Kaynanam yüzünden bu yaşta bunalıma giricem

Mickeyy

Ailem ❤️
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
149
259
18
Çok sıkıldım artık hergün aynı hakaretten hakaret diyorum çünkü bence başka bi açıklaması yok. 1.5 aylık bebeğim var emiyo sütüm de yetiyor yetmese bir ayda 1.200 gram almaz herhalde. Fakat kaynanam doymadığı konusunda ısrarcı bebeğim gık dese aç bu mama verelim diyo valla artık çıldırıcam en başta da sütün yok yetmiyor diyodu gösterdim en sonunda ama hala mama diyor vermicem dedikçe ısrar ediyor ne yapıcam ben

Ay cnim bnim eşim aynisiydi zamanla geciyo :) bnim suanda 4 aylik bebegm var hc bu tartisma olmuyo bebegm kuckken esim her an emzrmemi istyodu bnim bebegm de ilk ay 1 400 gram aldi esim hala yetmiyo dyodu hç mama vermdik ben istmdim send kendi bildignden sasma bz anneyiz anneler hissedr :) bebegni dusun sıkma cnini :anne:

Bi anne bebeğini aç bırakır mı ya düşünmüyo işte mamayla şişirmeye çalışıyo çocuğu anlatamıyorum eşimde onun tarafında of offf

Dr dan iyi mi bileceksin ,annesi benim benden daha çok onu düşünen olamaz lütfen bi daha bunu söylemicem deyin

Aynı evde olunca denmiyor desem de hemen üzülüyor bu sefer eşimle aramı bozuyor

Ah cnim ya cok zor bir durum eşin snin yaninda olmasi gerek bu durumda yksa bsey dsen yuvana zarar verir o kdan

Aynen öyle ne yapıcam bilmiyorum ilk fırsatta ayrı ev isticem yoksa daha ileri gidecekler

Aynen öyle ne yapıcam bilmiyorum ilk fırsatta ayrı ev isticem yoksa daha ileri gidecekler
Ah bu her boku ben bilirimci kaynanalar!!! Bence tavrını net koy. Doktorlar bas bas bağırıyorlar ay sadece anne sütü diye. Ayrıca emzirdikçe artar annenin sütü ki bebeğiniz gayet güzel kilo almış. Sakın mama vermeyin. Ben hiç anne sütü emememişim o kadar muzdaribim ki hemencecik hastalanırım hiç bağışıklığım yok. Kv nize önce güzel dille anlamıyorsa da artık konuyu kesin kapatacak şekilde sütünüzün yettiğini ve mama vermeyeceğinizi söyleyin de haddini bilsin o da!

Back
X