- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi Seviyorumonuben
Kendi paranı harcamazsan daha çok laf çakarlar. Ha laf çakmaya hakları Yok ama işte görümce görmeyim ömrümceee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar...Kendi param ya da eşimin parasıyla aldığı. Bir şeyin hesabını kimseye vermem. Kimseyi ilgilendirmez çünkü

ani ben evlendiğimden beri hiç biz zaman öyle üst baş almadım. ertesi gün aldığımda da tamammen tesadüftü.objektif bakarsak olaya..50 tlye abiye almışsınız..ertesi gün 25 tlye yelek görmüşssünüz..şayet böyle 2 güne bir birşeyler alıyorsanız..aile artık gereksiz harcama yaptığınızdan şikayetçide olabilir..eşiniz yetiremiyorda olabilir..size değil annesine dert yanıyor oloabilir..onlarda buna dayanarak size karşı böyle bir tutumdada olabilir yani..çünkü burda öylee konular var ki insanlar sadece kendilerinin haklı çıkartacak kısmı bize sunuyor bizde vayy kv görümce başınıza taş yağa diye basşlıyoruzkonuya hakim olmadığım ve içeriğini bilmediğimiz için geniş bi açıdan düşünmek zorundayım..
Yok ayda yılda bir iki şey aldınız diye bunlar her halta surat asıyorsa..o zamanda gösterme @Zerosima nın dediği gibi..al giy arada sorarlarda amaan bi ara almıştım şimdi giyiyorum de gitsin...demekki cimrilik ruhlarına işlemiş bunların
Ya kiskaniyorlar. Ya da esinizin kesesini dusunuyorlar.ben bu görümcemle kayanaaaı gerçekten anlamıyorım. kendime kıyafet alsam sürekli surat asıyolar. geçen hafta abiye almıştım 50 tl ye surat aatılar eşim de kızdı habrsiz niye aldıın diyee. sonra ertesi gün oldu böyle güzel bi yelek gördüm 25 yl ye kaynaam surat asıyo bana kızını örnek gösteriyo kendine hiç kıyafet almaz( ki dolabında kıtafetten geçilmiyo) bana kaynaanm öyle deyince ee alsın alma diyen yokki dedim. görümcem desen sürekli çalıştığından dem buruyo köpek gibi çalışıyorım diyo bilmem ne. ben sesimi çıkarmıyorım kendi bildiğimi yapıyorum kıskandıklsrı için mi böylerler bunlar anlamadım
hayır eşim evlendiğimizin ikşnci haftası paraaını ayırdıGösterme sende hata .
Kese mi bir ?
hayır eşim ona haber vermediğim için kızdı hatta kaynanama söyşediğim için daha çok kızdı. kimseye bişey söyleme bişey aldığında direk odana koy dedi ee hakkı tabieşiniz kendisine haber vermediğiniz için mi kızdı yoksa kaynananıza haber vermediğiniz için mi
eşim ona sormadığım için kızdı bide dayımın oğlunun düğünü var 6 ay sonra da teyze oğlumunki varonlar az alıyor olabilir
onlara göre gereksizdir
görümcen de para nasıl kazanılıyor bilmiyorsun bak köpek gibi çalışıyorum paranın kıymetini bil vs dedi ise kendince haklıdır
bir de düğün falan mı var
yani geçerken abiye gördüm aldım olmaz gibi geldi bana
hadi yelek neyse alınabilir de
eşin neden kızdı anneme sormadın diye mi bana sormadın diye mi
aynen öyşe maneviyatları para olmuş. durumları desen öyle kötü değil. eşim parayı da ayırdı yakında da ayrı eve çıkarız inşallah. eşim şuan birikim yapıyoobjektif bakarsak olaya..50 tlye abiye almışsınız..ertesi gün 25 tlye yelek görmüşssünüz..şayet böyle 2 güne bir birşeyler alıyorsanız..aile artık gereksiz harcama yaptığınızdan şikayetçide olabilir..eşiniz yetiremiyorda olabilir..size değil annesine dert yanıyor oloabilir..onlarda buna dayanarak size karşı böyle bir tutumdada olabilir yani..çünkü burda öylee konular var ki insanlar sadece kendilerinin haklı çıkartacak kısmı bize sunuyor bizde vayy kv görümce başınıza taş yağa diye basşlıyoruzkonuya hakim olmadığım ve içeriğini bilmediğimiz için geniş bi açıdan düşünmek zorundayım..
Yok ayda yılda bir iki şey aldınız diye bunlar her halta surat asıyorsa..o zamanda gösterme @Zerosima nın dediği gibi..al giy arada sorarlarda amaan bi ara almıştım şimdi giyiyorum de gitsin...demekki cimrilik ruhlarına işlemiş bunların
aynen öyşe maneviyatları para olmuş. durumları desen öyle kötü değil. eşim parayı da ayırdı yakında da ayrı eve çıkarız inşallah. eşim şuan birikim yapıyo. kendime ben 5 aylık evlityin öyle her gün her gün kıyafet almadınim bu abiye ve yelek gördüm oda uygun fiyata ve beğendiğim için aldım
kocanın dediğini yap bence kimseye deme aldığında direk odana koy onlara ne kihayır eşim ona haber vermediğim için kızdı hatta kaynanama söyşediğim için daha çok kızdı. kimseye bişey söyleme bişey aldığında direk odana koy dedi ee hakkı tabi