Kaynanam yuzunden bosanacagiz

Empati kurup her zaman eşinizin ailesini kendi aileniz gibi görmeye çalışmalısınız. Kayınvalideniz patavatsız cümleler de kurabilir yahut da isteklerde bulunabilir. Unutmayın ki o eşinizin annesi ve onun için çok değerli. Bazı şeyleri görmeyin duymayın. Sizin için sorun oluyorsa biraz daha mesafeli olun. Eşinize ailesiyle olan sıkıntılarınızı da her zaman yumuşak bir dil kullanarak ifade edin. Unutmayın fazla tepkisel yaklaşarak sadece eşinizi kendinize karşı kışkırtmış olursunuz. Ailesi hakkında kullandığınız kelimelere dikkat edin ağırına gidebilir. Sorunlarınızı da ailenize yansıtmadan kendi içinizde çözmeye çalışın. Ki bu mevzuda da çok abartılı tepki vermişsiniz. Olabilir bazen öfke anında istemediğimiz şeyler söyleyebiliyoruz. Bunu bazen hepimiz yaparız . Önemli olan bunu telafi etmek ve tekrar yaşanmaması için gayret göstermek. Valiz toplayıp gitmeye çalışacak aileleri ayağa kaldıracak kadar mühim meseleler değil. Unutmayın tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Yumuşak bir dil çoğu zaman uzlaşmacı sert bir dil ise çatışmacı çözüm arayışından uzak bir ortam oluşturur.
Boyle yapabilen insan var midir?

Esinle tartisinca babanin devreye girmesi sacma bi de ustune kv cagirip onunla tartisman daha da sacma.Hazir gerginlik varken herkesle atisayim demis gibisin. :bicak:

Eşinin yerinde ben olsam ben de sinirlenirdim.cok sinir olurum bu dakikası dakikasına dizi takipciligine.dizi kaçmaz tekrarları yayınlanıyor ya da nette istedigin zaman bakabiliyorsun o yüzden tv ekranına yapişmaya gerek yok.valiz hazırlamaya kalkacak kadar tepkiye de gerek yok.Kayinvalidenle ilgili bir sorun göremedim bu konunda. sen babanı cağırmışsın kaynananları da baban çağırmış.aslında olaya aileleri 3.şahısları dahil eden sen olmuşsun.bence eşinin üstüne gitme biraz da adama hak ver.

Kizlar merhaba.Ben gecen hafta kaynanamin pintiligi diye konu acmistim torunundan 40 lirayi kiskanip pesine dusmustu ben de parayi geri verip agzima geleni saymistim.Esimle araniz limoniydi bu yuzden gecen persembe evdeyken ben dizi izliyordum pers.benim dizi gunumdur o cocuga bakar(sadece o gun).Cocugu uyutmaya gitmisti bir kere beni cagirdi ben de reklam girsin giderim dedim birden bagira cagira iceri girdi elimdeki kumandaya vurdu bir tane seni cagiriyorum bu a..... dizisini izliyorsun dedi sok oldum yaptigi harekete kendime gelince ben de bagirdim yetti artik siz cok oldunuz dedim elinden cocugu almaya calistim vermedi valizimi hazirladim babami cagirdim babamlar geldi neyi paylasamiyrsunuz diye sordu ben de anlattim babam da bana vurdu deme kumandaya vurmus dedi.Cocugunuz var yapmayin dedi esime de git annenleri cagir o konuyu da konusup cozelim dedi esim korkusundan gidemedi babam tekrr soyleyince gitti onlarin yanindayken anlattim ben istemiyorum artik sabredemiyorum dedim kaynanam kiziyla bir olup cirliyor daha hakli gibi o da bana sabrediyormus bilmem ne.Kayinpederim susturmaya calisdikca konustu kavga etti yalan soylemeye inkar eymeye basladi yaptiklarini ben de yalanlarini yuzune vurdum yalan konusma mubarek gunde dedim.Sonra kabuklanmis boklari eseliyorsun dedi.Ben de ben sana asiri sabrettim herkesin bir siniri var en sonunda konusturdun beni dedim neyse.O gun babam zorla baristirdi esimle 2 gun konusmadik sonra gelip ozur diledi ben saba haksizsin demiyorum ama uslubun cok sert dedi bir de hala anam babam artik bize gelmz diye agladi.Bu adamin ana kuzulugundan gina geldi beni hic desteklemyip ezdirmesinden de...Hele son yaptigindan sonra iyice sogudum napmam lazim bir akil verin cok uzun oldu k.b.
Canım kayınvaliden konusunda haklısın uyuz birine benziyor kaba tabirle . Ancak eşine haksızlık etmişsin biraz neden dersen annesi ile karısı arasında kalmak bir erkek için kolay değil erkekler de aslında çoğu zaman kadınlar kadar duygusaldırlar ama biz kadar göstermezler daha kötüsü içlerine attıklarından böyle yanlış patlarlar eşinin sana o geceki Kumanda tepkisi emin ol ki o gece yüzünden değildi o adam da bir süredir birikmiştik içindedir onu da anlamaya çalış ve anne babasının eve gelmemesine üzülmesi de normal seni kaybetmekten üzüldüğü gibi onları da kaybetmek istememesi normal Ne de olsa annesi huysuz da olsa sever ama anladığım seni de seviyor yoksa özür dilemezdi defol git madem derdi ben gidiyorum dediğinde . Adam ortayı bulmayaçaşıloyor sen de az daha strese sokmamaya çalış bence kayınvalideye çaktırmadan laf şok eşine pek yansıtma canım

Canım kayınvaliden konusunda haklısın uyuz birine benziyor kaba tabirle . Ancak eşine haksızlık etmişsin biraz neden dersen annesi ile karısı arasında kalmak bir erkek için kolay değil erkekler de aslında çoğu zaman kadınlar kadar duygusaldırlar ama biz kadar göstermezler daha kötüsü içlerine attıklarından böyle yanlış patlarlar eşinin sana o geceki Kumanda tepkisi emin ol ki o gece yüzünden değildi o adam da bir süredir birikmiştik içindedir onu da anlamaya çalış ve anne babasının eve gelmemesine üzülmesi de normal seni kaybetmekten üzüldüğü gibi onları da kaybetmek istememesi normal Ne de olsa annesi huysuz da olsa sever ama anladığım seni de seviyor yoksa özür dilemezdi defol git madem derdi ben gidiyorum dediğinde . Adam ortayı bulmayaçaşıloyor sen de az daha strese sokmamaya çalış bence kayınvalideye çaktırmadan laf şok eşine pek yansıtma canım
Evet canim benim de agrima giden o oldu zaten tepkisi ben gelmiyorum diye degildi 1 hafta onceki tartismanin hincini aldi.Oysa annesi bana laf soylerken benim de uzuldugumu gorurken hic umursamiyordu.

Sizin diZi izlemrnizde bir sakınca yok ki. Gayette babası bakabilir çocuğuna. Ayrıca baba çocuğuyla ilgilenecek tabiki kadına neden kızıyorsunuz ki.ama burda kv adı bile geçmiyor onun yüzünden boşanıyoruz demişsiniz. milleti toplamalar falan çok saçma olmuş.

Back
X