- Konu Sahibi Tavuskelebegi
Benım derdım kayınvalıdeme cocuklarım konusunda soz gecıremem kızım 33aylık oglum 14 aylıkkv çok sever onları kıyamaz problemımızde bu hiçbir seylerıne hayır demez geçenlerde kv bızdeyken kızım eline almış kırmızı tukenmez kalemi duvarları nevresımı çizmiş. Bir kere elınden almaya calışmış agladı diye bırakmış gorunce şok yaşadım oglun cok kızıyo bır suru bagırıyo dıye bıde eve yenı tasındık boyayı yapasıya kadar canı cıktı esımın bana demezmı sen ızın verıyosun dıye bırsey demedım dıye daha bı şok oldum tabı sonra normalde aglamadan brseylerı ısteyen kızım suyu bıle aglayarak ıstemeye çalışır sureklı kucakta zırzır bı hale gelıyo bazen çoksık geliyo kv bızım mahalleye tasınmak ıstıyo ama ben ıstemıyorum inş taşınamaz bütün duzenımı alt ust edecek he bıde sapık sapık davranısları var oglunun altını degıstırırken p...isıne bak t....klarına bak der eller rahatsız oluyorum dedıgımde ben babannesıyım der ee buda orta malımı herkese acalım herkes ellesın dedıgımx ben herkes degılım der pskın pışkin pişkin o gelip gıtttıkden sonra bır hafta onu dusunuyorum eşımle paylastım yaptıklarını annesını dıyomuskı. Elifin yanında çocuklara ne dıyecegımı bılemıyorum anormal davrandıgı ıcın mudahale edıyorum yoksa sadece cıkolotayla beslenen zır zır aglayancocuk halıne gelecekler bıde sureklı benden almaya calısıyo bende dursun dyı kızım ıçın çok zoruma gıdıyor eşime kalsa vercek kızı ama benden yuz bulamıyo napayım bu kaynanayı normalde ıyıb ır normal kaynanar gıbı degıl sadece cocuklarım konusunda sıkıntı cekıyorum nasıl davranayım her yaptıgına mudehelemı edeyım yoksa susup kalayyımmı?