- 22 Kasım 2016
- 280
- 237
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen katılıyrm,bi de bu laflar hep insanı çileden çıkarmak için yemdir.o yüzden dikkat et,eşin gebesin falan diye senin tarafnı tutar ama tekrar etme bence.kv nin istediği seni konuşturtmak olmasın,aklını kullan,benim yaptığım aptallığı yapmakv ne deilde sanki kp e ayip olmus o laf
kv ye hiç ayip olmmmais az bile :)
alingan degil, terbiyesizsiniz.hamile kaldığımdan beri daha bir alınganım
kimse sizin karninizi doyurmak zorunda degil. yapamiyorsaniz, esiniz yapsin yahut hazir yiyin.mide bulantim cok fazla oldugu icin yemek yapamiyorum ve alt katta kayinvalide de yiyoruz
onu ilgilendirmez, isterseniz evden kacak elektrik dagitimi yaparsiniz.elektirik faturan çok gelmis sen gündüz de ışık açıyorsun demeler
dayanamadim bende madem çalışıyosa paşa paşa ödeyecek bakamayacağı kadını almayacaktiniz ben kimseyle zorla evlenmedim diyerek kizdim
-hakli yahut haksiz olun- uslubunuzun yenilir yutulur, onaylanabilir hicbir yani yok.belli kocan fabrika kurmuş dedim
Bu kadının potansiyeli belliyken sizin ben hamileyim pişirsin yerim kafasında olmanız tuhaf kusura bakmayında. İlk olayınız değilmiş,kadın (yaptığı doğru değil tasvip etmiyorum)küfüre varan hakaret ettikten sonra gitmemeliydiniz.insanlara anlayacagi dilden konuşmak lazim ben ne kadar konussamda onun anlamayacagindan eminim bu zamana kadar gerekli tavizi verdim hatta benim evindeki hali batti diye bana küfür icerikli hakaret ettiginde bile sadece sustum toplum icindeyiz diye o yuzden artik onun gibi olmaya calisiyorum
o zaman kaşınmış kvçünkü sürekli bana herkesin icinde laf sokuyor bu tembel beceriksiz oglum seni zorla aldi gibilerinden ki biz esimle 6 yıllık sevgililik doneminden sonra cok severek evlendik
alingan degil, terbiyesizsiniz.
kimse sizin karninizi doyurmak zorunda degil. yapamiyorsaniz, esiniz yapsin yahut hazir yiyin.
onu ilgilendirmez, isterseniz evden kacak elektrik dagitimi yaparsiniz.
-hakli yahut haksiz olun- uslubunuzun yenilir yutulur, onaylanabilir hicbir yani yok.