• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanama ayıp mı ettim ?

Bence kaynanan sana ayıp etmiş, yaşlıysa yaşlılığını bilsin. Seni ezince, laf sokunca eline bişeymi geçiyor. Terbiyesizlikten başka bişey değil, bazı insanlar saygıyı haketmeden saygı bekliyorlar...

Belli kocan fabrika kurmuşa çok güldüm yaa :halay: her şey içinde bulunduğu şartlara göre değerlendirilmeli öyle demek tabiki ayıp ama eşiniz boşver inmeyelim dediyse sanırım ortada pek bir kusurunuz yok. Bence yine de bi gal hatır sorun dirkt o konuyla işgili konuşmasanız da gönlünü alın büyüklük sizde kalsın

Ben boyle kaynanam olsa her gun gidip ondan yemek yemem, minnet etmem yani, boyle muhatap da olmamis olurum. Madem o kadar anlasamiyorsunuz yemegini de yemiyceksiniz. Ben boyle laflar edemem, agir laflar, haketmis olabilir orasini bilemiycem ama yine de etmem, hakliyken haksiz duruma dusmem, esin de daha cicim aylarinda, hic belli olmaz yarin obur gun annem diyebilir. Yani once arayi bi yumusatip sonra da mesafe koymak en iyisi.

Yemekleri su anda kendisi yapiyo her aksam ona gidiyosunuz ya bisey sanmis kendini belli. Biraz zorlayin kendinizi en azindan kahvalti yapin disardan soyleyin biraz uzak dur bence kendine gelsin simdi bana muhtac ayaklarinda buyuk ihtimal ;)

Merhaba kızlar bu aralar daha doğrusu hamile kaldığımdan beri daha bir alınganım kocama bile saçma sapan alınganlık yapıp hemen buraya konu açıyorum :KK49: mide bulantim cok fazla oldugu icin yemek yapamiyorum ve alt katta kayinvalide de yiyoruz bilen bilir benim kaynana iki gun iyi iki gun kötü dün de yine bir afra bir tafra bana kocam ve kayinbabamin yaninda laf sokmalar sen beceriksizsin ,tembelsin gibi laf etmeler elektirik faturan çok gelmis sen gündüz de ışık açıyorsun demeler kadın dediğin idare eder demeye başladı ve dayanamadim bende madem çalışıyosa paşa paşa ödeyecek bakamayacağı kadını almayacaktiniz ben kimseyle zorla evlenmedim diyerek kizdim kaynana yine konusuyor tabi her erkeğin arkasinda kadin olurmus felan dedi ve bende belli kocan fabrika kurmuş dedim ve bugunde aşağı inmedim kocam kussan da miden bulansada evimizde pişir inme bir daha dedi gerekirse dışardan söyleriz dedi simdi mesele şu acaba ben ayıp mi ettim vicdan yaptım kizlar :işsiz:
Merhaba kızlar bu aralar daha doğrusu hamile kaldığımdan beri daha bir alınganım kocama bile saçma sapan alınganlık yapıp hemen buraya konu açıyorum :KK49: mide bulantim cok fazla oldugu icin yemek yapamiyorum ve alt katta kayinvalide de yiyoruz bilen bilir benim kaynana iki gun iyi iki gun kötü dün de yine bir afra bir tafra bana kocam ve kayinbabamin yaninda laf sokmalar sen beceriksizsin ,tembelsin gibi laf etmeler elektirik faturan çok gelmis sen gündüz de ışık açıyorsun demeler kadın dediğin idare eder demeye başladı ve dayanamadim bende madem çalışıyosa paşa paşa ödeyecek bakamayacağı kadını almayacaktiniz ben kimseyle zorla evlenmedim diyerek kizdim kaynana yine konusuyor tabi her erkeğin arkasinda kadin olurmus felan dedi ve bende belli kocan fabrika kurmuş dedim ve bugunde aşağı inmedim kocam kussan da miden bulansada evimizde pişir inme bir daha dedi gerekirse dışardan söyleriz dedi simdi mesele şu acaba ben ayıp mi ettim vicdan yaptım kizlar :işsiz:
hamilesinnn indan vijdan yapmissun boswer kv onlarda cok abartiyo herseyi

Çok güzel yapmışsın, hiç kimseye ama hiç kimseye kadınlığına laf etmesine izin verme.

Bence birdaha onda yemeyin..Benimki kendi cagirirdi hamilesin gelin bende yiyin ugrasma evde diye..sonra ne mi oldu..cocugum dogdu bana yapmadigi kalmadi o cocugu 9 ay ben besledim dedi terbiyesiz kadin.Suan bile aklima gelince deliriyorum laflarina.

İyi niyetli söyleseydi dert edecek bişi yok derdim.. ama resmen kaynanalık yapacak yer arıyor. Bende ilk bikaç ay doğru dürüst yemek yapamadım hamileyken.. bi gün dışardan bi gün peynir ekmek bi gün makarna falan idare ettim..

Ehhh salla gitsin. Herkes haddini bilsin. Sen de bir kere tepki vermişsin. Artık arayı mesafeli tut. Samimiyet kurup kurup sonra birbirinize laf sokmayın.

Valla helal olsunnn tanisam elini operdim sakn geri adim atma bu kaynana milleti bole kendi ogullari ana evladi biz agac kovundan gelmisiz sanki esinde destekliyo o sana laf sokarken vijdan yapiomu sende yapma

Iyi demişsin hiç vicdan yapma bende senin gibiyim ama asla gidip kalmam yakın olsak bile yemeğe gitmem benimde bulantım çok oluyor ama kussam da yapmaya çalışıyorum kokusu az olan seyleri

Kv devamli sana laf sokarak bunaltiyormus. Arada bir ayar vermen sart ama bu sefer ki hem agir kacmis hem de kp de gumburtuye gitmis. Soyle ki kayinvaliden kocasina fabrika kurdurmamis ama ihtiyaclardan kisa kisa su an oturdugunuz evi yaptirmis. Muhtemelen yeri geldi isiksiz oturdu, yeri geldi bir bluzu senelerce giydi. Yigidi oldurup hakkini yememek lazim. Ozur dilesen ayri bir dert bilemiyorum canim:KK12:

Soyleyis tarziniz yanlis olsa bile dogrulari soylemissiniz diyecek bir sey yok.

Gereksiz münakaşa.

Back
X