sadece bu cevabı okuyarak yazıyorum ki şu analtılanlar içinde sizi zerre kadar haklı görmüorum empati denilen şey yok galiba anlayışınızda sizin ailenizle gelip gidince görüşünce herşey çok iyi eşinizin ailesi sizden ilgi bekleyince sorunlar başlıo nese daha fazla yazıp ashabımı bozmıım dilerim sizin gibi gelinim olmaz
şimdi ben onların yaptıklarını yazmaya baslarsam sabah olur şöle özetliyim kaynanamla küçük oğlunun kız isteme töreninine gitmedim diye tartıştık gitmeme sebebimde küçük oğlu abisinin yani bizim herşeyimize karışıyodu sanki abi o gibi annmleri istemiyodu kendi kaynanasıgille kıyaslıyodu falan sora kayın pederimi doldurmuş eşimin kardesi yengemin facede resimleri var ewli yazmıyo falan işte ben guya nufus cuzdanımın fotokobisini çekmişim beker diye faceye atmışım böle saçmalık olabilirmi eşimle düğün fotalarım herşey facede sonra kayın peder içkili kafaya babamı aaramış böle böle diye işte facedekileri babamda kızmış kimse benim namusuma srefim dil uzatamaz demiş kapatmış teli sonra kayın peder küfürlü msj çekmiş tabi babam artık hayatta konuşmaz şimdi pişman barışmaya uğrasıyo üstelik annemlere gitmemizide kıskanıyolarda ayrıca annemlerle küsmeden önce annemgil ne zaman bize gelse hemen geliyolardı ben annemlerle hiç yanlız oturamıyodum onlara hizmet emekten çağırmassak küsüyolardı yani bu daha özeti daha neler neler