Ben de kayınvalideme gidince bulaşık yemek vs. bende oluyor. Bulaşık makinesi var ama 1 yıldır kullanmıyormuş, fatura az geliyor diye. Kızım yıkama makineye atalım demek yoookk

Daha çok zaman geçirmedik birlikte ama çok despot, her şeye karışır. Kızım o küçük tahta kaşığı yumurta için kullanıyorum pilava büyüğü kullan, çatal götürürüm, biz kahvaltıyı küçük çatalla yapıyoruz küçük getir. Ciğer yapıyodum söylemesi ayıp kızım hadi suyunu koy, koymadım bilerek çünkü ben suyunu biraz piştikten sonra ekliyorum 3 defa su koy dedi, her defasında sabırla biraz sonra eklicem dedim

ve piştiğinde de herkes çok beğendi

her şeyi kendisi çok iyi biliyormuş gibi davranıyor, sen o şekil yaparsın benim tarzım farklıdır buna saygı duyması gerektiğini, bu kadar müdahale etmemesi gerektiğini anlayamıyor. Çay demleyeyim diyorum bizde genelde ağır bir yemek yendiyse çay içilir. Yok kızım biz yemekten sonra çay içmeyiz, geçen gün eşim ve kaynım biz istiyoruz dedi eşim de sen yap annem içmesin dedi

ya oğlum ben zahmet olmasın diye dedim ben niye içmiyormuşum diyor, valla bulaşıkları yıkattırırken hiç öyle demiyordu

velhasıl karakter meselesi ne söylenirse hemen reddetme eğiliminde. İlk aylarda uzun yola çıkacaktık sandviç ekmeği aldık eşimle, kızım yapma biz yemeyiz sert olur o ekmek dedi

muhtemelen hiç yememiş olabilir. Ben de inat ettim, eşim yalvardı nerdeyse istedin yap diye, yapmadım kaldı ekmek kaynımda yemememiş küflenmiş onların evinde. Sonradan diyor bak o ekmek küflenmiş

Ya desene ben istemiyorum kızım siz istiyosunuz yapın yiyin diye

ama akıllandım artık şimdiki aklım olsa eşime, babama, kendime yapar yolda o bakardı biz yerdik artık müdahale etmesine izin vermiyorum