Kaynanamdan Nefret Ediyorum

Doğurduktan sonra seni bulacağım kadın🤣
13 yaşındakinin sakalı bıyığı çıktı tıraşa gidip geliyor beni ne yapsın kendi halinde bir küçük herif🥰

Bul beni tek başıma ikiz bakmışım ben koymaz bana 😂😂 Konudan uzaklaştık atılcaz birazdan 🫣🫣 Cımbızınan Mune ablam damlar az sonra yedik naneyi 🤭

2 erko annesi olarak. Kaynana adayıyım bu sözleri okuyunca bir garip oluyorum. Ama dediğin çok doğru bende kaynanami sevmem 😆 hatta bütün kaynanalari sevmem
Ben seviyorum ya . Hatta kadın olarak hayattaki mücadelesine , emeğine çok saygısız duyduğum biri . İyi bir insan olduğu için de olabilir .20 yıldır hayatımda ve iyi ki var .

Şunu duyduğum anda mümkünse ücretsiz izne çıkardım. Madem ona buna peşkeş çekecek paran çok ben niye çocuğumu bırakıp işe döneyim diyip evde bebeğime bakardım. Kocanız kafayı yemiş. Madem aramıyor siz arayın.
İzne çıkamam şunada . Kardeşi de parayı vermek istiyor, benim kocam almıyor. Bebekle olmaktan ona vakit çok kalmıyor o yüzden mi böyle oldu bilmiyorum. Ama bebekle ilgili hiç yardımcı değil.
Valla doğurdum eltimde doğurdu bizim kayınvalide - herkes çocuğuna kendisi baksın ben sizin ev işleriniz için size destek olmaya geldim dedi yemek yaptı evleri sildi süpürdü çamaşırlarımızı yıkadı ütüledi biz ayağa kalktıysak kalkmayın kızım ben yaparım bana söyleyin dedi eşlerimizin tatlısını çayını pastasını yaptı . bebeklerimize yaklaşmadı bile aşıları yok bağışıklıkları yok biz dokunmayalım sigara kokuyoruz dedi kimseyi yaklaştırmadı misafirler geldi bebekleri görmek istediğinde çocugun yatağını yatak odasına koyduğumuz için yatak odasına kimseyi alamam dedi yani bizim yapacağımız her şeyi o yaptı . Öpmedi bile torunlarını yazık hiç , sadece ayaklarını sevıyordu annesini tanısın annesinin bedeni antikor üretsin rahatsız etmeyelim kucağa alıştırmayalım diye .

Kocama gelince evlendiğimizden beri bazen arasıra espri yaparım al bu oğlunu falan diye o benden çıktı bu saatten sonra der eğer evden birisi çıkacaksa siz çıkın gelin kabulumsunuz çünkü siz bizim kızımız oldunuz artık der. Allah razı olsun ya benim kayınvalidem gerçekten bulunmadık hint kumaşı denilenlerden asil bir kadın
benimki tam tersiydi. 3 günlükken öpmeye başladı. Kocam kocası, bebeğim bebeğiydi sanki. Altını değiştirirken korkma annem ben burdayım diye yanına atlardı bi kere dalga geçince bıraktı. Bunları okuyunca iyice sinir oldum. Allah bozmasın

2 erko annesi olarak. Kaynana adayıyım bu sözleri okuyunca bir garip oluyorum. Ama dediğin çok doğru bende kaynanami sevmem 😆 hatta bütün kaynanalari sevmem
Benim de oğlum var. Ama inşallah kaynanası değil annesi olurum evlenmek istediği zamam. Benim kaynana ne eşinden değer görmüş , ilk çocuğunu kendi kaynanası sahiplenmiş. Ses çıkaramamış. Oğlumda oğlunun bebekliğini gördü sanırım ama banane. Benim oğlumdan mağrum bırakmaya çalıştı.

