• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanama ayıp mı ettim ?

3 aylık mı evlisiniz ? Bebişte 3 aylık umarım yemek yapmayı bilip evlenmişsindir.

Kvye gelince az bile demişsin . Sen karanlıktaysan gelip seninkinide açıyımda diyebilirdin
bebegim tam 3 aylik olmadi burdaki tarih 1 hafta ileriden gidiyor . 26 yaşındayım tabiki yemek yapmasini biliyorum ama cok fazla bulantim ve kusmalarim oluyor o yuzden iniyordum tembellik yaptığımdan değil

Merhaba kızlar bu aralar daha doğrusu hamile kaldığımdan beri daha bir alınganım kocama bile saçma sapan alınganlık yapıp hemen buraya konu açıyorum :KK49: mide bulantim cok fazla oldugu icin yemek yapamiyorum ve alt katta kayinvalide de yiyoruz bilen bilir benim kaynana iki gun iyi iki gun kötü dün de yine bir afra bir tafra bana kocam ve kayinbabamin yaninda laf sokmalar sen beceriksizsin ,tembelsin gibi laf etmeler elektirik faturan çok gelmis sen gündüz de ışık açıyorsun demeler kadın dediğin idare eder demeye başladı ve dayanamadim bende madem çalışıyosa paşa paşa ödeyecek bakamayacağı kadını almayacaktiniz ben kimseyle zorla evlenmedim diyerek kizdim kaynana yine konusuyor tabi her erkeğin arkasinda kadin olurmus felan dedi ve bende belli kocan fabrika kurmuş dedim ve bugunde aşağı inmedim kocam kussan da miden bulansada evimizde pişir inme bir daha dedi gerekirse dışardan söyleriz dedi simdi mesele şu acaba ben ayıp mi ettim vicdan yaptım kizlar :işsiz:
İkiniz de birbirinizden betersiniz bence. Hadi o yaşlı başlı kadın. Kadınlar hakkında kurduğu cümleleri onaylamasam da anlayabiliyorum ama senin 'bakamayacağı kadını almasaydınız' demeni anlamıyorum açıkçası. Evcil hayvan mı alınıyor Allah aşkına o nasıl cümle. Hele sen alınmak fiilini kendine nasıl yakıştırıyorsun. Ayrıca dünyadaki tek hamile kadın sen değilsin. Gitmeyiver sen de kayınvalidene.

İkiniz de birbirinizden betersiniz bence. Hadi o yaşlı başlı kadın. Kadınlar hakkında kurduğu cümleleri onaylamasam da anlayabiliyorum ama senin 'bakamayacağı kadını almasaydınız' demeni anlamıyorum açıkçası. Evcil hayvan mı alınıyor Allah aşkına o nasıl cümle. Hele sen alınmak fiilini kendine nasıl yakıştırıyorsun. Ayrıca dünyadaki tek hamile kadın sen değilsin. Gitmeyiver sen de kayınvalidene.
insanlara anlayacagi dilden konuşmak lazim ben ne kadar konussamda onun anlamayacagindan eminim bu zamana kadar gerekli tavizi verdim hatta benim evindeki hali batti diye bana küfür icerikli hakaret ettiginde bile sadece sustum toplum icindeyiz diye o yuzden artik onun gibi olmaya calisiyorum

Kayınvaliden de ağır konuşmuş , üstelik hamilesin halden anlaması lazım biraz .Kayınpeder arada kaynamış garibim .kayınpedere üzüldüm .

Bana da nedense 'ayyy canım kocaaam nasıl da arkamdaa' alt mesajı vermek için açılmış bir konu gibi geldi.

Vicdan yaptığınızı düşünmüyorum yani bilerek edepsiz gibi çat çat söylenmiş o sözler. Bir üst mesajınız da bunu kanıtlamış sanki. "Artık onun gibi olmaya çalışıyorum'.

Görüşme boşver o zaman, elbet geçer bulantıların. o zaman yaparsın yemek. Dışarıdan söyleyin madem anlaşamıyorsunuz

O bulantilari cekerken kimse kusura bakmasin da isigi elektrigi temizligi falan dusunemem dusunmedim de. kilo kilo muz yedim valla. ayda 1 elektrik faturasinin 3 kati muza para gitmistir :D ben de calisiyorum gerci o yuzden kimse laf edemez. zaten benim kv benden musrif.

