iyi demişsin tam yerinde olmuş.işte ille görümcelik yapacaklar.benimkilerde öyle
iyi demişsin tam yerinde olmuş.işte ille görümcelik yapacaklar.benimkilerde öyle
boşver yapsın sende otur kahveni için inadına.. bi yapar iki yapar sonra oda bıkar merak etme..
sen panjurlari hic acmiyosun tozlar gorunmuyor dior 1de ay olurmusun oldururmusun acarim acmam , temizlerim temizlemem ki temizimdirde yani.evett benim görümcemler kaynanam geldi evi inceleme altına alırlar.banyoya naftalin koydum ona bile karıştılar.nefeslerii kesiyormuş.
en iyisi oyle yapmak galiba yoksa basa cikamam , yoksa gundelikci olarak anlassami bu gorumceyle
tabi şaka bi yana çok gıcık bi durum bu bende sinir olurum allahtan benimki hiç bişey demez.. bence rahatsızlığını bi şekilde belli et..mesela o yaparken işi elinden al ben yaparım falan de.. itici davranırsan zamanla onlarda anlar hoşlanmadığını..sözle fazla dile getirme..hareketlerinle belli et..yalandan başkalarından aynı konuyu aç kadın fıtık oluyormuş falan de..başkasının evine karışılırmı falan de..sanki başkasından söz edermiş gibihiçbişey olmazsa sende onların evine karış..en iyisi bu olur...oda sinir olursa belki yapmaz daha ..
valla bende görümceyim hemde görümcem var :)
kendimi yengemin yerine koyuyorum bana yapılırsa sinir olacağım davranışları yapmamaya çalışıyorum.Hayatına karışamam asla adım görümce çünkü belki de yanlış anlaşılırım neme lazım. birbirimize gidip geliriz yer içeriz hal hatır sorarız yiğenimi severim vs sınırlarımı aşmam böyle olunca hem yengemle abim hem ben memnunuz çünkü problemde çıkmıyor..
canım görümcende sana çok karışmazsa problem çıkmayacak bunu ona tatlılıkla anlatmaya çalış...yoksa bırak o çalışsın sen çay kahve içi
cuukkkk lafı tam gediğine oturtmuşsunuz..helal size :)))))
yeni evli oluınca acemi oluyosun insanların gözünde doğal olarak ve kimse senin temizliği ve evişlerini hakkıyla yaptığına inanamıyo nedensebu durum yanlız seni için geçerli değil. evliliğin ilk başlarında çoğumuz yaşıyoruz bunu.
''şu şöyle yapılır bu böyle yapılır''ları duymayınımız yoktur herhalde :) ama görümcenin de azimle kalkıp sen yapmayınca kendisinin yapması ilginçmiş yani..
istemediğin bişeyi açıkça söyledikten sonra hala yapmaya devam ediyolarsa daha fazla uzatmadan tavırlarınla tepki gösterebilirsin. başka konulardan başka insanlardan bahsederken aa ben de hiç sevmem evime işime karışılmasını falan diyebilirsin..
mesela ben yatak odama girilmesinden ve buzdolabımın açılmasından nefret ederim. öyle böyle değil yani bunlar olunca cinlerim tepeme çıkar. kayınvalidemle bi sorunum yok çok şükür ama o da böyle konularra dikkat etmez. ilk başlarda bu huyumu bilmiyodu kadın nerden bilsin tabi.
ben de sohbet aralarında ya da başkalarıyla konuşurken falan dile getirdim yatak odasında ev sahibinden başkasının işi ne ya falan diye, kayınvavlidem de bu huyumu farketti heralde ki şimdi pek girmez yatak odamıza..
sonra buzdolabının açılması konusunu da insanlar bişeyler almak ya da koymak için dolaba yöneldiğinde a dur ben alayım sen şunu yapar mısın ya da sen yorulma ben hallederim diye diye farkettirdim heralde ki şimdi dolabıma dokunan yokkardeşimden başka ona açık açık söylemem rağmen hala devam ediyo bi gün pataklıyıp rahatlıycam o olucak
amma uzatmışım ha
herkes kendi evine karissin..kismeyi evine bualstirma...
tabi şaka bi yana çok gıcık bi durum bu bende sinir olurum allahtan benimki hiç bişey demez.. bence rahatsızlığını bi şekilde belli et..mesela o yaparken işi elinden al ben yaparım falan de.. itici davranırsan zamanla onlarda anlar hoşlanmadığını..sözle fazla dile getirme..hareketlerinle belli et..yalandan başkalarından aynı konuyu aç kadın fıtık oluyormuş falan de..başkasının evine karışılırmı falan de..sanki başkasından söz edermiş gibihiçbişey olmazsa sende onların evine karış..en iyisi bu olur...oda sinir olursa belki yapmaz daha ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?