Kaynanam ve gorumcem yuvami yikiyor

Tugrayinannesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
5
6
1
35
Kizlar merhaba 3 yillik evliyin 2 yasinda oglum var bi bas belaso gorumcem var evlendim evleneli huzur vermedi esimi benden kiskandi. Ailecek birbirlerinden ayrilamiyolar esom ise gider beni bir kere arar telefon kayitlarina bi bakarim annesini babasini kardesini 5 er kez aramisdakikalarca konisurlar. Bunlar birbirlerinden kopmak istemiyolar gorumcemde evli ama kocasiyla gecinemiyo hep ailesiyle yasmaak istiyo esim onu gezdirsin benimle ilgilenmesin istiyo Her defasinda kiz kardeim olsun benim ses cikarmayim sorun cikmasin dedim bu defa da aile fotolarimdan beni kirpip esimin resimerini sagda solda paylasmaya basladi oglumu azarladi yapma dedim yine yapti esime soyluyorum hic aldiris etmiyo kardesine toz kondurmuyo. Yanlis bisey demisim gibi beni suclu goruyolar kaynanamda kizi küstü diye kusuyo oglunu ariyo ben aciyorum telefonu suratima kapatiyo en sonunda dayanamadım aldim oglumu esime ben gidiyorum bosanalim dedim esim gitmemi istemedi beni ailesiyle yuzlestirdi esime baska seyle anlatmislar sanki onlar melekmis de ben durduk yere kavga cikarmisim gibi gostermisler yüz yuze konustugumuzds kaynanam beddua etmeye basladi aileme abime. Baya bagristik. Onlar hic bisey yapmamis gibi cekip gittiler bende babamin evine geldim oglumla esimle hic sorunum yok sadece benim karima kotu davraniyosunuz demiyo her defasinda onlari koruyo bu yuzden bosanmayi dusunuyorum. Geri donsem ailesiyle kotuyuz bu seferde esim mutsuz olacak iki ucu pos degnek anlayacaginiz esim biraz kafani dinle dedi ama ben artik olacagini sanmiyorum cok yoruldum bana bi akil verin ne yapmam gerekiyo

Son düzenleme:
seni sahiplenmeyen hani burda kastim sen sus o konuşsun degil tabi ki kendini koru ama sen gerekeni yapmisin kocan pasif belli git kafa dinle demiş bu mu çözümü o kendini bilmez gorumcene eşin sınır koyucak kaynana da sen naparsan yap is eşinde bitiyor üzüldüm cidden bu pasif adamlarin yüzünden evlilikler bitiyor.

Görümcelerin derdi ne bu gelinlerle o kardeşin o da eşi niye saygı duymuyorlar. Zor bir durum. Boşanmak en son çözümdür. Eşinizle tekrardan konuşmayı deneyin.

Neticede eşinizin ailesi onlaron görüşmesini engelleyemezsiniz ama çok fazla kafaya taktığınızı görüyorum. İyi insanlar olmayabilirler ama sizin de yanlışlarınız var. Bırakın ailesini 5 kere arasın bırakın görümceni gezdirin zaten onun da yuvası dağılma aşamasındaymış, bırakın sizin fotoğraflarınızı kırpsınlar.. Anlattığınız sorunlar bunlar o yüzden bunlar üzerinden yorum yapacağım çokte kafaya takılacak şeyler değil. Eşimle başka sorunum yok diyorsunuz. Bunları neden bu kadar kafanıza taktınız ki. Görüşmeyin aranıza mesafe koyun eğer eşinizin diğer herşeyi çok iyiyse. Görümce ve kaynanayı kafanıza takıntı etmişsiniz gibi gözüküyor bundan da vaz geçin. Ben şahsen kimseyi takmıyorum he diyip geçiyorum eşimin ailesinin beğenmediğim huyları olsa da şimdiye kadar bir kere yüz göz olmadık.. Yok illa da boşanacağım diyorsanız karar sizin tabi

Ben bazen evli kadınların gerçeği görme konusundaki tutumlarına şaşıp kalıyorum.
Eşimle sorunum yok diyorsunuz da, asıl sorun eşiniz.
Yazdıklarınızı tekrar okuyun lütfen ve sorun kim görün.
Ailesine sizi saydırmayan, hakaret ettiren, arkanızda durmayan, eş diye sahip çıkmayan, ailesine sizi ezdiren eşiniz.
Bende ne büyük problemler yaşadım ama beni eşim ezdirmedi. Eğer eşim benim arkamda durmasaydı, yüz bulup bana neler yaparlardı.