Doğumda eşimi eve göndermedim diye küstü. Eve geldi sütüm azdı her ayana sütümün olmadığını anlattı. Eşime şikayet edene kadar yaptı. Çocuğun üşütmesi ile kafayı bozdu yün torgan su torbası ile bebek yatırmaya kalktı izin vermeyince küstü , eşime bebeği üşütüyorum diye şikayet ettiğini duydum sonra. Bebeği doktora götürüyoruz diye kızıyordu eskiden doktor yokmuş bi şey olmazmış. Uyuyan çocuğun orasını burasını dürtüp korkutuyordu. Yani illa uyarmak mı lazım yok kafa basmıyordu . Her ağladığında nerdeyse koşa koşa gelip bebeği almaya çalışıyordu vermeyince zorluyordu. Eşime şikayet edince vazgeçti. Çocuğu benden kıskandığını gözlerinde görüyordum. Eşim bu süreçte hep yanımdaydı. Annesi gittiğinden beri tartışma modundayız. Annesi ne derse onu yapıyor. Daha çok aileymiş gibi hissetmem lazım hissedemiyorum. Çocuk doğduğundan beri horlamasını bahane edip başka odada yatıyor. 9 ay oldu bir kere ilişkiye girmeyi denedik onda da sertleşmedi. Yani bilmiyorum çalışıyorum da iş stresi bi yandan ev bi yandan bunlar bi yandan.
Sakin olun, sunlarin bir cogunu benim k.validemde yapti. Yok usutmesin diye 29 derece evde yenidogan bebege battaniye ortmeye kalkmak mi, yok sutum gelmedi diye zorlada olsa ver emsin diye cocugu iyice memeden sogutmaya calismak mi, kendi annem geldiginde bile uyuyan cocugun yuzune bakilmaz deyip cocugun yuzune tulbent ortmeye kalkmak mi, sozde hastaneden ciktiktan sonra bana yardima diye gelip 1 hafta kalip 1 kere bile cocugun altini degistirmeyip, mama vermemesi mi. Cocugum daha 3 aylikken bu cocuk ayagini basip dik durmuyor deyip et alin et suyuyla yikicam diye tutturdu, 5 aylik bebegime cay kasigiyla bal vermeye kalkti, 120lik mamaya 90lik su koyup kafasina gore mamayi koyulastirmaya calisti, en son siz herseyi gidin doktora sorun biz neyiz ki dedi🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️. Anlatsam roman olur sanirim. Sevgililigimde de sevmiyordum hala gram sevmiyorum. Allahtan esim her olayda annesini kocakari hurafelerini cocugumdan uzak tut, sakin karisma annesi herseyi daha iyi bilir deyip uzaklastirdi. Tabi bende halen daha herzaman lafimi cekinmeden soylerim. 4 aydir evime gelip torun bakmak icin onu almamizi bekliyor. Daha cok bekler.
Bunu veya benzerini pek cok gelin yasiyordur. Cevabini verip, onu bozduktan sonra acikcasi bir daha ben dusunmuyorum. Sizde yapistirin lafinizi cekilin kosenize.

Senın doğumunda ne oldu bacım 🤣sende dök içini
Zorunlu sezaryen oldum hastaneye geldi ben orda yatarken diyor ki durduk yere "aaa yok sen sanci cekmedin ben sanci cektim bi de sezaryen oldum" 31. Haftadan beri aciklik ve sanci ile ugrastigim bilgisini kafasinda bile tutmamis.

Sonra lohusayken evimde kaldi 1 ay ben talep etmedigim halde. Iki de bir "benim ne annem ne kaynanam gelmedi yardima" deyip durdu halbuki kendisi burnumuzun dibinde ev aldi onun isleri bitmediği icin evimde kaldi. Bir de bu laflari esim yokken soyluyordu. Milleti arayip odadan cikmiyorlar diye anlatiyordu. Kocami alip alip kendi evinin isleri icin goturdu ben yenidogmus bebekle evde yalniz kaldim vs vs bunun gibi bir cok sey. Melek gorunumlu seytanmis meger 😈

Ayy yine bilendim yazarken sgshs

Zorunlu sezaryen oldum hastaneye geldi ben orda yatarken diyor ki durduk yere "aaa yok sen sanci cekmedin ben sanci cektim bi de sezaryen oldum" 31. Haftadan beri aciklik ve sanci ile ugrastigim bilgisini kafasinda bile tutmamis.

