Kaynanam ve akrabaları..

Tikabasa

👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
6.624
7.370
398
İst
mrb arkdaşlar
iki arada bir derede kaldım
yeni evliyim bilenler bilir.kaynanamla beraber yaşıyorum maalesef.
30 sene öncesine dayanan kaynanamın kaynının çocuklarıyla ve eşleriyle husumetleri var ve bu kişilerle biz aynı apartmanda oturuyoruz.
yengeler bana karşı çok iyiler saolsunlar eşimide çok severler düğünüme derneğimize geldiler.eşimin hatrına.her zaman yardım ettiler.büyük olarak akıl verdiler.
ben evde olduğum zamanlar arada 5 dakka yenge uğrar napıyosun diye.böylelikle aradaki husumet biraz yumuşadı.
fakat biz evlenmeden önce amcalardan biri eşim ve bana ''siz evleniyorsunuz her zaman buyrun gelin fakat anneniz gelmesin biliyosunuz biz anlaşamıyoruz '' dedi. (şimdi diyeceksiniz ki eşiniz burda bişey demedimi hayır demedi çünkü annesinin bu konularda haksız olduğunu biliyor (cümle alem biliyor) yüzüne karşıda söylüyor)
biz :18:arada gidiyoruz kaynanamı götürmüyoruz oda'' obenım evime ugruyo benı nıe cagırmıyo, hiç annende gelsin demiyo'' diyo. halbuki yenge benım için ugruyo.
sende gel desek olmaz....
biz gitmesek te olmaz.... ortası yokmu bunun..
kaynanam bazen çok saçma bahanelerle oraya gitmek ıstıyor .zor ikna edıyorum.arada kaldım.halbukı konunun benle alaksı bile yok...:18:

ya canım kadına istenmediğini söylesinler madem zor böyle iki arada bi derede.karışsan sen kötü olursun. aralarında ne geçtiyse artık kendileri halletsinler

ya canım kadına istenmediğini söylesinler madem zor böyle iki arada bi derede.karışsan sen kötü olursun. aralarında ne geçtiyse artık kendileri halletsinler

üzülecek diye bende bugune kadar hiç ''bak anne siizn aranız iyi değil biz gideriz ama sen gelme istemiyolar seni falan diyemedim.'' ozaman sizde gıtmeyın der yada oda gelmesın madem benım e:50:vıme der.

ah canım sen sakın karışma, seninle hiç bir alakası yok. ortada gerginlik olunca elbette insan sıkılıyor. umarım araları düzelir, yakında olunca böyle canlar sıkılıyor işte. yengenlere ılımlı bir şekilde annenin görüşmek istediğini söylesen, belki arayı yapabilirsiniz. görüşmek istemiyorlarsa da eşin annene açıklama yapsın uygun bir dille. siz sakın konuşmayın. kolay gelsin...

sen hiç karışma iki tarafa da eşin anlatsın uygun bir dille, önce yengeyle konuşun kesin red cevabı gelirse annesine anlatsın eşin belki barışmalarına vesile olursunuz. ama kayınvalidenin oraya ne amaçla gitmek istediği de önemli tabi

canım sakın karışma kendi aralarında çözsünler...eşin seni annesiyle karşı karşıya getirmesin...sonunda kötü adam rolunu sen oynarsın...arada değil kenarda ol...

evliliğine sahip çık...
sevgiyle kal...

Bence yengeye söyle durumu, ama eşinin yanında aç konuyu yada eşin konuşsun. Biz buraya gelip gittikçe annemde gelmek istiyor gelme diyemiyoruz arada kalıyoruz bu kırgınlık bitse artık diye konuya bir girizgah yapın bakalım, illaki laf lafı açacaktır. Ama sakkın haa eşinin haberi- onayı olmadan konuşmayın ihale size kalmasın.

Allah Allah
Sizin içinde olsa sonuçta orası kaynananızında evi
madem geliyor kaynananıda buyur etmeye mecbur.
Nasıl birşey bu oh ne güzel gelinin yanına gidiyorum bahanesiyle kadının evine git sonra
kaynanan gelmesin de böyle mantıksız birşeyde ilk defa duydum gördüm.
Çok rahatsızsanız bu durumdan ne sen git ne o gelsin.
Kaynana ayrımcılığıda olmaz yanii
Bir gün başınıza birşey gelse o yengeleriniz değil kaynananız koşar yardıma unutmayın!

esiniz halletmeye calissin aradaki durumu
kayinvalidenize biseyler soylenmesi gerekiyorsa birakin esiniz soylesin.

BURDA SENİN ARADA KALMANI GEREKTİRİCEK HİÇBİRŞEY YOKKİ...SEN GAYET RAHAT OL...