esimde sorun yok diyosunuz, adam kimseye duracagi yeri gostermiyo

babanizin evine gelmissiniz gel deyip duzeltecegine kafani dinle sen diyo

yuzlesmede ise yarar bi tavir takinmamis

ben esimin çağrı kaydina bakmam, biz gun icinde mesajlasiriz uygun olursak, aramam aramaz bisey olmadikca. annesiyle babasiyla daha cok konusuyo evet. ben de kendi anne babamla daha cok konuşuyorum.

gorumceniz sizi kizdirmak icin kasitli yapiyodur. delidir ne yapsa yeridir deyip gecseniz ekmegine yag surmus olmazsiniz

eğer geri dönüp barisacaksaniz herseyi goz onunde bulundurcaksiniz. sartlarinizi bastan koyup ona göre bekleyeceksiniz sonucu.

ben esinizin dengeyi kuracagini sanmiyorum. bütün yük sizin sirtinizda olacak. denge kuracak adam esini babasinda kalsin diye gozlemez

Benim görümceler voltran oluşturarak saldırıyorlar bana. Birbirlerini doldurup biriyle sorun yasamissam ikisi birden tavır alıp küsüyorlar. Çifte kavrulmus oluyor:halay:birkaç ay önce sigarayi bıraktım. Büyük görümcem 3 sn içinde küçük görümcemi aradi, gelin sigarayi bırakmış diye. Bir buçuk saatlik telefon görüşmesinde bunun acisiyla kivrandilar, o birakti biz iciyoruz diye. Birkac gun sonra öğrendim ki 20 yıldır sigara içen kucuk görümcem sigarayi bırakmış. Ben 9 ay ay sonra tekrar başladım ama en azından birine hayrım dokunda diyorum. Eşim ne onları ne de beni takmıyor, bana bulaşmayın, kendi aranızda çözün modunda. Ama farkında bile olmadan, onların doldurusuyla birçok hata yapti aslinda. Esimin huyunu bildikleri icin direk birsey demiyorlar, ince ince isliyorlar, bu konuda profesyonel ikisi de.
Ama kayinvalidem iyidir, kızlarına uysa şimdi o da kus olmalıydı benimle. O genelde kızlarıyla aramızdaki iliskiye hiç karışmadan, benimle olan ilişkisini devam ettiriyor.
Velhasıl görümceler yuva yıkmaya çok meraklı oluyor maalesef. Allah yardimcınız olsun, geri döneceksiniz eşinize onlarla gorusmeyeceginizi söyleyerek dönün.

Kizlar merhaba 3 yillik evliyin 2 yasinda oglum var bi bas belaso gorumcem var evlendim evleneli huzur vermedi esimi benden kiskandi. Ailecek birbirlerinden ayrilamiyolar esom ise gider beni bir kere arar telefon kayitlarina bi bakarim annesini babasini kardesini 5 er kez aramisdakikalarca konisurlar. Bunlar birbirlerinden kopmak istemiyolar
Bu cümlelerden gelini kıskanan görümce değil de görümceyi kıskanan gelin olduğu anlaşılıyor. Eşiniz neden kardeşinden ailesinden kopsun ki? Bir denge içinde iletişimi olur tabi. Telefon aramalarını karşılaştırmanız çok çok tuhaf. Görümce de sizi sevmek zorunda değil belli ki ısınamamış ya da sizin, eşinizi ailesinden koparmak istediğinizi düşünüyor. Fotoğrafınızı paylaşmaması da daha iyi değil mi?

esim gitmemi istemedi beni ailesiyle yuzlestirdi esime baska seyle anlatmislar sanki onlar melekmis de ben durduk yere kavga cikarmisim gibi gostermisler yüz yuze konustugumuzds kaynanam beddua etmeye basladi aileme abime. Baya bagristik. Onlar hic bisey yapmamis gibi cekip gittiler bende babamin evine geldim oglumla esimle
Yüzleşmişsiniz ve onların eşinize yalan söylediği ortaya çıkmış...