Tam olarak +1

insanlara anlayacagi dilden konuşmak lazim ben ne kadar konussamda onun anlamayacagindan eminim bu zamana kadar gerekli tavizi verdim hatta benim evindeki hali batti diye bana küfür icerikli hakaret ettiginde bile sadece sustum toplum icindeyiz diye o yuzden artik onun gibi olmaya calisiyorum
Kendi evinde sana küfür eden insanın evine gidip niye yemek yiyosun?
Yarın öbür gün çocukta baktırırsın sonuçta babannesi bakmak zorunda.Kocan da sana bakmak zorunda.
Bu cümlelerle kendinizi ne konumuna koyduğunuzu ah bi anlasanız

Ayy ben kayinvalideme böyle sözler söylesem kıyamet kopardı bazen burdaki gelin yorumlarını okudukça şaşırıyorum kayinvalidem ne derse desin namusuma dil uzatmadikca böyle cevap veremem ki kendisi çok Kokos modern gibi görünse de tam bir kayinvalidedir

Kvye agzinin payını vermek gerekliymiş. Faturayı kendi ödemiyorsa size bik bik yapmaya hakki yok ve kvyi gram ilgilendirmez. Lakin buna cevap verilebilecek bir dünya laf varken bakamayacaği kadini almayacaktiniz demek nedir yani?

Hani şurada calisan, calismayan kadin kavgasi yapip ev hanimlarini surekli aşagılayanlara kiziyodum ama siz kendi kendinize bu cumleleri kurabiliyorsaniz ben dicek birsey bulamiyorum.

Merhaba kızlar bu aralar daha doğrusu hamile kaldığımdan beri daha bir alınganım kocama bile saçma sapan alınganlık yapıp hemen buraya konu açıyorum :KK49: mide bulantim cok fazla oldugu icin yemek yapamiyorum ve alt katta kayinvalide de yiyoruz bilen bilir benim kaynana iki gun iyi iki gun kötü dün de yine bir afra bir tafra bana kocam ve kayinbabamin yaninda laf sokmalar sen beceriksizsin ,tembelsin gibi laf etmeler elektirik faturan çok gelmis sen gündüz de ışık açıyorsun demeler kadın dediğin idare eder demeye başladı ve dayanamadim bende madem çalışıyosa paşa paşa ödeyecek bakamayacağı kadını almayacaktiniz ben kimseyle zorla evlenmedim diyerek kizdim kaynana yine konusuyor tabi her erkeğin arkasinda kadin olurmus felan dedi ve bende belli kocan fabrika kurmuş dedim ve bugunde aşağı inmedim kocam kussan da miden bulansada evimizde pişir inme bir daha dedi gerekirse dışardan söyleriz dedi simdi mesele şu acaba ben ayıp mi ettim vicdan yaptım kizlar :işsiz:
iyi yapmissiniz verdigi yemegi zehit etmis

çünkü sürekli bana herkesin icinde laf sokuyor bu tembel beceriksiz oglum seni zorla aldi gibilerinden ki biz esimle 6 yıllık sevgililik doneminden sonra cok severek evlendik
nedir bu alt üst oturma sevdasi. yemegini kendin yap bizimde midemiz bulandi ama yemeginide yaptim ölmezsin korkma

aynen öyle agzina saglik

Aslına bakarsan ben direkt böyle birşeyi söyleyemem ama senin k.v de çok aranmış eşin arkanda nasılsa inme boşver yemeğini yap bi şekilde

sen beceriksizsin, sen tembelsin diyen bir kadınla aynı sofraya oturman ve laf sokmaman ayıp olurdu. hamileyim görmüyor musun deseydin ve evine çıksaydın. ayrıca elektrik faturan onu ne ilgilendiriyor? o kim ki? eviniz ayrı bütçeniz ayrı. o benim evimin meselesi desene, bizi ilgilendirir desene. o burnu herşeye sokarsan lafıda yer oturursun işte. oh olmuş çok güzel olmuş. bir daha konuşursa bir daha yap aynısını. burnunu herşeye sokmamasını, boş boş konuşmamasını öğrenene kadar. vicdan deme, vicdan diye diye şamar oğlanına dönersin.

Back
X