Yengeye DE söyle..biz gelmek istediğimizde kayınvalide de gelmek istiyor , Hep bahaneler bularak geçiştiriyorum , arada kalıyorum gibi....

ve bu vesileyle belki barıştırırsın iki eltiyi :)))

canım nıye kaynanan oraya gıtmek ıstıyo anlamadım hem sevmıyo husumetlı hem gıtmek ıstıyo acaba ortalıgı akrıstırmak ıcın mı bence hıc teklıfde bulunmayın kaynanıza sonra sız arada kalmayaın

kayınvalıdemın oraya gıtmektekı amacı ortalııgı karıştırmak falan degıl aslında ama gidersede çenesi durmayacak sürekli eski konuları 30 sene oncesını açıyo. çok konuşuyo bızde onlarda bılıyoz oraya gıderse boş boş konusacagını. kötü bi amacı yok ama sürekli konusssun anlatsın istıyo.bırseyı soylerken lafının nereye gıdecegını bilmiyo. herkes bılyıo huyunu zaten bızde bılıyoz.

bu konu biraz güncel kalsın istedim :9:
durum hala devam ediyor ve sanıırm hep devam edecek.. çünkü aynı apartmandayız..
biz eşimle yengelere gittikçe kaynanam bişey demiyo ama surat asıyo off yaa..
napıyım ben??

mrb arkdaşlar
iki arada bir derede kaldım
yeni evliyim bilenler bilir.kaynanamla beraber yaşıyorum maalesef.
30 sene öncesine dayanan kaynanamın kaynının çocuklarıyla ve eşleriyle husumetleri var ve bu kişilerle biz aynı apartmanda oturuyoruz.
Yengeler bana karşı çok iyiler saolsunlar eşimide çok severler düğünüme derneğimize geldiler.eşimin hatrına.her zaman yardım ettiler.büyük olarak akıl verdiler.
Ben evde olduğum zamanlar arada 5 dakka yenge uğrar napıyosun diye.böylelikle aradaki husumet biraz yumuşadı.
Fakat biz evlenmeden önce amcalardan biri eşim ve bana ''siz evleniyorsunuz her zaman buyrun gelin fakat anneniz gelmesin biliyosunuz biz anlaşamıyoruz '' dedi. (şimdi diyeceksiniz ki eşiniz burda bişey demedimi hayır demedi çünkü annesinin bu konularda haksız olduğunu biliyor (cümle alem biliyor) yüzüne karşıda söylüyor)
biz :18:arada gidiyoruz kaynanamı götürmüyoruz oda'' obenım evime ugruyo benı nıe cagırmıyo, hiç annende gelsin demiyo'' diyo. Halbuki yenge benım için ugruyo.
Sende gel desek olmaz....
Biz gitmesek te olmaz.... Ortası yokmu bunun..
Kaynanam bazen çok saçma bahanelerle oraya gitmek ıstıyor .zor ikna edıyorum.arada kaldım.halbukı konunun benle alaksı bile yok...:18:

ayy canımmm aynı benm durumum bende kaynanamla altşı üstlü oturuyorum en altta ben üstte kaynanam onun üstünde kaynanamın kaynı oturuyo bende senin gibi giderim sorarım yenge nasılsın çok iyilikleri dokundu bize allahı var düğünde dernekte hep yardım etti ama kaynanam bizim oraya gitmemizi hiç istemiyo ben bazen gidiyorm gittim diye ters ters bakıyo umrumda değill ama ben genede gidiyorm onun keyfine göremi hareket edicemm kendi gelmiyosa gelmesinn

DÜN AKŞAM YİNE AYNI ŞEYİ YAPTI MESELA.
EŞİM EVDE YOKTU.
YENGELERE GIDELIM, KIZI BENI GÖRDÜ AYY YENGE nie hıç bıze gelmiyosun demişmiş..
onalr benı cok sevıyor dıyor.
kuduruyor oraya gıtmek için.

bende oyle deyınce seni çağırınca sevinmişsindir dedim.
yoo onlar benı cokseverler dıyo.

ara bakalım evdemı dedi.aradım yok evde.

bu aralar dılınden düşmüyo onlar benı sever herkes benı sever falan.
gıcık yaa...

bigün acıcam agzımı yumucam gözümü...

Süperrr..:64:Ev mi alacaksınız cnm..

evet cnm ev alıyorum bıdahakı ay.
annemlerden pay düştü.
ama seneye tasınıcam mecburum..

olsun en azından taşınacagım kesin
tarihi belli..
buda benı mutlu edıyor :70: cnm kocişimmmm
seni seviyorum... yanımda olduğun için..

Back
X