Onlar kalkıp evlerine gittikten sonra eşine "gördün mü gerçekleri diye başlayan, bundan sonra ailenle görüşmeyi azalt, azaltmazsan yuvan yıkılır, oğlunun boynunu bükersin, babasız büyür, erkek çocuğunun babasız büyümesi nedir bilir misin?""" diyerek konuşmayı bitirecektin....

Sen kalkıp baba evine gitmişsin, eşini daha çok doldurmaları için...

Biraz akıllı kadın olun ya....kv, görümce için yuva yıkamayın, çocuklarınızın boynunu bükmeyin....bu adam sizinle aynı evde yaşıyor, onlarla değil...sizin koynunuza girip yatıyor, kv nizin, görümcenizin değil....

Unutmayın kadının fendi, erkeği yendi.....diğer iki kadından daha iyi taktik savaşı verin.....

Pes edip onları sevindirmeyin, savaşınki üzülen onlar olsun....

Son düzenleme:
Benim görümceler voltran oluşturarak saldırıyorlar bana. Birbirlerini doldurup biriyle sorun yasamissam ikisi birden tavır alıp küsüyorlar. Çifte kavrulmus oluyor:halay:birkaç ay önce sigarayi bıraktım. Büyük görümcem 3 sn içinde küçük görümcemi aradi, gelin sigarayi bırakmış diye. Bir buçuk saatlik telefon görüşmesinde bunun acisiyla kivrandilar, o birakti biz iciyoruz diye. Birkac gun sonra öğrendim ki 20 yıldır sigara içen kucuk görümcem sigarayi bırakmış. Ben 9 ay ay sonra tekrar başladım ama en azından birine hayrım dokunda diyorum. Eşim ne onları ne de beni takmıyor, bana bulaşmayın, kendi aranızda çözün modunda. Ama farkında bile olmadan, onların doldurusuyla birçok hata yapti aslinda. Esimin huyunu bildikleri icin direk birsey demiyorlar, ince ince isliyorlar, bu konuda profesyonel ikisi de.
Ama kayinvalidem iyidir, kızlarına uysa şimdi o da kus olmalıydı benimle. O genelde kızlarıyla aramızdaki iliskiye hiç karışmadan, benimle olan ilişkisini devam ettiriyor.
Velhasıl görümceler yuva yıkmaya çok meraklı oluyor maalesef. Allah yardimcınız olsun, geri döneceksiniz eşinize onlarla gorusmeyeceginizi söyleyerek dönün.
görüsmeyin niye ugrasiyorsunuz ki? Biz sahsen görümcelerimle tüm bagimizi kopardik.
Insan olmiyan insanla ister kardes olsun olmasin görüsmege degmez.

görüsmeyin niye ugrasiyorsunuz ki? Biz sahsen görümcelerimle tüm bagimizi kopardik.
Insan olmiyan insanla ister kardes olsun olmasin görüsmege degmez.
Ya çok çok haklısıniz, inanın hiç görüşmek, konuşmak istemiyorum.
Ama büyük gorumcem 45 li yaslarinda ve bekar. Kayinvalidem " onun huyu çok kötü biliyorum, ama hayatta ailesinden başka kimsesi yok, bana küs ona küsme" demişti. Onun hatırına katlanabilecegim kadar katlanıyorum, ama öyle nefret dolu bir insan ki, eşim için, yani öz kardeşi için bile "gebersin" diyebilecek kadar nefret dolu biri.

Ya çok çok haklısıniz, inanın hiç görüşmek, konuşmak istemiyorum.
Ama büyük gorumcem 45 li yaslarinda ve bekar. Kayinvalidem " onun huyu çok kötü biliyorum, ama hayatta ailesinden başka kimsesi yok, bana küs ona küsme" demişti. Onun hatırına katlanabilecegim kadar katlanıyorum, ama öyle nefret dolu bir insan ki, eşim için, yani öz kardeşi için bile "gebersin" diyebilecek kadar nefret dolu biri.
yanis anlamayin ama katlanmam. Bekar olsun ne olmus? benimde birsürü 40 yasinda bekar arkdaslarim var. Baska ugrasi bulsun kendisine. Ben sizin yerinizfe olsam hicte basimi agirtmam herkes kendi yoluna.

Back
X