kaynanam ve görümcem

merce46

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
397
89
318
Hatay
merhabalar hanımlar

şu bayram sonrası başıma gelen olayı sizle paylaşmak istedim..
sabah kalktım ki kaynanam beni aramış tabi ben duymadım tlf nu cevapsız arama gördüm saat 8 de aramış. ben de hemen aramadım eşime sordum annen beni aramış neden acaba diye çünkü kaynanam beni öyle aramaz . muhtemelen oğluna ulaşamamıştır ondan aramıştır dedim. eşimin tlf kolay kolay çekmez de..neyse...ben sonra aradım açmadı tabi
derdi meğer şuymuş bayramda görümce mi neden aramamışım neden onunla bayramlaşmamışım.(görümcem ben de yaş olarak küçük)
sinirlenmeyeyim diyorum ama aklıma geldikçe sinir oluyorum ..

deseydiniz ya bayramda küçükler buyukleri arayıp sorar diye. Yani benim bildiğim aile ilişkilerinde böyledir. Hadi diyelim iki taraf da aramadı gelip de buyuk tarafa hesap sorulmaz.

Söyledin mi peki benden küçük, onun beni araması lazım, ben sizi nasıl aradıysam büyüğüm olarak diye.

küçükse o aramalıydı..
küçük derken kaç yaş fark var aranızda?
1 yaş falanda bakmamak lazım...

kocanız nasıl düşünüyor .Görümceniz ilkokula giden bir kız da olabilirdi .O zaman da mı aramak lazımmış . :)

Aranızda mesafe varsa küçük olduğu için aramalı görümce yok samimiyet varsa bence büyük küçük fark etmez sonuçta iyi dileklerde bulunmak değil mi amaç.

3 yaş küçük benden
aramızda bişey olmadı ama ona göre olmuş daha önceki bayram da görümcem bana bişey söylemiş ben de ona cevap vermemişim yani ben onu kaale almamışım olarak algılamış
(ki ben onun bana bişey söylediğini duymadım bile )

merhabalar hanımlar

sabah kalktım ki kaynanam beni aramış tabi ben duymadım tlf nu cevapsız arama gördüm saat 8 de aramış. ben de hemen aramadım eşime sordum annen beni aramış neden acaba diye çünkü kaynanam beni öyle aramaz . muhtemelen oğluna ulaşamamıştır ondan aramıştır dedim. eşimin tlf kolay kolay çekmez de..neyse...ben sonra aradım açmadı tabi
derdi meğer şuymuş bayramda görümce mi neden aramamışım neden onunla bayramlaşmamışım.(görümcem ben de yaş olarak küçük)

bende tam sizi arayacaktım.kızınız ben, arayıp bir bayramımı kutlamadı demeliydin.kıymetli oğullarını aldın yaa onun için her fedakarlığı beklerler senden

İnsanlar ne kadar bayılıyolar sorun aramaya sorun çıkarmaya ya hayret doğrusu.bırakın küs kalsınlar size bence daha hayırlı

sadece kızı değil ki bir kaynım var o da benden 5 yaş küçük o da beni aramadı ben bunları sorun edip eşimin başını ağrıtmıyorum ... ama onlar ...insanın moralini bozmada birinci sırada

Kaynanan da bir acayipmiş küçükler arar büyükler değil , madem böyle mantıksız düşünüyor sen değilde o senin(kaynanan) bayramda öpseydi elini öpseydi bari:KK45:

sadece kızı değil ki bir kaynım var o da benden 5 yaş küçük o da beni aramadı ben bunları sorun edip eşimin başını ağrıtmıyorum ... ama onlar ...insanın moralini bozmada birinci sırada

it ürür kervan yürür dee geç

zaten onlarda onu istiyorlar sanırım çünkü yakın zaman da benim doğumum var .....benim ailemden gelecek kimse yok demiştim kaynanama gel demiştim o da gelmemek için bunu üretti .....küs kalmak en çok onların işine gelecek....

merhabalar hanımlar

Sen ne dedin buna karşı?

kayınvalidelerin cahilce davranışları yüzünden eşlerin araları açılıyor.. allah akıl fikir versin ne diyim

hayatimdaki en tiksindiğim iki
cisim kaynana ,görümcedir....
Daima biraraya gelip konuştukları tek şey gelinleridir ,tetikte beklerler laf vurmak hata görmek için zira bulamassalar
senin kaynana ve gmrümce gibi
saçmalarlar...tek dertleri oğullarının biticik karısı olarak koynunda yatmamaızdır...üzgünüz şekeler oğlumuz artık gelininizin:)
(istisnalar hariç)

Takılma Tatlım bunlar bilerek yapılan şeyler maksat huzur kacsın örf adet ise araması gereken o ayrıca sen YENGESİN küçük yada büyük YAZIK DEMEK SENDEN BASKA UGRASACAK KİMSELERİ YOK takılma taktıkca kocanla aran bozulur bizde cok sey gördük :):) gül sengülmek yakısır geline..:KK68:

Back
X