- 29 Nisan 2011
- 83
- 33
- 88
- Konu Sahibi Yasemin4545
Selam hanimlar benim derdim buyuk kayinvalidemle yasiyorum cok sukur esimle bir sıkıntim yok birbirimizi cok severek evlendik bende seve seve kabul ettim kayinvalidem konusamiyor ve duyamiyor herseyime yardim eder ama cok kiskanc cocuk gibi okadar dibimde ki artik fenalik gelmeye basladi evin icinde onu gormek dahi istemiyorum o raddeye geldim kaciyorum resmen yalan soyler cok ilgi cekmek icin yapmadigi numara kalmaz surekli genc kiz gibi beni taklit eder konusamaz duyamaz ama herseyi bilir alisverisini yapar gezmeye gider ustunu basini kiyafetine cok dikkat eder dedikodu bile yapar durup dururken hicbirsey yokken bezen huzursuzluk cikartir ben odadan cikinca esimle konusur ben gelince susar artik son raddeye geldim hamile.kalmadan once esimle tartismamiz oldu ve bana annemi sevmiyosun ama ya evladimiz onun gibi olursa gorursun diye bir laf kullandi bana atamiyorum icimden suan hamileyim ve dualarimda kayinvalidemin huyunu dahi almasin konussun duyabilsin die dua ediyorum yalnismi dua ediyorum bilmiyorum ama cok bunaldim kavga ettigimiz zamanlarda vicdan yapiyorum neden katlanamiyorum diye daha fazla icimde tutamadjm buraya yazmaya karar verdim esimi cok seviyorum annesidir o benim ailemin uzerine titrer ama ben yapamiyorum kadini goresim yok tavsiyesi olan varmi bu arada bir erkek kardesi var esimin yakinlar ama onlarin kapisini dahi acmaz kayinvalidem evlendigimizin ucuncu gunu solugu evde aldi o gunden beridirde cok nadir akrabalarina gider kimse tahammul edemiyor kendisine ne yapicagimi sadirdim tahammulum yok gunaha giriyorum