Kaynanam yuzunden bosanacagiz

Tzk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2017
2.798
2.378
83
34
Kizlar merhaba.Ben gecen hafta kaynanamin pintiligi diye konu acmistim torunundan 40 lirayi kiskanip pesine dusmustu ben de parayi geri verip agzima geleni saymistim.Esimle araniz limoniydi bu yuzden gecen persembe evdeyken ben dizi izliyordum pers.benim dizi gunumdur o cocuga bakar(sadece o gun).Cocugu uyutmaya gitmisti bir kere beni cagirdi ben de reklam girsin giderim dedim birden bagira cagira iceri girdi elimdeki kumandaya vurdu bir tane seni cagiriyorum bu a..... dizisini izliyorsun dedi sok oldum yaptigi harekete kendime gelince ben de bagirdim yetti artik siz cok oldunuz dedim elinden cocugu almaya calistim vermedi valizimi hazirladim babami cagirdim babamlar geldi neyi paylasamiyrsunuz diye sordu ben de anlattim babam da bana vurdu deme kumandaya vurmus dedi.Cocugunuz var yapmayin dedi esime de git annenleri cagir o konuyu da konusup cozelim dedi esim korkusundan gidemedi babam tekrr soyleyince gitti onlarin yanindayken anlattim ben istemiyorum artik sabredemiyorum dedim kaynanam kiziyla bir olup cirliyor daha hakli gibi o da bana sabrediyormus bilmem ne.Kayinpederim susturmaya calisdikca konustu kavga etti yalan soylemeye inkar eymeye basladi yaptiklarini ben de yalanlarini yuzune vurdum yalan konusma mubarek gunde dedim.Sonra kabuklanmis boklari eseliyorsun dedi.Ben de ben sana asiri sabrettim herkesin bir siniri var en sonunda konusturdun beni dedim neyse.O gun babam zorla baristirdi esimle 2 gun konusmadik sonra gelip ozur diledi ben saba haksizsin demiyorum ama uslubun cok sert dedi bir de hala anam babam artik bize gelmz diye agladi.Bu adamin ana kuzulugundan gina geldi beni hic desteklemyip ezdirmesinden de...Hele son yaptigindan sonra iyice sogudum napmam lazim bir akil verin cok uzun oldu k.b.

Hepsini okuyamadim ama gecen gunku konuyu hatirliyorum.
Senin kayinvaliden yuzunden esinle bile aran limoniyken neden hala gelip cocuga bakiyor ki? Hasta olursunuz tamam hastaniz olur tamam.

Ama gecen hafta tartistigim kadini dizi izlemek icin ben cagiramam da cagirmam da.

Senin kayinvaliden yuzunden esinle bile aran limoniyken neden hala gelip cocuga bakiyor ki? Hasta olursunuz tamam hastaniz olur tamam.

Ama gecen hafta tartistigim kadini dizi izlemek icin ben cagiramam da cagirmam da.
Onu cagirmadim ki zaten esim bakiyordu cocuga onunla hic gorusmedik olaydan sonra

Çocuğun acil bi durumu vardır ya kendimi eşinin yerine koyuyorum zor durumda eşim bana reklam arası gelirim dese sinirlenirim.Sinirle yaptıkları konusumda haksız elbette ama senin tek sorunun bu değil bence.Babanda baristirmakla iyi etmemiş yarın yine aynı şeyi yapar babası bile aramızı bulur nasılsa diye.

Valla annesini babasını tek kalemde silen yarın öbür gün seni de siler o yüzden çok da heveslisi olma anne babasını silsin diye. Ayrıca adam üzülebilen ailem artık gelmez diye. Üzülen bir adam etrafa neşe saçamaz ohh karım ne iyi yaptı diye.
Üslubun bana da çok sert geldi haklı iken haksız duruma düşmüşsün.
Bu yüzden bavul toplayıp gitmek de saçma geldi o kadar kolay mı yani.

okumadan yorum yapmak vs. Oldu o zaman.

Ben sizi burada haksız buldum, eşiniz sırf dizi izleyin diye çocukla ilgilenmis. Bir dizi için çocukla ilgilenen çok eş yoktur herhalde... Aşırı tepki vermişsiniz, kalkıp gitmeliydiniz sonuçta çocuk için çağırmış sizi, bu kadar dizi bağımlısı olunmaz. Su sebepten de yuva yıkılmaz... Kayınvalidenizin yaptığını eşinize mâl edemezsiniz kendinize gelin lütfen...Oturun güzelce konuşun, sıkıntılarınızı tekrardan dile getirin gerekirse şart koşun ama bu durum ayrılığa sebep değil lütfen !

Siz galiba dolusunuz birden patlamışsınız.
Yoksa ortada baban gili arayacak kadar büyük bi mevzu yok,
Sizi çagırmış belki acil birşey var yani ben çagırsam eşimde reklam arasını beklese bende sinirlenirdim.
Dizi çokta önemli degil sonuçta ki şimdiki teknolojiyle daha sonrada izleyebilirsiniz.

