Valla ben rahatsız oluyorum elimde degilo kadar celallenecek bir durum yok ne güzel seviyor. oğlum diye sevince degisen bisey yok ki cocuk yine sizin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben rahatsız oluyorum elimde degilo kadar celallenecek bir durum yok ne güzel seviyor. oğlum diye sevince degisen bisey yok ki cocuk yine sizin
Bende bir dolmusluk var sanirim yillardrBoşuna KV sorunu çıkarmayın. Kadının yaptığı bir şey yok
Abartmışsını,. Tamam anladık hoşlanıyorsunuz ama kendi anneniz öyşe sevse sorun etmezdiniz.Kaynanam oğlumu ,canim oğlum diye seviyor.oglum diye sesleniyor. sinirim bozuluyor. Içimden o benim oğlum diyorum.kafayi yicem sizde olsanız rahatsız olur muydunuz. Ben calsiyorum oğluma günde 2 saat o bakiyor
O zaman kendin bak çocuğuna...Valla ben rahatsız oluyorum elimde degil
Madem çok rahatsız oluyorsunuz kv benim çocuğıma torunum de diyin biz napalım burada kv nizimi arayalım söyleyelim böyle deme böyle de diye ?Aynen oyle yapacagim.benim annem.mesala canim torunum diye sever torunlarını.
Ben hiç acımıyorum baska seylerdende doluyum. Malesef eşimize ailesinede artik sevmiyorum. Esim desen 7 24 internette takılıyor sabah 8ngibi uyuyor.kaynanam bir kere olsun yat oğlum karınla ilgilen oğlum demiyorKaynanaya acıyanlarda bugün....![]()
Onları anlatsanız mantıklı gelebilir ama böyle söyleyince çok basit duruyorBende bir dolmusluk var sanirim yillardr
Aynen oyle yapacagim.benim annem.mesala canim torunum diye sever torunlarını.
hoslanmiyorsunuz genelde anlasilan. hic baktirmayin cocugunuza sinir olan bakmasini da istemezValla ben rahatsız oluyorum elimde degil
Deşeydin keske canimMadem çok rahatsız oluyorsunuz kv benim çocuğıma torunum de diyin biz napalım burada kv nizimi arayalım söyleyelim böyle deme böyle de diye ?
Üç dört gün önce arkadaşım köpeğini bana bıraktığında dedim ki oğlum annecim diye sevmem de sakınca var mı . O da dedi ki ruh hastası gibi niye bı sakinca göreyim.Kaynanam oğlumu ,canim oğlum diye seviyor.oglum diye sesleniyor. sinirim bozuluyor. Içimden o benim oğlum diyorum.kafayi yicem sizde olsanız rahatsız olur muydunuz. Ben calsiyorum oğluma günde 2 saat o bakiyor
Hazır olun daha fenasi öğretmen derste soru sordugunda ve oğlum cevap verdigi zaman aferin oğluma diyor. Milli egitime şikayet etmek gerekAynen oyle yapacagim.benim annem.mesala canim torunum diye sever torunlarını.
Ne alaka ya kv niye desin sen dururken sonra yatak odama karışıyorda derdiniz emin olunBen hiç acımıyorum baska seylerdende doluyum. Malesef eşimize ailesinede artik sevmiyorum. Esim desen 7 24 internette takılıyor sabah 8ngibi uyuyor.kaynanam bir kere olsun yat oğlum karınla ilgilen oğlum demiyor
Öyle yapacağım bu hafta annem gelecek.sonrasindada işi bırakıp ben bakacagimhoslanmiyorsunuz genelde anlasilan. hic baktirmayin cocugunuza sinir olan bakmasini da istemez
Ben hiç acımıyorum baska seylerdende doluyum. Malesef eşimize ailesinede artik sevmiyorum. Esim desen 7 24 internette takılıyor sabah 8ngibi uyuyor.kaynanam bir kere olsun yat oğlum karınla ilgilen oğlum demiyor
Eşinizin düşüncesizliği bu, kocaman adam baba da olmuş hala bu yaşta annesi mi kulaklarından çekip doğru şeyi gösterecek?Ben hiç acımıyorum baska seylerdende doluyum. Malesef eşimize ailesinede artik sevmiyorum. Esim desen 7 24 internette takılıyor sabah 8ngibi uyuyor.kaynanam bir kere olsun yat oğlum karınla ilgilen oğlum demiyor