Kaynanam yznden psikolojim bozuldu

Yani başıma gelmediği için dışardan bakınca aman aman kafaya takılacak birşeymiş gibi gelmiyor ama haklısın, zaman gelir insan alınır..Yani kocana açmısın deyip sana sorulmayınca..Doğru..

Ne yapmak lazım o zaman..Açıkca ''bana neden hiç sormuyorsun?'' deemek mi lazım acaba ? Olabilir.

Onu söylüyorum bende deniz
Al karşına sor yada derdini söyle..Niye aşık atalımki
şahsen ben öyle yapıyorum

Yani başıma gelmediği için dışardan bakınca aman aman kafaya takılacak birşeymiş gibi gelmiyor ama haklısın, zaman gelir insan alınır..Yani kocana açmısın deyip sana sorulmayınca..Doğru..

Ne yapmak lazım o zaman..Açıkca ''bana neden hiç sormuyorsun?'' deemek mi lazım acaba ? Olabilir.

ben demedim..tepkimi yemeyerek gösterdim;anlaması uzun sürdü ama tepkimi hala devam ettiriyorum..:bbo:
ha kayınvalidem yapsa sorardım ama çok severiz birbirimizi..
fekat halaya sormam..sevmiyorum zaten sormak birilerine değer verdiğin için kurcalamaktır..
bide koskoca kadın yani..ne bilem be papatya soframopuyorumnanaktan

cahilliğine verin kayınvalidenizin gülün geçin. şakayla karışık gülümseyerek sorun bana hiç sormuyosunuz diye.. iyi niyetinizle tatlı dilinizle siz utandırın kayınvalidenizi..
bunlar için eşinizle huzurunuzu bozmayın...

kayınvalideniz içmeyeceklermiş çay yapma dediğinde '' ben içicem sende içersen iki bardaklık çay demliyim sevgili kaynanacıım deseniz buda hoş olabilirdi. çay demlenirkende tatlınızı alıp içeri geçerdiniz. :CüvCüv:

kayınvalideniz içmeyeceklermiş çay yapma dediğinde '' ben içicem sende içersen iki bardaklık çay demliyim sevgili kaynanacıım deseniz buda hoş olabilirdi. çay demlenirkende tatlınızı alıp içeri geçerdiniz. :CüvCüv:

ya ne biliyim bi kac kere kendim aldım yedim ama bi yere kadar..biz annemlere gidince eşime ısrar eder ye diye.sonucta ben istersem alırım esim cekınebilir.istiyorumki kayınvalıdem de böyle düşünsün ama olmuyo..bide kayınvalıdem de ben cok ıyı kayınvalıdeyım cok anlayışlıyız düşünceliyiz diye geciniyo.

aman ya boş ver...boyle bazıları işte...
hiç gıtmemeye calıs...gıdıncede çok kalma...bırak ya...benımkıde aynı...mantık dısı konusur...şaçma sapan laf sokar...çok hakları varya boyle davranmaya...
boş verr...

Bunun icin kocanla mi tartisiyosun adamin ne sucu var ki?
Kaynanana deseydin ya biz adam degil miyiz, onlar icmiyosa biz iceriz deseydin,
demleyip icseydin
bunlar da ne var ki cok basit meseleler, bunlari takacak olursan ooooo.

ya ne biliyim bi kac kere kendim aldım yedim ama bi yere kadar..biz annemlere gidince eşime ısrar eder ye diye.sonucta ben istersem alırım esim cekınebilir.istiyorumki kayınvalıdem de böyle düşünsün ama olmuyo..bide kayınvalıdem de ben cok ıyı kayınvalıdeyım cok anlayışlıyız düşünceliyiz diye geciniyo.

maalesef canım herkes aynı oömuyor işte annen gibi olmaz öncelikle kayınvalden gerçekten bunu kötü niyetlemi yapıyor yoksa alıştığı şekilmi bu tavrı sana dğeilde doğasındamı var bu yani belli bir yaştan sonra insanları değiştiremiyorsun çok zor bir durum bence baştan sona haklısın ama bazen en iyisi kabullenmektir umursamamalısın zamanlada oluşur bu vurdumduymazlıkopuyorumnanaktan

Sürekli yapılan bir hareketse,bahanen hazır,eşine görüşmek istemiyorum böyle devam ederse de,bak eşin annesiyle konuşuyor mu.
Pabuç pahalı,mecbur arayı bulacak..
Bulmadı,senin huzurunun bozulmasına seyirci kaldı,o zaman bilemem..
Eşini en iyi sen tanıyorsun,ona göre davran veya konuş.
Kolay gelsin.

bende eşinle aynı fikirdeyim..kendin alabilirdin..kaynanandan niye teklif bekliyorsun..anlamış degilim belkide kadın düşünemedi..bence herşeyi saplantı haline getirmeyin..aranızda problem var diyede...her sözde bir ima aramayın..

