Kaynanam Ve Görümcemin Evime Karismasi...

Poupey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
312
4
0
- Yurtdışı
Mrb Kizlar. Hemen Konuma Geciyorum , sorunum evlerimizin ayri olmasina ragmen kaynanamin ve gorumcemin benim evime mudahale etmesi.
Gorumcem Bana geldiginde Kahve Icmeye vsvs. burayi neden toplamadin , bi süpüruver surayi hemen , siliver : ) falan falan ya diyorum, ben yaparim sen dert etme. yok rahat etmez Ki
alir bu sefer kendi yapmaya baslar. gecenlerde bende ona gitmisdim , 1 arkadasini cagirmis evine temizlesin diye, beli agriyomus yapamiyormus, ertsei gunde bana geldi yine 1yerleri temizlemeye basladi.
bende artik tutamadim kendimi, dedim daha dun arkadasina kendi evini temizletiodun,yapamiyordunda, bugun benimkinimi temizliceksin. canin cok is yapmak istiorsa kendi evini temizle falan dedim artik :) yani napcami sasirdim bu ikisine karsi. allah sabir versin bana

iyi demişsin tam yerinde olmuş.işte ille görümcelik yapacaklar.benimkilerde öyle

boşver yapsın sende otur kahveni için inadına.. bi yapar iki yapar sonra oda bıkar merak etme..

evett benim görümcemler kaynanam geldi evi inceleme altına alırlar.banyoya naftalin koydum ona bile karıştılar.nefeslerii kesiyormuş.

evett benim görümcemler kaynanam geldi evi inceleme altına alırlar.banyoya naftalin koydum ona bile karıştılar.nefeslerii kesiyormuş.
sen panjurlari hic acmiyosun tozlar gorunmuyor dior 1de ay olurmusun oldururmusun acarim acmam , temizlerim temizlemem ki temizimdirde yani.

en iyisi oyle yapmak galiba yoksa basa cikamam , yoksa gundelikci olarak anlassami bu gorumceyle

tabi şaka bi yana çok gıcık bi durum bu bende sinir olurum allahtan benimki hiç bişey demez.. bence rahatsızlığını bi şekilde belli et..mesela o yaparken işi elinden al ben yaparım falan de.. itici davranırsan zamanla onlarda anlar hoşlanmadığını..sözle fazla dile getirme..hareketlerinle belli et..yalandan başkalarından aynı konuyu aç kadın fıtık oluyormuş falan de..başkasının evine karışılırmı falan de..sanki başkasından söz edermiş gibi hiçbişey olmazsa sende onların evine karış..en iyisi bu olur...oda sinir olursa belki yapmaz daha ..

hakliisin canim , lafla olmuyosa haraketlerle belli etmeli o zaman. baskalarindan konuda acayim . diyim bi arkadasimin cok gicik bir gorumcesi varmis [ ayni snin gibi]

Bu tür durumlarda her zaman diyorum asla müdahale etmeyin, bırakın iş yapmak istiyorlarsa yapsınlar..Sizde kendinize farklı şeyler bulup oyalanın o zaman içerisinde.

Sonra zamanla yapmayacaktır ve karışmayacaktır artık.

valla bende görümceyim hemde görümcem var :)

kendimi yengemin yerine koyuyorum bana yapılırsa sinir olacağım davranışları yapmamaya çalışıyorum.Hayatına karışamam asla adım görümce çünkü belki de yanlış anlaşılırım neme lazım. birbirimize gidip geliriz yer içeriz hal hatır sorarız yiğenimi severim vs sınırlarımı aşmam böyle olunca hem yengemle abim hem ben memnunuz çünkü problemde çıkmıyor..

canım görümcende sana çok karışmazsa problem çıkmayacak bunu ona tatlılıkla anlatmaya çalış...yoksa bırak o çalışsın sen çay kahve içi

yeni evli oluınca acemi oluyosun insanların gözünde doğal olarak ve kimse senin temizliği ve evişlerini hakkıyla yaptığına inanamıyo nedense bu durum yanlız seni için geçerli değil. evliliğin ilk başlarında çoğumuz yaşıyoruz bunu.
''şu şöyle yapılır bu böyle yapılır''ları duymayınımız yoktur herhalde :) ama görümcenin de azimle kalkıp sen yapmayınca kendisinin yapması ilginçmiş yani..
istemediğin bişeyi açıkça söyledikten sonra hala yapmaya devam ediyolarsa daha fazla uzatmadan tavırlarınla tepki gösterebilirsin. başka konulardan başka insanlardan bahsederken aa ben de hiç sevmem evime işime karışılmasını falan diyebilirsin..
mesela ben yatak odama girilmesinden ve buzdolabımın açılmasından nefret ederim. öyle böyle değil yani bunlar olunca cinlerim tepeme çıkar. kayınvalidemle bi sorunum yok çok şükür ama o da böyle konularra dikkat etmez. ilk başlarda bu huyumu bilmiyodu kadın nerden bilsin tabi.
ben de sohbet aralarında ya da başkalarıyla konuşurken falan dile getirdim yatak odasında ev sahibinden başkasının işi ne ya falan diye, kayınvavlidem de bu huyumu farketti heralde ki şimdi pek girmez yatak odamıza..
sonra buzdolabının açılması konusunu da insanlar bişeyler almak ya da koymak için dolaba yöneldiğinde a dur ben alayım sen şunu yapar mısın ya da sen yorulma ben hallederim diye diye farkettirdim heralde ki şimdi dolabıma dokunan yok kardeşimden başka ona açık açık söylemem rağmen hala devam ediyo bi gün pataklıyıp rahatlıycam o olucak

amma uzatmışım ha

cuukkkk lafı tam gediğine oturtmuşsunuz..helal size :)))))

herkes kendi evine karissin..kismeyi evine bualstirma...

hepiniz saolun yorumlariniza tsk ederim, artik napicami anladim galiba :)

Benim görümcem muftaga gidipte kendine su doldurmaya çekinir bence sizdende kaynaklanabilir.. Çok yüz vermemek gerek.. Eğer rahat olmasından yana bir sorun yaşamıyorsa ayrı tabi

Ben titizimdir gelip bise derse ki diyemez lafi aninda verirdim bura benim evimmi ozaman karisma faLan derdim galiba karisan insana gicik olurum kim olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…