Kaynanam..

Kaynanam oğlumu ,canim oğlum diye seviyor.oglum diye sesleniyor. sinirim bozuluyor. Içimden o benim oğlum diyorum.kafayi yicem sizde olsanız rahatsız olur muydunuz. Ben calsiyorum oğluma günde 2 saat o bakiyor
Abartmışsını,. Tamam anladık hoşlanıyorsunuz ama kendi anneniz öyşe sevse sorun etmezdiniz.

Aynen oyle yapacagim.benim annem.mesala canim torunum diye sever torunlarını.

hep analarınız muthiş hep analarınız mukemmel, o kaynanalarınız da görumcelerinizin anası eminim onlar da kayınvalidelerinden şikayet edip kendi annesine benim annem bi tane bi tane diyodur.

Kaynanam oğlumu ,canim oğlum diye seviyor.oglum diye sesleniyor. sinirim bozuluyor. Içimden o benim oğlum diyorum.kafayi yicem sizde olsanız rahatsız olur muydunuz. Ben calsiyorum oğluma günde 2 saat o bakiyor
Üç dört gün önce arkadaşım köpeğini bana bıraktığında dedim ki oğlum annecim diye sevmem de sakınca var mı . O da dedi ki ruh hastası gibi niye bı sakinca göreyim.

Şimdi demek istediğim şu
Bence tepkiniz çok anormal
Arkadaşımla konusu geçtiğinde o da çok anormal bulmuştu yukarıda anlattığım üzere .

Gerçekten ne diye sevmesini bekliyorsunuz
Ağzımız evladım çocuğum annem balım aşkım cicim oğlum kızım teyzecim diye alışmış
Ben evladım çocuğum annem deyince ne münasebet nasıl dersin

Bir kadına teyzecim deyince nasıl dersin aman Allahım

Bir arkadaşıma aşkım diye ağzımdan çıkınca ay nasıl dersin kocam kızıyor bana sonra ...dese çok komik gerçekten .

Aynen oyle yapacagim.benim annem.mesala canim torunum diye sever torunlarını.
Hazır olun daha fenasi öğretmen derste soru sordugunda ve oğlum cevap verdigi zaman aferin oğluma diyor. Milli egitime şikayet etmek gerek😜 ilerde sizin öğretmen de der falan aman diyim...

Bak ne kaynanalar okuduk buralarda; "Gelinin çocuğu, geline benziyor huyu suyu aynı onun gibi pis" filan diyen kaynanalar var. Ne güzel canım oğlum diyor basıyor bağrına, bakıyor. Bu bi nimet.

Ben hiç acımıyorum baska seylerdende doluyum. Malesef eşimize ailesinede artik sevmiyorum. Esim desen 7 24 internette takılıyor sabah 8ngibi uyuyor.kaynanam bir kere olsun yat oğlum karınla ilgilen oğlum demiyor
Ne alaka ya kv niye desin sen dururken sonra yatak odama karışıyorda derdiniz emin olun

Ben hiç acımıyorum baska seylerdende doluyum. Malesef eşimize ailesinede artik sevmiyorum. Esim desen 7 24 internette takılıyor sabah 8ngibi uyuyor.kaynanam bir kere olsun yat oğlum karınla ilgilen oğlum demiyor

kocanız 6 yaşında mı?
annesinden komut bekliyosunuz da?

Eşinizin düşüncesizliği bu, kocaman adam baba da olmuş hala bu yaşta annesi mi kulaklarından çekip doğru şeyi gösterecek?

Back
X