• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam

hrk se mrb
Ben dışarıdan takp ederdim sizi ama coklkk doldum
Haöileyim eşımle kavga ettık annemın evine geldim
Katynanam ve eltiö bize yatılı geldi ben hamilayım bunların ikisi de obez
Sabaha kadar kanepede terliyorlar carsaf seriyorum ama tiksiniyorum hepsini gectim kaynanamın gogusleri kocaman ve sutyen takmıyor belli oluyor ben rahatsız oluyorum mutfak t iş görürlken geldı bardak alacaktı resmen bana değdi sallana sallana yuruyor dusa da girmiyor ben cok rahatsız oldum defolsunlar gitsinler dedim esime bunlar duymuşs benimle kavga ettiler ben de yere dustum sinirden dedim sen sütyen bile yakmıyosun dedim git dedim yatılı ne alaka aynı mahalledeyiz dedim koltuklarım kokuyor dedim bunlar numaradan terbiyesiz diye agladılar beni kötüledielr eşim senden bosanmak istiyorum o benim annem sutyensiz gezse ne olur fesat dedi beni anneme gönderdi baska sehire ayrışmak istemiyorum kocamdan siddeyi olmadı sadeve bir kere beni duvara sıkıştırdın bogazımı sıktı onun dışındaki olmadı kocamı naaıl kazanabilirim htalarım neler yardımcı olun lütfem
öncelikle okuma yazma öğrenerek başla , daha sonra büyük memeli insanlalrı öcü gibi görmekten vazgeç,yazı yazmayı bilmeyip obez kelimesini öğrenmen ilginç,son olarak saygı göstermediğin kimseden saygı bekleme ,HAKETMİŞSİN.

Benim kayınvalidem de sürekli kokar ama 9 yıldır evimi kokuttun demem ki yeri gelir bende onun evinde terlerim oda bana demez ayıp koktuğunu söylemek

ben ayni seyi esimin annesi icin desem kivmaktan beter ederdi. Ayni seyi sizin annenize yapsa esiniz siz napardiniz merak ettim. bBe kiyameti koparirdim.Agzima gelenide soylerdim ayip etmissiniz gercekten donunce esinizin yuzune nasil bakacaksin peki

Evet terbiyesizlik bu!.

O insanlar ne düşünüpte geldiler acaba? Hamilesin diye belki amaçları sana destek olmak yardımcı olmak?

Onlar kilolu kokuyorlar deyip insanların arkasından konuşmak nedir? Sütyen takar takmaz kendisi rahatsız olmuyorsa sanane? Belki kadın vücuduna göre rahat sütyen bulamıyo yazın ortasında sen rahatsız oluyorsun diye neden kendisini sıksın?

Kusura bakma edepsizce davranmışsın.

Hic kusura bakmicaksin arkadasim ama sen düpedüz terbiyesizsin!!!

Otur youtubeden obezite ile ilgili belgeselleri ac izle, belki biraz o insanlarin neler yasadiklarini anliyabilirsin tabi hala empati yetenegini kaybetmediysen.

büyük beden kiyafet, ic camasiri bulmak ne zor biliyormusun, hic kayinvaliden icin almaya gittin mi ??
Hic dizlerine Kadar sarkmis ve pisik olmus bi göbekle yürümeye calistinmi ?? O sallaniyor dedigin memeler o kadina nasil agirlik yapiyor kamburlastiriyor dikkat ettin mi ? Obez birisinin otobüse dolmusa binemedigini biliyormusun ? Yikanmiyorlar diyorsun ya o küvetin icine girmek ya da modern banyolarimizda ki avuc ici Kadar dusakabinlere sigamadiklarini banyo yapmanin bile iskence oldugunu biliyormusun ?
Sana burdan daha 1 milyon tane zorluk sayarim. Senin bu yaptigin bi hastalikdan tiksinmek, obezite denilen hastalik kanserle esdeger haberin olsun. Kokuyor dedigin koltuklar olsun en pahalisindan 5 bin tl hasta bi insandan daha önemlisi Kocanin annesinden daha mi kiymetli ??? Kocanin yerinde ben olsam seni bosarim üstüne birde manevi tazminat davasi acarim.
Bi silkelen kendine gel cevrende hic mi aklinda biri yok yaptiginin terbiyesizlik oldugunu söyleyen ????:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Back
X