- Konu Sahibi Tavuskelebegi
-
Kıyamamakla otoriter olmak arasında çok ince bir çizgi vardır.
Kendi çocuğuma tamam derken, yeğenime tamam diyemiyorum. Parktayken hadi değince "oynuyorum ama " dediği anda akan sular duruyor.
Altı açılınca da popoda kaka olsa bile direk yumuluyorum poposuna göbeğini öpüp sen şimdi buradan bize torun mu doğuracaksın diyorum.
Ama teyzeyim hiç sorun yok, eminim ki kayınvalide olsam çok sorun olurdu !!!
Kendi çocuğuma tamam derken, yeğenime tamam diyemiyorum. Parktayken hadi değince "oynuyorum ama " dediği anda akan sular duruyor.
Altı açılınca da popoda kaka olsa bile direk yumuluyorum poposuna göbeğini öpüp sen şimdi buradan bize torun mu doğuracaksın diyorum.
kaynana olunca torunlarına bunları yapamayacaksın,şimdi bol bol yumul
Hanımlar iyi hoş da bebeğin cinsel organıyla oynamak uygun değildir pedagojik açıdan. Mesele kayınvalide değil, çocuğun orasıyla oynanması. Üstelik kayınvalide annenin çocuk yetiştirme şekline destek olmalı, böyle çocuğu şımarık ve mızmız yetiştirirse ilerde sorumluluk alamayan, her şeyi başkasından bekleyen çocuklar/bireyler olurlar.
Konu sahibi arkadaşım sen de mesela bir programda bilmem bir çocuk gelişimci böyle diyordu, ben de artık bunu uygulayacağım. Anne bak ne kadar doğru sen de dikkat et falan dersen, biraz da eşinden destek alırsan ikna olabilir belki?
Bir yerde cinsel organıyla oynanması uygun mu demişim ????
Uygun dediğim yeri gösterir misiniz lütfen.
Popoyu yani iğne yapılan yeri öyle diyeyim (karıştırmamınız açısından) oraya takılmışsanız sadece güleceğimi söyleyeyim de ayıp olmasın.
Bu arada kendi kariyerim için akademik olarak epey kitap yalamış yutmuş olsam da çocuklarımı kitaplara göre büyütmüyorum.
Tepkiniz çok anlamsız, çünkü sizi hedef alıp suçlayan,kınayan hiçbir şey söylemedim.
Verdiğiniz cevapta konu sahibinin rahatsız olmasının sebebi 'kayınvalide' olduğunu ima etmişsiniz, ben de söz konusu kayınvalidenin çocuğun 'cinsel organı' ile oynadığını ifade ettim.
Sizin kariyeriniz ve çocuklarınız beni hiç ilgilendirmiyor ayrıca. Ben konu sahibine söyledim onu size değil.
O zaman alıntı yapmadan yazacaksın arkadaşım, alıntı yaparsan bana da cevap hakkı doğar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?