Kaynanam ve hediyeleri

Hadi sizin zevkinize gore almayabilir de o kadar buyuk almasi nasil bir mantik anlamadim.nisanliniz da demis hala aliyormus bence anlamayacak ne deseniz de

Amaaan bu da dert mi
Bebim kv de de nisanliyken kendi zevkine göre alırdı.
Heves ettigi için teşekkür eder alırdım bazen gonlu olsun diye gostermelik bi kere giyer bazen de hic giymeden ihtiyaci olan birine verirdim.sonradan o da anladı zevkinin zevkime uymadığını almadı.
Simdi alsa alsa patik corap alıyor.
Ozel gunlerde de ya harçlık veriyor ya ceyrek takıyor.
Yani demem o ki evlenince zaten almaz.
Baktin anlamiyor soylersin kibar bi dille.
Anne zahmet edip alıyorsun cok teşekkür ederim ama giyemiyorum.ya zevkime uymuyor ya bedenime de.

:bicak:Valla kızlar benim kv bana hiç bişi almıyor olanıda bana ver diyor evime gelip eşyaları alıp gidiyor beğenmeyen bana versin ben giyerim hiç değilse bi anne öZenmiş almış bana kimse bişi almıyor :KK1:bizim köyde deli suna vardı ona döndüm oda derdi ama Cidde'n haklıymış kadın bana hiç bişey almıyor olanı elimden alıyor şükredin bence:KK61:

nişan alışverişinde beraber seçtik hatta içimden ne zevkli kadın diye ama sonra ne oldu anlamadım
Tüm sayfaları okuyamadım ama satın aldığına emin misiniz, kendisine gelen şeylerden getiriyor olma ihtimalleri var mı ?Ben beğendim ister giy ister giyme demesi biraz böyle hissettirdi bana. Yoksa insan beğenerek aldığı bişeyi kullanmadığını görürse anlardı.

Benim kayinvalidem de bana aldi bikac kez oyle giymeyecegim seyleri, yasli isi degildi ama hic tarzim da degildi aldiklari, sonra bir gun eşim soyledi anne gerek yok almana pelin hep tek renk seyler giyiyor desenli giymiyor diye, ondan beri alirsa da duz siyah ya da beyaz kazak, badi tarzi seyler aliyor.
Ama kizima aldiklari fena... 4 yasinda ve ipince cocuga 6-7 yas giysileri aliyor, ve hic kullanisli seyler degiller, soylesem kirilir diye bisey demiyorum ama parasina da aciyorum.

Neyse almış sende onları ona bir ara ver gitsin" Anne bunlar tarzım değil giymem boşuna almışsın teşekkür ama yazık paranı bunlar için harcamak yerine ver paranı ben kendime ihtiyacım neyse onu alırım sanada zahmet olmasın 1 daha lütfen kendi kafana göre hiçbir şey alma" diye söyle

Olsun alsın. O da öyle görmüş demek ki. Sizde evde pijama niyetine veya pis bir iş yaparken giyin nolcak :)

benim kayinvalidemde oyle nisanliykende evlendikden sonrada hep arkamdan aldi. gecen dogumgunumde tam 10 parca hediye almis cogunu zevkime uymadigindan giyemedim begendikleriminde bedeni olmadigindan (ben l xl giyerim kayinvalidem m beden alirdi) tesekkur edip aldim sonrada ihtiyaclari olanlara verdim ama yazik gunah bi suru para verip aliyo bende giyemiyrum ayip oluyo ama simdi anladi galiba bu ara ust bas degilde canta yada ayakkabi aliyo onlari kullanabiliyorum iyi oldu yani sessiz sedasiz anlasmis olduk

Benimki almaz asla. Evindeki eski atilacak seyleri bana verir. Son yasgunumde siyah poset icinde iki tane havlu getirmisti. Emekli hemsiredir kendisi. Boylesi daha aci. Belki kaynanan bedenine bakmayi bilmiyordur modelini kendince begendigi kiyafeti aliyordur. Kirma derim ben de. Harciyorsa da harcasin. Hamile falan oldugunda gostermelik giyersin yaninda buyuk bedenleri. Heves ediyor belli ki bozma kadini. Kimini de ihtiyaci olana verirsin.

giymeyeceğiniz şeyler niye boş boş dursun ki, haklısınız, kullanacak veya durumu olmayan birilerine verebilirsiniz giymek isteyen birilerini bulursanız.tamam sağolsun düşünüyor ediyor ama hadi zevkinize göre almıyor midyum giyen birine xl giysi almak da nedir.kilolu tanıdıklarınız varsa belki beğenen birileri olur.

çok tatlı be bence sen al başkalarına hediye et madem uyarına rağmen alıyor sevaba girmiş olursun:)

Benimki almaz asla. Evindeki eski atilacak seyleri bana verir. Son yasgunumde siyah poset icinde iki tane havlu getirmisti. Emekli hemsiredir kendisi. Boylesi daha aci. Belki kaynanan bedenine bakmayi bilmiyordur modelini kendince begendigi kiyafeti aliyordur. Kirma derim ben de. Harciyorsa da harcasin. Hamile falan oldugunda gostermelik giyersin yaninda buyuk bedenleri. Heves ediyor belli ki bozma kadini. Kimini de ihtiyaci olana verirsin.
iki havlu mu tövbe estagfurullah

Benim kv ile kan bağı var kesin

Bu aralar niyeyse her şey gözüme batar oldu. Tamam iyi anlaşırız kendileriyle ama bir şu konuda anlaşamadık.Tamam hediye sorulmaz ama tututupta 50 yaşındakilerin giyeceği bedenimle alakasız ben midyum giyiyorum kendisi bana xl alıyor neymiş ilerde giyermişim evlendiğimde. bir kere onun aldıklarını giymem için hem kilolu olmam lazım hemde köyde yaşamam artı 45 50 yaşında olmam lazım.Öbür gelini benden küçük öyle giyiniyor diye ona ne alırsa aynısından bana da alıyor.ama ben giyemem öyle ki tarzım değil yaşlı işi geliyor bana. Ben bazen annemin aldıklarını bile beğenmiyorum o ki ondan daha güzel alır ben kendim seçerim.Dün yanına gittim bana terlik almış hem büyük hemde ayağımdan kayıyor bide yine genç işi değil. Bu arada yaşım 23.
Şimdi ben bu konuda konuştum olmadı nişanlıma anlattım o da diyorum ama alıyor diyor. evde inanın böyle iki üç bluz bu paçalı pijama şalvar var. Artık rahatsız olmaya başladım bayram alışverişi diye almış onları da. ben kendine üzülüyorum para veriyor yani giymeyeceğim bir şey için o para kolay kazanılmıyor sonuçta yazık yani
Tek derdin bu olsun ..kadin dusunmus almis yani abartilacak ne var ya alma ya da al giyme..

Back
X