slm arkadaşlar ben 3 yıldır evliyim hem annemden hem kaynanamdan uzak yaşıyorum çoçuğum olmuyor diye 2 taraftanda acayip psikoljik baskı gördüm.allahtan kocam anlayışlı başka biri olsa belkide sırf bu yüzden boşardı neyse tedavi görmeye karar verdim tüp bebek merkezide bizim ilde olmadığı için kaynanama yakın olduğu için ve sürekli eşime neden bizde kelmıyor der dururdu bende hem kalayım hemde tedavi olayım dedim. inanın kaynanam bana 2 ay zor dayandı yediğim içtiğim bile batıyordu.birde kaynanam yüzüne iyi görünür arkandan atar durur bütün komşularını bana düşman etmişki komşularını hiç tanımam.neyse eşim tedavi görüyor anne iş yaptırma dedi kaynanama kaynanam sinirlendi ne alakası varmış iş yepsanda olcağı varsa olurmuş esirgemeyein falan filan konuşup durdu.neyse tedavi bitti eve geldim ne aradı ne sordu nasıl oldun bebek varmı diye. neyse gebe kaldım biz aradık söyledik sonra ne dese beyeniirsiniz sevinçten bütün gün yatamamışta duası kabul olmuşta falan filan..bebek düştü iştte telden beni aradı güya geçmiş olsun demeye 1 yaşındaki çoçuğu kucağına aldın ya ondan düşmüştür dedi.şok oldum.birde kaynanamın benim hakkımda ne düşündüğünü kaynım gelmiş eşime söylemiş amaç ben iş tutmamışım vs bütün gereksiz ne kadar konu varsa annesi üzülüyormuş ben kendimi düzelteyim diye kaynım eşime söylemiş bunları.eşimde kız tedavi görüyordu normal zamanda yapıyordu diye savunmuş beni.bu arada benim görümcem var alttan yürüten cinsten.kaçarak evlendi ama bir gör sanki ben kaçtım oğluna o kaçmamış gibi kaynanamın gözünde .neyse benim en çok zoruma giden de şu oldu ben ordayken sürekli arar oğlum anneanne de hadi oğlum kaynanamın ağzı kulaklarına varır sonra kaynım alır telefonu dayıcım ne yapıyon falan filan ben normelde bu ayda tedavi görcektim gel demedi kaynanam bende gitmedim sonra öğrendikki kendi kızı gelmiş meğerse ..şimdi benim çoçuğum olup olmaması onun umrunda değil demekki kızının rahatı daha önemli değilmi