• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamdan nefret ediyorum...

Kaynanam düğün bile yapmasa umrumda bile olmazdı
Düğünü bile gereksiz bulanlardanım
Bahsettiğiniz şeyleri önemsemedim önemsemem
Ve 20 yıllık evliyim
Düğünü bende istemedim ama düğünsüz gelin alınmaz dediler düğünün parasını kendi ödemiş gibi anlatıyor ben ve nişanlım ödüyoruz. Belki de derdimi anlatamadım size. Allah mutlulugunuzu daim etsin.

Nişanlınızla konuştunuz mu ne diyor ?
Ailesinin yaptığına siz o u bir yoklayın tavrını bi görün
Nisanlim benim yanimda ailesini karşısına alabiliyor allahtan yoksa çoktan ayrilmistik çok fazla bir araya getirmemeye çalışıyor. Ailesine de diyor benim anne babam oldugunuza emin misiniz diye

Ben olayda bayramın 3. gününde nişan olduğunu o anda duymama şaşırdım

Ailelerin vardır kız tarafına ayrımı

Onlar zengindir, onların akrabası vardır iyi mevkide,ağzı laf yapan bir ailedir, dedikoducudur vs vs

Ama kardeşi nişanlanacaklarmış nişanlın bunu sana neden söylememiş

Kv ve şürekası sizi neden nişana davet etmemiş

Nisanlim benim yanimda ailesini karşısına alabiliyor allahtan yoksa çoktan ayrilmistik çok fazla bir araya getirmemeye çalışıyor. Ailesine de diyor benim anne babam oldugunuza emin misiniz diye
Kendine yapılan haksızlığa tepkisi önemli ,yoksa evlenince köle eder sizi

Ben olayda bayramın 3. gününde nişan olduğunu o anda duymama şaşırdım

Ailelerin vardır kız tarafına ayrımı

Onlar zengindir, onların akrabası vardır iyi mevkide,ağzı laf yapan bir ailedir, dedikoducudur vs vs

Ama kardeşi nişanlanacaklarmış nişanlın bunu sana neden söylememiş

Kv ve şürekası sizi neden nişana davet etmemiş
Beni çağırdılar ama ben gitmedim görüp daha çok sinirlerimi bozmamak için nişanlımı da zoraki gönderdim gitmicekti oda. Nisan yapıcaz diyorlardı ama zamanini demiyolardi ben engel olup sıkıntı cikarmim diye olabilir bilmiyorum

Ben sizin derdinizi cok iyi anladim mevzu ne bohça ne kiyafet size kendinizi degersiz hissettirmis olmasi ki yerinizde olsam bende öyle hissederdim ama o onlarin ayibi fotoya baktiginda kendini gordugundeki haline yansin .. don atletle geleymis bari :sinirli: ayip yani.. kendi degerini dusurmus bosver böylesi icin caninizi siktiginiza degmez... lafin yeri gelince soyle bana neredeyse don atletle gelecktin nisana abiye mi aldin diye :KK70: yerin dibine girsin

Ben sizin derdinizi cok iyi anladim mevzu ne bohça ne kiyafet size kendinizi degersiz hissettirmis olmasi ki yerinizde olsam bende öyle hissederdim ama o onlarin ayibi fotoya baktiginda kendini gordugundeki haline yansin .. don atletle geleymis bari :sinirli: ayip yani.. kendi degerini dusurmus bosver böylesi icin caninizi siktiginiza degmez... lafin yeri gelince soyle bana neredeyse don atletle gelecktin nisana abiye mi aldin diye :KK70: yerin dibine girsin
Kendimi anlatabildigime gerçekten çok sevindim 😊 aynen ole mevzu bohca degil kiyafet degil hiçbişi istemiyorum zaten sonradan bunu yaptım ben diyemicek mutluyum.sürekli laf sölüyorum artık onlar gibi yapmaya calisiyorum ama sonra da üzülüyorum uzak kalmaya calisiyorum

Seni iyi anlıyorum ama bunlara takılma, herkesin nasibinde ne varsa o kadar olur. Kendi adına sevin, ailen arkanda bırak karşı tarafı nişanlın düşünsün sonuçta onun ailesi ve ailesi oğullarına o kadar değer veriyor demek ki.

Senin ailen herşeyi yapacak, senin ailen doğum yapacan yanında olacak bebeğine bakacak, ev taşıyacan koşup gelecek evini yerleştirecek, hasta olacan gelip ilacını verecek. Bebeğin hastalanacak gelip doktora götürecek. Kocan ameliyat olacak yine senin annen gelip yardım edecek. İşin olacak 1 saat bebeği bırakacan yine annen bakacak kv müsait değil çünküü. Paraya ihtiyacın olacak yine senin ailen koşacak.Hayatın boyunca senin annenin ve babanın eli üzerinde olacak.Kayınvaliden nerde bu arada ? Gezmede veya kızı ve damadının ihtiyaçlarıyla meşgul olacak . Sonra kız evlat vefalı erkek evlat hayırsız olacak. İşte tam olarak bunu kv - kp söylemek istiyorum.

Senin ailen herşeyi yapacak, senin ailen doğum yapacan yanında olacak bebeğine bakacak, ev taşıyacan koşup gelecek evini yerleştirecek, hasta olacan gelip ilacını verecek. Bebeğin hastalanacak gelip doktora götürecek. Kocan ameliyat olacak yine senin annen gelip yardım edecek. İşin olacak 1 saat bebeği bırakacan yine annen bakacak kv müsait değil çünküü. Paraya ihtiyacın olacak yine senin ailen koşacak.Hayatın boyunca senin annenin ve babanın eli üzerinde olacak.Kayınvaliden nerde bu arada ? Gezmede veya kızı ve damadının ihtiyaçlarıyla meşgul olacak . Sonra kız evlat vefalı erkek evlat hayırsız olacak. İşte tam olarak bunu kv - kp söylemek istiyorum.
Çok doğru dediniz anca paraya ihtiyaclari olduğunda biz aklina gelcez anca bakilcak durumda bakıma muhtaç olduklarında bize kalcaklar. Aileme yakınım en ufak bişeyde ailem yanımda olcak.

herkes yaşıyor böyle şeyleri. Burada en büyük olay eşinde bitiyor eşin yaptıklarının farkında mı???? Eğer ailemdir yapar diyorsa sıkıntı büyük ama ailem sonuçta bende farkındayım diyorsa iyi.

herkes yaşıyor böyle şeyleri. Burada en büyük olay eşinde bitiyor eşin yaptıklarının farkında mı???? Eğer ailemdir yapar diyorsa sıkıntı büyük ama ailem sonuçta bende farkındayım diyorsa iyi.
Farkında oda onlarla değil benim ile ve benim ailemle vakit geciriyo bosver onları diyo kardeşinin nişanına bile benim zorumla gitti. Düğünümüze 3hafta kaldı inş sorunsuz atlatiriz

Back
X