Kaynanam

canan43

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
61
11
28
Kızlar haftaya düğünüm var ve kaynanam benim çeyizimi toplayıp uzaktan gelcek misafirleri bende yatırcakmış eşim ve ben sinirden kudurduk söyledik olmaz diye anlamıyo ne yapmalıyım yardımcı olun

Hangi şehirdesiniz? Bulunduğunuz şehirde ucuz apart pansiyon yada uygulama otellerinin yada misafirhanelerin listesini çıkarıp fiyatlarını alın. Nişanlınız ailesiyle paylaşsın. Yeni gelin evinin anahtarı kayınvaldeniz de varsa evin anahtarını değiştirin öyle saçma şey olmaz kararınızı ciddi olarak bildirin.

bana da yapıldı bir şey diyemedim. kalabilecek başka yeri yok mu gelenlerin? şimdiki aklım olsa hepsini bir otele yerleştirirdim.

çeyiz göstermeyiversin kaynananız sırf çeyiz görmek için mi gelecekler yoksa düğün günü gelip side mi kalacaklar anlamadım.

Cok sinir bir durum gercekten.siz konusmayin nisanliniz halletsin bu konuyu.oranin gelin evi oldugunu ilk sizin hevesiniz oldugunu guzel bir dille anlatin,ikna edin.
bende de ayni durum olacakti Allahtan dugun memlekette olacak diye kina gecesine gelen cok olmadi da kurtuldum bu krizden

yok artıkko_Oeyvah eyvah aman deyim arada kötü gelın olma eşin halettsin bu durumu annesiyle:KK56:

Uzaktan gelen misafirler düğün sonrası gidecekler mi?
O gece ne yapmayı düşünüyor?

Alternatif sunun, ne yapacağını bilemiyor olabilir yer sıkıntısı varsa.
Misafirhane gibi bir şey ayarlasın nişanlınız.

biz bu yüzden ilk gecemizi evimizde geçiremedik,otele gitmek zorunda kalmıştık. ev koğuş gibiydi adım atacak yer yoktu. hiç kimse yaşasın istemem bunu.

çeyiz mi seriliyor hala ?
öte yandan yatabilirler bence bir çok kişide kalmışlardır diye düşünüyorum

Hangi şehirdesiniz? Bulunduğunuz şehirde ucuz apart pansiyon yada uygulama otellerinin yada misafirhanelerin listesini çıkarıp fiyatlarını alın. Nişanlınız ailesiyle paylaşsın. Yeni gelin evinin anahtarı kayınvaldeniz de varsa evin anahtarını değiştirin öyle saçma şey olmaz kararınızı ciddi olarak bildirin.
Kavga bile ettik kendini acındırıp aglıyo gelenlerin burda kalcak yerleri var o illa benşm evimde kaldırcak

Kızlar haftaya düğünüm var ve kaynanam benim çeyizimi toplayıp uzaktan gelcek misafirleri bende yatırcakmış eşim ve ben sinirden kudurduk söyledik olmaz diye anlamıyo ne yapmalıyım yardımcı olun
Gelinden önce evde misafir mi kalır yaa? Eşiniz de karşıysa siz de karşıysanız neye dayanarak yapar bunu. Biz istemiyoruz, bitti. Anahtar da çeyiz gösterse bile onda durmamalı, sonuçta ayrı bir ev orası. Oğlu olması başka eve dingonun ahırı gibi girme hakkını vermez kimseye. Çok saygısız, benim oturmadığım koltukta benden önce biri yatacak.
Nerde görülmüş yeni gelin evi kullanıldığı. Aynen bunları söyleyin. düğün günü evden misafir çıkacak milletin girdiği banyoya ben gireceğim akşam oldu. Düğün gecesi de düğün salonunda mı yatıracakmış misafiri? Düğün günü nerede konaklatıyorsa öncesi de orda konaklatsın.

Ben o gece cingar cıkartır kovarım akl
biz bu yüzden ilk gecemizi evimizde geçiremedik,otele gitmek zorunda kalmıştık. ev koğuş gibiydi adım atacak yer yoktu. hiç kimse yaşasın istemem bunu.
ben o gece cıngar cıkartır kovarım öle olursa gidemem evimden

Gelinden önce evde misafir mi kalır yaa? Eşiniz de karşıysa siz de karşıysanız neye dayanarak yapar bunu. Biz istemiyoruz, bitti. Anahtar da çeyiz gösterse bile onda durmamalı, sonuçta ayrı bir ev orası. Oğlu olması başka eve dingonun ahırı gibi girme hakkını vermez kimseye. Çok saygısız, benim oturmadığım koltukta benden önce biri yatacak.
Nerde görülmüş yeni gelin evi kullanıldığı. Aynen bunları söyleyin. düğün günü evden misafir çıkacak milletin girdiği banyoya ben gireceğim akşam oldu. Düğün gecesi de düğün salonunda mı yatıracakmış misafiri? Düğün günü nerede konaklatıyorsa öncesi de orda konaklatsın.
O geri kafalı anlasa bide bunu

buarada 7 ceddımızde uzun suredır ceyız yerlestırme dıye bısey yok
ev yerlestırırız o evıde dugunden 2 sene sonra bıle gormeyen akrabalar olur :d
yorumları okuyunca sasırdım aktıf ceyız serılıp gosterılmesıne hala

X