- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi CamdanKalp
Hadi sizin zevkinize gore almayabilir de o kadar buyuk almasi nasil bir mantik anlamadim.nisanliniz da demis hala aliyormus bence anlamayacak ne deseniz de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüm sayfaları okuyamadım ama satın aldığına emin misiniz, kendisine gelen şeylerden getiriyor olma ihtimalleri var mı ?Ben beğendim ister giy ister giyme demesi biraz böyle hissettirdi bana. Yoksa insan beğenerek aldığı bişeyi kullanmadığını görürse anlardı.nişan alışverişinde beraber seçtik hatta içimden ne zevkli kadın diye ama sonra ne oldu anlamadım
iki havlu mu tövbe estagfurullahBenimki almaz asla. Evindeki eski atilacak seyleri bana verir. Son yasgunumde siyah poset icinde iki tane havlu getirmisti. Emekli hemsiredir kendisi. Boylesi daha aci. Belki kaynanan bedenine bakmayi bilmiyordur modelini kendince begendigi kiyafeti aliyordur. Kirma derim ben de. Harciyorsa da harcasin. Hamile falan oldugunda gostermelik giyersin yaninda buyuk bedenleri. Heves ediyor belli ki bozma kadini. Kimini de ihtiyaci olana verirsin.
Benim kv ile kan bağı var kesinBenimki almaz asla. Evindeki eski atilacak seyleri bana verir. Son yasgunumde siyah poset icinde iki tane havlu getirmisti. Emekli hemsiredir kendisi. Boylesi daha aci. Belki kaynanan bedenine bakmayi bilmiyordur modelini kendince begendigi kiyafeti aliyordur. Kirma derim ben de. Harciyorsa da harcasin. Hamile falan oldugunda gostermelik giyersin yaninda buyuk bedenleri. Heves ediyor belli ki bozma kadini. Kimini de ihtiyaci olana verirsin.
Tek derdin bu olsun ..kadin dusunmus almis yani abartilacak ne var ya alma ya da al giyme..Bu aralar niyeyse her şey gözüme batar oldu. Tamam iyi anlaşırız kendileriyle ama bir şu konuda anlaşamadık.Tamam hediye sorulmaz ama tututupta 50 yaşındakilerin giyeceği bedenimle alakasız ben midyum giyiyorum kendisi bana xl alıyor neymiş ilerde giyermişim evlendiğimde. bir kere onun aldıklarını giymem için hem kilolu olmam lazım hemde köyde yaşamam artı 45 50 yaşında olmam lazım.Öbür gelini benden küçük öyle giyiniyor diye ona ne alırsa aynısından bana da alıyor.ama ben giyemem öyle ki tarzım değil yaşlı işi geliyor bana. Ben bazen annemin aldıklarını bile beğenmiyorum o ki ondan daha güzel alır ben kendim seçerim.Dün yanına gittim bana terlik almış hem büyük hemde ayağımdan kayıyor bide yine genç işi değil. Bu arada yaşım 23.
Şimdi ben bu konuda konuştum olmadı nişanlıma anlattım o da diyorum ama alıyor diyor. evde inanın böyle iki üç bluz bu paçalı pijama şalvar var. Artık rahatsız olmaya başladım bayram alışverişi diye almış onları da. ben kendine üzülüyorum para veriyor yani giymeyeceğim bir şey için o para kolay kazanılmıyor sonuçta yazık yani