Kaynanam..

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Kaynanam oğlumu ,canim oğlum diye seviyor.oglum diye sesleniyor. sinirim bozuluyor. Içimden o benim oğlum diyorum.kafayi yicem sizde olsanız rahatsız olur muydunuz. Ben calsiyorum oğluma günde 2 saat o bakiyor.
Not: geçmişte cok problem yaşadık.
Evlenirken açığım diye benim yanımda benim isteme merasimine gelen akrabamızla su muhabbetine şahit oldum .gelinin kapalıymış sen şanslısın dedi...kapalı olmadgim icin beni defalarca yargiladi zorladı... bu en basiti ornegin..

Son düzenleme:
Rahatsız olmazdim illa torunum diye belirtmesi mi gerek. Hatta çocuğa da az da olsa bakiyormus candan sevdiği için sevinir daha rahat birakirdim.

E desin ne var bunda?

Bizim kültürümüzde vardır bu. Yaşlı bir kadın görsek teyze deriz.

Yaşlı bir erkek görsek amca deriz.

Genç birine oğlum / kızım deriz yani.

Kimseyi nufusumuza almak istediğimizden değil. Asya insanının sıcakkanlılığından.

Ben de yeğenlerime annesi diyorum. Çok sevdiğim için diyorum. Çocuklar gerizekalı değiller . Beni anneleri sanmıyorlar. Hiç-bir çocuk annesini şaşırmaz .

Bu yeni nesil kadınlardaki bu takıntı cok acayip bi şey. Oğlum demesin de ne desin mesela. Torunum gel yanıma diye mi çağırsın.

Inanın ki kimse sizin çocuğunuza merakli değil. Sizin oğlunuz. Ben ikna oldum, forumdaki bütün arkadaşlar da ikna oldu ve eminim kvalideniz de ikna olmuştur. Korkmayın.

Kaynanam oğlumu ,canim oğlum diye seviyor.oglum diye sesleniyor. sinirim bozuluyor. Içimden o benim oğlum diyorum.kafayi yicem sizde olsanız rahatsız olur muydunuz. Ben calsiyorum oğluma günde 2 saat o bakiyor
Cidden başka hiç mi sıkıntınız yok buna takacak kadar işsiz misiniz ?

Kaynanam oğlumu ,canim oğlum diye seviyor.oglum diye sesleniyor. sinirim bozuluyor. Içimden o benim oğlum diyorum.kafayi yicem sizde olsanız rahatsız olur muydunuz. Ben calsiyorum oğluma günde 2 saat o bakiyor

ben daha bir tane kv görmedim canım torunum, torunum gel diyen, çok uzun bir sıfat, oğlum kısaltması ne var, gerçekten oğlu mu oldu oğlum diyince.
valla 2 saat bakıcıya verin bu duruma bile dayanamıyosanız, kadın hem çocuğa baksın, hem istediğiniz şekilde seslenmiyor diye sinir olun, ya karnınız doyacak ya pastanız duracak,ikisi aynı anda olmuyor.

Daha önce kayınvalide ile can sıkıcı durumlar yasadiniz sanırım, o yüzden rahatsız ediyor sizi bu. Ben mesela arkadaşlarımın çocuklarını oğlum kızım diye severim. Sevdiğim için, kendime yakın gördüğüm için. Bu onları benim çocuğum yapmıyor.

Eee sıkıntıyı göremedim :işsiz: Herhalde bir sıkıntı bulamadınız bari buna kulp takayım dediniz başka açıklaması yok

Bu arada bende kedimi bu çocuk kesin benim çocuğum bu kadar tatlı bişey nasıl doğurulur diye seviyorum....

Hadi gelsin de anası bana çatsın hele bir miyavvv desin. Ortalık karışır vallahi :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Seni de mi ben doğurdum diye annesini de koynuma basardım ben. İstediği kadar mavlasın :)

Kızımda çok kıskanırdım, ben işe gidince bıraktığımda baktım gözü gibi bakıyor hoşuma bile gitti bu durum, şimdi oğluma da oğluşum çocuğum diyor yine gözüm arkada kalmadığı için çok mutluyum.

Merak etmeyin oğlunuz sizin annesi olduğunuzu gayet iyi biliyor, ikinizi ayırıyor kaygılanacak bişe yok.

Seni de mi ben doğurdum diye annesini de koynuna basardım ben. :)
Anasını tanıyamadım ki :KK43:. Benim minnaklar 15 günlükken geldi kucağıma biberonla büyüttüm. Ama iyi ki doğurmuş anacıkları. . o olsa onu da bağrıma basardım.

Sen ilerde torununu canım torunum diye sevip torunum diye seslenirsin allahım ya derde bak

Boşuna KV sorunu çıkarmayın. Kadının yaptığı bir şey yok

Back
X