Kizlar merhaba.Ben gecen hafta kaynanamin pintiligi diye konu acmistim torunundan 40 lirayi kiskanip pesine dusmustu ben de parayi geri verip agzima geleni saymistim.Esimle araniz limoniydi bu yuzden gecen persembe evdeyken ben dizi izliyordum pers.benim dizi gunumdur o cocuga bakar(sadece o gun).Cocugu uyutmaya gitmisti bir kere beni cagirdi ben de reklam girsin giderim dedim birden bagira cagira iceri girdi elimdeki kumandaya vurdu bir tane seni cagiriyorum bu a..... dizisini izliyorsun dedi sok oldum yaptigi harekete kendime gelince ben de bagirdim yetti artik siz cok oldunuz dedim elinden cocugu almaya calistim vermedi valizimi hazirladim babami cagirdim babamlar geldi neyi paylasamiyrsunuz diye sordu ben de anlattim babam da bana vurdu deme kumandaya vurmus dedi.Cocugunuz var yapmayin dedi esime de git annenleri cagir o konuyu da konusup cozelim dedi esim korkusundan gidemedi babam tekrr soyleyince gitti onlarin yanindayken anlattim ben istemiyorum artik sabredemiyorum dedim kaynanam kiziyla bir olup cirliyor daha hakli gibi o da bana sabrediyormus bilmem ne.Kayinpederim susturmaya calisdikca konustu kavga etti yalan soylemeye inkar eymeye basladi yaptiklarini ben de yalanlarini yuzune vurdum yalan konusma mubarek gunde dedim.Sonra kabuklanmis boklari eseliyorsun dedi.Ben de ben sana asiri sabrettim herkesin bir siniri var en sonunda konusturdun beni dedim neyse.O gun babam zorla baristirdi esimle 2 gun konusmadik sonra gelip ozur diledi ben saba haksizsin demiyorum ama uslubun cok sert dedi bir de hala anam babam artik bize gelmz diye agladi.Bu adamin ana kuzulugundan gina geldi beni hic desteklemyip ezdirmesinden de...Hele son yaptigindan sonra iyice sogudum napmam lazim bir akil verin cok uzun oldu k.b.