Sonra lohusayken evimde kaldi 1 ay ben talep etmedigim halde. Iki de bir "benim ne annem ne kaynanam gelmedi yardima" deyip durdu halbuki kendisi burnumuzun dibinde ev aldi onun isleri bitmediği icin evimde kaldi. Bir de bu laflari esim yokken soyluyordu. Milleti arayip odadan cikmiyorlar diye anlatiyordu. Kocami alip alip kendi evinin isleri icin goturdu ben yenidogmus bebekle evde yalniz kaldim vs vs bunun gibi bir cok sey. Melek gorunumlu seytanmis meger 😈

Ayy yine bilendim yazarken sgshs
Hahaha sakin sakin bilenme boşver . Rabbim bilsin . Eşinde kafasızmıs lohusa karısını evde tek bırakmıs

Kaynana o kadar şey yapıyor neden tek suçlu eş oluyor yahu
Bu laf da bu sitenin başına bela oldu
İzin vermese engellese kaynana melek mi olacak o oğlundan bağımsız bir insan değil mi
Eş karıştırmazsa kusura bakma da kimse kimsenın evine ağzını açamaz neden kız anneleri karışmıyor çocuğunun evine .
oda kaynana damada eziyet eden kaynana sayısı bellidir yoktur demıyorum ama bellidir . Kocalar eşlerının anası ezıyet etse ortalıgı yıkar gelmesin gitmesin die kendı anneleri söz konusu olunca alttan al die miyavlarlar

Bu cümleyi yazan tek kişi ben değilim mesela sayfada binlerce kaynana konusu var demek ki sizde beni kendı ağzınıza göre zannedip surdan bi yorumuna laf atayım demıssınız 😃 dişinize göre falan mı gördünüz n’aptınız 😃

Eş karıştırmazsa kusura bakma da kimse kimsenın evine ağzını açamaz neden kız anneleri karışmıyor çocuğunun evine .
oda kaynana damada eziyet eden kaynana sayısı bellidir yoktur demıyorum ama bellidir . Kocalar eşlerının anası ezıyet etse ortalıgı yıkar gelmesin gitmesin die kendı anneleri söz konusu olunca alttan al die miyavlarlar
Bu kısma katılıyorum zaten, ama TEK suçlu eş ilan edilmesi saçmalık, kaynana melek mi yani
Bu cümleyi yazan tek kişi ben değilim mesela sayfada binlerce kaynana konusu var demek ki sizde beni kendı ağzınıza göre zannedip surdan bi yorumuna laf atayım demıssınız 😃 dişinize göre falan mı gördünüz n’aptınız 😃
şu an size denk geldim o yüzden size yazdım, ama o binlerce kaynana konusunda bunu yazanlara da aynısını söylemiş oluyorum çünkü şahsınızla ilgili bir yorum değil herkesin gördüğü bir yorum. Gayet herkes de karşı çıkabilir herkes görüyor
Dişe göre görmek şurdan bi yorumuna laf edeyim demek öyle bir şey düşünmedim şahsi algılamayın lütfen

Bu kısma katılıyorum zaten, ama TEK suçlu eş ilan edilmesi saçmalık, kaynana melek mi yani

şu an size denk geldim o yüzden size yazdım, ama o binlerce kaynana konusunda bunu yazanlara da aynısını söylemiş oluyorum çünkü şahsınızla ilgili bir yorum değil herkesin gördüğü bir yorum. Gayet herkes de karşı çıkabilir herkes görüyor
Dişe göre görmek şurdan bi yorumuna laf edeyim demek öyle bir şey düşünmedim şahsi algılamayın lütfen
evli mısınız kayınvalidenızı sever mısınız ?

Allah yaşatmasın . Kayınvalide yüzünden çoluk cocuk ortada kalıp boşanan insanlar var
Amin kimseye yaşatmasın
Evet ben de tam olarak bunu söylemeye çalışıyorum. Elbette eş annesine sınır çizecek eşini ezdirmeyecek asla, ama kötü kaynanalar da var ve eşin iyi olması sınır çizmesi bunu değiştirmiyor insan sorun yaşıyor yaşamasa bile üzülüyor yani ben olsam üzülürdüm

Back
X