kaynanam ve küçük kayannaam

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
ben bu görümcemle kayanaaaı gerçekten anlamıyorım. kendime kıyafet alsam sürekli surat asıyolar. geçen hafta abiye almıştım 50 tl ye surat aatılar eşim de kızdı habrsiz niye aldıın diyee. sonra ertesi gün oldu böyle güzel bi yelek gördüm 25 yl ye kaynaam surat asıyo bana kızını örnek gösteriyo kendine hiç kıyafet almaz( ki dolabında kıtafetten geçilmiyo) bana kaynaanm öyle deyince ee alsın alma diyen yokki dedim. görümcem desen sürekli çalıştığından dem buruyo köpek gibi çalışıyorım diyo bilmem ne. ben sesimi çıkarmıyorım kendi bildiğimi yapıyorum kıskandıklsrı için mi böylerler bunlar anlamadım

eşiniz kendisine haber vermediğiniz için mi kızdı yoksa kaynananıza haber vermediğiniz için mi

objektif bakarsak olaya..50 tlye abiye almışsınız..ertesi gün 25 tlye yelek görmüşssünüz..şayet böyle 2 güne bir birşeyler alıyorsanız..aile artık gereksiz harcama yaptığınızdan şikayetçide olabilir..eşiniz yetiremiyorda olabilir..size değil annesine dert yanıyor oloabilir..onlarda buna dayanarak size karşı böyle bir tutumdada olabilir yani..çünkü burda öylee konular var ki insanlar sadece kendilerinin haklı çıkartacak kısmı bize sunuyor bizde vayy kv görümce başınıza taş yağa diye basşlıyoruz :halay:konuya hakim olmadığım ve içeriğini bilmediğimiz için geniş bi açıdan düşünmek zorundayım..:işsiz:

Yok ayda yılda bir iki şey aldınız diye bunlar her halta surat asıyorsa..o zamanda gösterme Zerosima Zerosima nın dediği gibi..al giy arada sorarlarda amaan bi ara almıştım şimdi giyiyorum de gitsin...demekki cimrilik ruhlarına işlemiş bunların

onlar az alıyor olabilir

onlara göre gereksizdir

görümcen de para nasıl kazanılıyor bilmiyorsun bak köpek gibi çalışıyorum paranın kıymetini bil vs dedi ise kendince haklıdır

bir de düğün falan mı var

yani geçerken abiye gördüm aldım olmaz gibi geldi bana

hadi yelek neyse alınabilir de

eşin neden kızdı anneme sormadın diye mi bana sormadın diye mi

eğer ihtiyacınız olmadığı halde her güne bir kıyafet alıyorsanız dikkatlerini çekmiş olabilir
kendilerde alsınlar şu herşeye burunlarını sokan insanları anlamış değilim

ben bu görümcemle kayanaaaı gerçekten anlamıyorım. kendime kıyafet alsam sürekli surat asıyolar. geçen hafta abiye almıştım 50 tl ye surat aatılar eşim de kızdı habrsiz niye aldıın diyee. sonra ertesi gün oldu böyle güzel bi yelek gördüm 25 yl ye kaynaam surat asıyo bana kızını örnek gösteriyo kendine hiç kıyafet almaz( ki dolabında kıtafetten geçilmiyo) bana kaynaanm öyle deyince ee alsın alma diyen yokki dedim. görümcem desen sürekli çalıştığından dem buruyo köpek gibi çalışıyorım diyo bilmem ne. ben sesimi çıkarmıyorım kendi bildiğimi yapıyorum kıskandıklsrı için mi böylerler bunlar anlamadım

sormadan nasıl alirsin demek nedir yahu ??
Kucuk kaynana nedir ayrica yeni moda mi ? Yeminlen evlilikten sogur insan bu forumda, bir tane de mutluyum mukemmelim hoşum diyen görmedim

Eğer konuya "giyime zaafım var danamıyorum" gibi bi cümleyle başlasanız anlaşılır dertleri, belki eleştirirler geçim darlığı falan söz konusuysa..Ama onun dışında heralde alacaksınız çıplak mı gezecektiniz?

Benimkiletde ilk zamanlar ne alsam kiskaniyorlardi.Sonra soylemedim aldigim hiv birseyi ustumde goruyorlaf bir seyde diyemiyorlar.bir keresinde esim bana telefon hediye almisti bunu goren gorumce parasi ne kadar dedi bende bilmiyorum sonucata hediye dedim.Ve kiskancligin soyledigi laflari hatirlamam bile simdi evlendi .Arayip sorar ama o yaptigi terbiyesizligi hic inutamiyorum hata musait bir zamanda yuzune virmayi bile dusunuyorim.Boyle kiskanclar iste

Herkeste kıskanmıyo yaaa her olayı kıskanmaya bağlamayın.
Aynı evde yaşayıp herkes çalışıpta siz sürekli harcıyosanız tabiki kızarlar.

2 günde bi üstbaş alcaksanız çalışcaksınız

Back
X