böyle insanları boğasım geliyo valla billa boğasım geliyo töbe yarabbi..
ne cahilliktir yaa kendi kızına yapılsa ne hissederdi acaba.

yinede beterin beteri var diyip geçeceksiniz ne kayınvalideler var özellikle evlerinde huzursuz olsunlar diye yapmadıkları yok böyle kötü insanları allaha havale ediyorum zaten ama burda iş eşinize düşüyor sucuk kendine göre yap kimse yemek diyor ve eşinde ebru da yer bilmeme ne falan söylemiyor düşünmüyor galiba sizi o da onu kullanıyor eşiniz biraz sahiplense böyle yapmaz belki.

bir ara benim k.validemde böyleydi birgün önce tavuk pişirmiştik beraber ertsi günede kaldı bereber yemek yedik ertesi günü eşim geç gelecekti tavuk yoktu sofrada öğlen yemekte yemişlerdir diye düşündüm eşim geldi ben mutfaktayım sessizce dün kalan tavuktan sana ayırdım yermisin dedi bozuldum evet o günden sonra kaşma yemeği yemedim orda karnım tok yada evde yemek var dedim eşim sormuştu sen tavuk yedinmi diye bana kimse sormadı ki yemekttede yoktu demiştim ya eşim söyledi yada kendi anladı bilmmiyorum ama laf söylemeden tepkini göstermen

Sana teklif edilmediyse yeme hiçbirşeyden. Sana tatlı yer misin demedi mi? Neden gidip kendin alıyorsun tatlıyı? Sana teklif edilmediyse aynı sarıböcek gibi hiçbirşey yeme. Hatta yemek masasında bile. Senin tabağına birşey koyarsa ye koymazsa elini uzatıp alma. Ne zamana kadar mı? Nolur kızım biraz ye diye yalvarıncaya kadar.

kaınvaliden eşine tatlı sorduğunda, sana sormadığında sende şakayla karışık "bende yemicem anne" deseydin. zaten mesaj yerine ulaşmış olurdu. eğer sana birşey demey kalkarsa şaka yapmıştım da diyebilirsin.

bence eşine bir daha bu konuyu açma bir kere demiş oldun ya kayınvalden bu davranışlarını tekrarladığında eşin bunu fark edecektir.sen suskun kalırsan seni haklı görmeye başlayabilir

Yaff niye laf sokup duruyosunuzki
yada niye ilal bişi yemeyerek tepkini göstereceksinki

Yada ben yerim diye lafın arasına giriceksinki..
Bence yapman gereken çok basit!

Git kayınvalidene derdi neymiş sor
kırılıyorum de
bendenmi esigiyosunuz de
nedne böyle davranıyorsunuz de
incitiyorsunuz de

Zatiii içi kötü kadınsa tavrından belli olur
hee bilerek yapmıyor ise onuda anlarsın
yoluna girer herşey..

Nedne kayınvalideyle birşey yaşanınca söylemiyorsunzu yada sormuyorsunuz?
Bende bunu anlamıyorum...

esasinda senin dedigin en mantiklisi ama anladigim kadariyla arkadasin kaynanasi garip!Sorsa bi sorun yok sen ustune alinmissin der..kizi iyice cildirtir sorun oldugunu kabul etse keske

Yaff niye laf sokup duruyosunuzki
yada niye ilal bişi yemeyerek tepkini göstereceksinki

Yada ben yerim diye lafın arasına giriceksinki..
Bence yapman gereken çok basit!

Git kayınvalidene derdi neymiş sor
kırılıyorum de
bendenmi esigiyosunuz de
nedne böyle davranıyorsunuz de
incitiyorsunuz de

Zatiii içi kötü kadınsa tavrından belli olur
hee bilerek yapmıyor ise onuda anlarsın
yoluna girer herşey..

Nedne kayınvalideyle birşey yaşanınca söylemiyorsunzu yada sormuyorsunuz?
Bende bunu anlamıyorum...

benimki mesela gidip hesap sorduğunda hemen ağlamaya başlar

ben bişey söylemedimde duygusal yıkama doğru gider sonra kayın baba gelir ne oluyor der

sonra eşim gelir yuh sana der bir annemi idare edemedin ya der

tamamen ben suçlu olurum benimki sinsi biliyor insanları ve tepkileri
:kızgın:
yani hayatı ve insanları çözmüş ona göre hareket ediyor

süpersinn vallaa canımm gel senii öpimmmvereliniortak

ben önceden yeyin için diye cok ısrRar ederdim.sonuçta benim evimde misafirler baktım kayınvalidemin bana tavrı bu bende geldiklerinde ikramımı yapıyorum sonradan kayınpederıme teklıf edıyorum tekrar alırmısın baba hosuna gıttıyse getırıyım dıye kayınvalıdemin bıraz duşunurse anlaması lazım aslında bu kız bana ye ıc dıye ısrar edıyodu ben ona sormayınca o da sormuyo dıye ama düşünen kim...

Back
X