diye ruh hastası mi oluyor

Kayınpederin ne zaman vefat etmişti?

Onun kaybının acısıyla böyle davranıyor olabilir. Aşırı bir durum varsa sınır çizmesi gereken eşin.

Bu sorunları çözmeden çocuk düşünmeyin bence onu da mutsuzluğa sürüklersiniz. Sen evde çocukla o annesiyle başka evde bir hayat yaşamaya başlarsınız.

Hastayim diye ariyor esin napiyor hastaneye mi goturuyor?
Onu yazmamissin
Aa annen mi hasta dur bende geleyim de sende git bak bakalim
Belki senin gelmenden rahatsiz olur ve cokca cagirmaz
Eger bahane ettigini dusunuyorsan🤓
Yoo
BENCE SANA DOKUNMUYORSA hiç konuyu açma , arada eve getirme getitirirsende sırayla bakarız de.
Bakilacak bir durumu yokki zate
Kayınpederin ne zaman vefat etmişti?

Onun kaybının acısıyla böyle davranıyor olabilir. Aşırı bir durum varsa sınır çizmesi gereken eşin.

Bu sorunları çözmeden çocuk düşünmeyin bence onu da mutsuzluğa sürüklersiniz. Sen evde çocukla o annesiyle başka evde bir hayat yaşamaya başlarsınız.
3 ay once vefat etti ama surekli bu sekildeyiz yarim saat 1 saat 2 saat degil gittiginde 11 den oncr gondermiyor aksam

Abartmissiniz kötü biri değilse gidip yarım saat görse nolcak.sizde unutuyorsunuz ileride yaşlanacaginizi.biz nasıl bebekken onlara muhtaçsak onlarda yaşlanınca öyle oluyor.simdiki insanlar evlendik artık ailemizle mesafeli olalım kendi ailemiz yeter bize kafasında.evet kendi ailemiz var ama anne babamızı yok mu sayalım.annesi oğlunu istedi diye ruh hastası mi oluyor
Yarim saat olsa inanin hergun gitsin ama gittiginde yatma zamanina kadar gondermiyir benumle gitsede aynisinunyapiyor gitmeyin diyor surekli

Arkadaşlar adam her gün gidip saatlerce dönmüyormuş bunun neresi normal iyi misiniz? Gidince kadın saatlerce tutuyormuş otur diye. Hepimizin annesi var benim annem de her gün arasın gidip dönmüyeyim saatlerce. Konu sahibi eşinizin annesi ile konuşun kibar bir şekilde ben akşamları eşim ile vakit geçirmek istiyorum anne biz müsait oldukça seni ziyaret ederiz tabi ki deyin. Eşinizi de karşınıza alın annen hastalığını bahane ediyor tarzı bir söylemde bulunmayın netice de annesi bu durum inandırıcı olmaz, onunla vakit geçirmek istediğinizi her gün annesine gidip saatlerce oturmasının yanlış

Yoo

3 ay once vefat etti ama surekli bu sekildeyiz yarim saat 1 saat 2 saat degil gittiginde 11 den oncr gondermiyor aksam
3 ay daha çok çok erken değil mi? Kadın yas tutuyor. Göndermedi derken kocan evli olmanın sorumluluğunun bilincinde olsa annesiyle bu dengeyi kurardı zaten.

Kayınvaliden tabi ki talep edecek daha yeni eşini kaybetmiş, yalnız yaşıyor. Sınırımızı çizmezsek herkes bizden her şeyi talep eder.

Annesini suçlama suç eşinde.

Bakın zararı yoksa diyorum
Eğer zarar veriyorsa tabiki sınır çizilmesi gerekir
Ama bir annenin evladına da azbuçuk bir naz hakkı vardır diye düşünüyorum
Kadınlar oğlunu kendilerine koca yaparlar tabiri esefle kınıyorum
Bağlılık ne olursa olsun koca yapmaz hiçbir anne oğlunu
Hayatın bu yüzünü gormemissiniz ne güzel
Koca yapar derken kast edilen şey tabii ki aklınıza gelen değil
Kocasının yerine koyup kocasının yapması gereken her şeyi ondan bekliyorlar öyle çok var ki bunlardan

Yoo

Muhtemelen yalnızlığa alışamadı hala ondan yapıyor. Sorunu çözecek olan eşiniz. Her gün annesine uğrasa dahi yarım saat oturup bir anne oğul kahvesi içip dönmesini söyleyin. Yada bir süre siz de gidip bir kahve içip kalkalım diyin bir süre sonra anlar.
Tek yaşamaya alışma sürecinde belki de

Deme böyle linçlerler şimdi, kaynana düşmanı olacaksın ölsün banane diyeceksin yoksa sana etmedik laf bırakmıyorlar burda. Bizzat yaşadım o yüzden diyorum
Vallahi kim ne derse desin benim de anne babam var. Kimse kimseyi tabiki kendi annesi kadar sevip kabullenemez ama bu kadarı çok fazla. Hiç sevmedikleri kayınvalidelerin oğullarına koşa koşa gitmeyi biliyorlar ama. Konu sahibine lafım yok elbet kendince rahatsız olduğu ve haklı gerekçeleri vardır. Ama bir anneye kalkıpta kocası yerine koyacak oğlunu demek ciddi anlamda kalpte karanlık göstergesidir net.

Burada suç eşinizde
Demek ki oda gitmek istiyor ki , hayır diyemiyor annesine
Öteki çocuklarına da bunu yapmıştır illaki ama onlar sınır çizmiştir diye düşünüyorum

Evde sorunlarınız falan var mı ?

Her gün annesine gittiğine emin misiniz? Annesine belki sen beni ara çağır bende sana diye çıkıp dışarıda arkadaşlar vs ile buluşayim diyor olabilir
Eşiniz de sorun annede değil birde annesine giderken illa sende gel demiyor ise bırakın kendi hâline

Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun kayınpederin inşallah.

3 ay olmuş daha çok yeni. Kadının bu durumu hemen kabul etmesi kolay değil.

Back
X