Her erkek sinirlenirdi o durumda heleki cocukla ugrasiyorken birak onu benim esim ben dizi izlicem diyede cocuga bakmaz uyutmazda.cagirdigi an bi gidip bakabilirdiniz bu konuda haksizsiniz.
Gitmeye kalkmissiniz o anda kvalideyi cagirip tartismanin manasi neydi hic gerek yokmus bence.siz en iyisi esinizle biraz daha iyi gecinmeye calisin.

Çocuk için çağırdığımda eşim reklam arası beklese bende sinirlenirdim.
Kendi aranızda çözülebilecek meselede bavul toplayıp aileniz çağırıp işleri büyütmüşsünüz...
Şu aile çağırma, evi terketme meselelerini dolup dolup degil de daha ciddi bir şey olduğunda kullansanız insanlar da sizi ciddiye alır en azından ki kendi babanız bile pışpışlayıp oturtmuş sizi..
Eşiniz de ne yapsın,
Adam gelmiş özrünü dilemiş, size hak vermiş... işler bu noktaya gelmiş, haklı-haksız kirli çamaşırlar dökülmüş, herkes kırılmış, ailesi bu insanlar öyle yada böyle... adam kına mı yaksın dert yanmayıp...

Babanızın arkanızda durması çağırdığı gibi gelmesi çok hoş. Evliliği bitirin yok bırakın yok şu yok bu bir yuva kolay kurulmuyor evlilik bu 2 kötü sözle bitmemesi gerekir. Anlaşın, konuşun tartışın. Bu ülkenin lisans değil yüksek lisans yapmış erkekleri bile hala birçok konuda cahil. Eşiniz size hak vermiş sonuçta. Bir çocuğunuz da var. Kayınvalideniz size ne yapıyorsa ve yaptıysa bir defter edinip bunları yazmaya başlayın eğer defterin bulunmasından korkuyorsanız kendinize sahte bir gmail hesabı açıp size ne kadar kötü hissettiriyorsa ne yapmışsa yazın ve taslaklarda saklamaya başlayın. Günü gününe biriktirin ani reaksiyonlar vermeyin size ne yaptı siz ne karşılık verdiniz hepsini kaydedin. Sonra bunları başkalarının hayatıymış gibi okuyun zamanla baktınız daha da kötüye gidiyor alın eşinizi karşınıza açın taslakları okuyun. Zor değil. Ama 1 hafta da sonlanacak bir süreçte değil. :))

Kv ile dökmüşünüz eteğinizdeki taşları karşılıklı. Bundan daha fazlası olamaz ki. Kv nin evet sen haklısın kızım özür dilerim demesini mi bekliyorsunuz. Paralel evrenlerde belki Bu dünyada yok öyle bir kv. Eşinizin uslubu sert ama yalan yok benzeri durumda bende aynı şekilde kızabilirdim. Reklam arasını bekle demek hoş değil. Eşiniz tabiki üzülecek sonuçta annesi, babası. Böyle kavga edildi diye rahatlayacağını sanmıyorum. Daha önceki konunuzda kp için iyi demiştiniz, bu konuda da adam orta yol bulmaya çalışmış. Olan eşinizle kp e olmuş bence.

Gereksiz dolmussunuz galiba.. Kayinvalidenin yaptiklarini dyzeltemezsiniz ki kadinin huyu bu araya mesafe koyacaksin yaptiklarini gormeyeceksin..
Esim ptesi dizisi var. Sinir oluyorum oyle gozununayirmadan izlemesine. Bisey lazim olsa cagirsam bakmasa bende cok sinirlenirim..
Bunun disinda kocaman insanlarsiniz babanizi cagirmaniz dogru olmamis. Biraz fevri davranmissiniz bavul hazirlama.falan..
Sakin olun olan biteni bastan dusunun boyle kicuk seyler icin evinizi terketmeye calismayin...

Kinlenip sacma sapan yerde konusmak olmus sizinki zamaninda sorununuzu konussaydiniz icinizde halletseydiniz boyle birsey olmazdi.

Ustelik cocuk icin degil gozunun uzerindeki kasinda birsey gorse bile size seslenebilir sizde kalkip gidebilirsiniz bence dizinin her saniyesini izleme farz degil diye biliyorum.

Kisaca suclusun ozur dile yada bosan.

Dizi nasıl bir bağımlılık böyle yahu, çocuğa acil bişey oldu belki, reklam girsin ne demek, ayrıca çok rezil bir durum koca koca insanlar velileri eşliğinde aile sorunlarını konuşuyor,ilkokulda falan çağırılırdı veliler, şu saatten sonra uzatmalar oynanır ancak, çocuğu korkuttugunuza değdi mi bari

Okudugun kismi anlasaydin en azindan :KK53:

Back
X