Kaynanam ve kaynatamla aynı evde yaşamak istemiyorum

Semrakaya28

2 KIZ 2 ERKEK ANASI
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
497
634
36
Kızlar eşimin tayini çıktığı adanaya taşınıyoruz ve eşim şimdi aradı annem ve babamda bizimle gelicek bizle kalıcaklar dedi bu sabah bebek sevinci yaşarken sevincimi mahvettiler eşimi nasıl ikna edebilirim bizimle kalmalarını hiç istemiyorum

Kızlar eşimin tayini çıktığı adanaya taşınıyoruz ve eşim şimdi aradı annem ve babamda bizimle gelicek bizle kalıcaklar dedi bu sabah bebek sevinci yaşarken sevincimi mahvettiler eşimi nasıl ikna edebilirim bizimle kalmalarını hiç istemiyorum

neden sizinle kalıyorlar evleri yok mu

Hep aynı evde yaşayacaksanız bunun anne ve babanla hiç alakası yok gerçekten ama insan en yakınıyla bile aynı evde yaşayınca tartışıyor kavga ediyor ben saygsızılık yapmam ama elbetteki tartışma our sonuçta aynı evde yaşayacaksın o yüxzden açıkçası ben istemiyorum yüz göz oluruz tartışırsak kötü olur vs. gibiisnden konuşabilrsin . Hem aynı evde yaşarsak birliktelik açısınan da ben rahatsız olurum diyebilrsin utanırım olmaz diyeblrsin . Hem havalar çok sıcak kayınpeder evdeyken evde şort askılı vs . de dolaşamam bu sıcakta kendi evimde rahat edemeyeceksem nerde rahat edeceğim de . Kayınvalide ve kayınpederle aynı evde yaşayan herkesin genelde sonu boşanma oluyo evlilikler yyıkılıyor bunu uzmanlarda diyor de ( istersen araştır de gerçekten öyle çünkü ) . Bu tarz sorunlardan bahset . Hem onlar varken seninle rahat rahat konuşamam öpemem sarılamam özlerrim de aynı evin içinde yan yana olup özlemek çok saçma de :) de de de bir sürü şey var daha . En basiti dışarı çıktığımızda da onları çağırmak zorunda kalcaz hep de çağırmazsak ayıp olur çağırırsak da biz hiç yalnız kalmayacak mıyız de . Akşama yemek yapmaya üşendim diyelim hadi makarna vs. sen kabul edersin o gün idare ederiz ama onlar varken böyle geçiştiremeyiz illa yemek yapmam gerekir de . Hem şimdi benim bebeğim olacak işler artacak 2 kişi ile 4 kişi bir değl de . Bir sürü iş de artacak kayınvalideyede iş yaptırılmaz ben de inssanım de :)

açıkça konuş eşinle..şuan yardıma ihtiyaç yok..ev ev üstüne kurulmaz diye...arada gelip kalsınlar tamam ama ne onlar rahat edebilir nede biz de...

bence hiç bulaşma ama niyetleri iyi onlara göre sana sormadan karar alıyorlar orası ayrı ev ev üstüne de olmaz ayrıca ama şimdi bir şey desen kötü olursun demesen olmaz arkadaşım ben sana mehmet erdem in sussan olmuyor susmasan olmaz sarkısını hediye ediyorum Allah sabır versin inşallah herşey gönlünce olur

Yardimci olacaklarsa ayni evde durmaya gerek yok. Baska ev tutabilirler. Bana gore onu bile yapmasinlar ne geregi var. Her hamilenin yaninda yardimci mi varmis?

Yardimci olacaklarsa ayni evde durmaya gerek yok. Baska ev tutabilirler. Bana gore onu bile yapmasinlar ne geregi var. Her hamilenin yaninda yardimci mi varmis?
Bi de daha 5 haftalık gebeliğin nesine yardım lazım anlamadım
37.haftaya kadar işe gidip geliyo millet

Allah sabır versin bir söz vardır ev üstüne ev olmaz diye inşallah tatsızlık yaşamazsınız

X