kaynanamdan nefret ediyorum

deryaeyer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
67
12
36
Ankara
kızlar size kısaca özetleyeyim kaynanam beni istemedi eşimle herşeye rağmen evlendik istememesinin sebebi de farklı memleketli olmam annemle babamın ayrı olması falan filan hiç görmedi beni sesimi bile duymadı eşime olaz deyip kestitip attı istemeye gelmedi düğünüme gelmedi eşim evden ayrıldı arkadaşlarıyla kalmaya basladı yine yumusamadı kadın düşünün neyse biz evlendik 8 ay sonra tanıstım kaynanam ve görümcemle eltimle beraber otururken yüzüme bakmıyordu imalı imalı bakışlar falan eltimle kavga ttiler ayrıldı eltim evden o günden sonra benden ii siyok kızım asagı kızım yukarı oğlumdan daha çok seviyorum seni sen bana cok yakınsın falan simdi görseniz bir iyi bir iyi ama benim içim kaldırmıyor bir türlü sevemiyorum unutamıyorum gecmişi 3 sene oldu bir kere bile keşke seni isteyeydim düğününe gelseydim gibi bir laf duymadım hiç bir sey olmamış gibi o günler hiç yasanmamış gibi davranıyor oğlunu damatlıkla görmedi resmimize bile bakmadı kadın bende ona ii davranıyorum hiç saygısızlık etmedim bugüne kadar ama ondan bir pişmanlık cümlesi duyayım yada görümcemden bu yüzden onları her gödüğümde içim sızlıyor neden benim oğullarını boynu bükük bıraktılar vicdanları rahat mı bir cümle yaaa bir cümle etseler bende belki unutacam gecmişi görümcem sen benim kardesim gibisin diyo ama ben öyle hissetmiyorum gecmişi konusmadıkça da içim rahatlamayacak samimi bulmayacam onları bu durum beni çok yıpratıyor bayramda gidecez memlekete içim simdiden huzursuz bende bir sey diyemiyorum o kadar iyi davranıyor ki samimiyetsizler bir konu acılsada içimi dökebilsem ağızlarından bir keşke lafını duyabilsem

Canım en iyi kaynana bile "kaynana". Oğullarını paylaşamıyorlar. Kıskançlık oluyor. Ben de sevmem hiç. O yüzdün mümkün oldugunca az görüşürüm. Eşim gider arada uğrar ama ben sadece mecbur oldugumda , bayramlarda falan giderim. Sende resmi ol. Tanımadan nefret edip bir anda samimi oluyorsa zaten samimiyetsiz biridir. Açığını verme. Mesafeli davran. Bazı şeyler emin ol unutulmuyor..

Bence olabildiğince mesafeli ol.seni kullanmaya çalışıyorlar gibi geldi bana.seni baştan istemediler düğününe gelmedilerde şimdi ne değişti.oyuna gelme derim.

Eltinle araları düzelince yine sana sırt çevirmesinler bunlar. Ne tuhaf insanlarmış yaa insan evladını damatlıkla görmek, onun mürüvvetine tanık olmak istemezmi? ne olursa olsun yaa evlat bu evlat.

Ben senin yerinde olsam bayramlarda gider gelirim ama her zaman mesafeli olurum. Mesafemde bayağı uzun olur onlara karşı.

Ayrıca hiç 3 yıl önceki mevzulara girme bence, inan bana öyle zamanlar geliyor ki sana taşı gediğine koymak kalıyor arkadaşım. Hep tetikte ol ve yeri ve zamanı geldiğinde lafını güzelcene söyle ki yüzleri kızarsın.

Örnek mesela çocuk konusu açıldı diyelim ben çocuklarımı çok severim yada ne bileyim evlat bir başkadır gibilerinden laflar ederler illakı, işte o zaman kişiye göre değişir, mesela senin evlatlarına olan sevgini de gördük anne deyiverirsin.

Takma kafanaaa alayı aynı bunların.

en azından artık iyi davranıyorlarmış sevmeye çalışsanız.
sonuçta aynı memlekettede deilmişsinz ayda yılda bi görüyorsunuz sevemiyorsanızda belli etmeyin bence

allahtan arık farklı sehirlerdeyiz çok şükür görüştüğümüzde bir içtensarılıor ki insan bir sey yapamıyor bir sarılıyor bir sarılıyor sesimi bile duymamıstı anası babası ayrı basıboş kalmıştır demiş o zamalar benim için bunu hiç unutamıyorum

en azından artık iyi davranıyorlarmış sevmeye çalışsanız.
sonuçta aynı memlekettede deilmişsinz ayda yılda bi görüyorsunuz sevemiyorsanızda belli etmeyin bence

hiç belli etmiyorum ama konuştuğumuzda falan içimden bir ses haykırıyor nefret ediyorum senden diye ama yüzüm gülüyor bu halim kendimden de tiksindiriyor beni

özür dilemek, illa ki dillendirmekle olmaz.

kadın sizi sevmiş, bağrına basmış işte. ne diye nefret saçıyosunuz?

bazı insanlar, geçmişe odaklanmaz, güne ve geleceğe bakarak, yeni hatalar yapmayarak, güzel davranışlar sergileyerek kendini affettirmeye çalışır.

hayatı kendinize zorlaştırmayın..

öyle laflar veriyr ki ağzıma ama gel gör nutkum tutuluyor ağzımı açamıyorum

Bende mesafeli olman kanısındayım. Ne kadar iyi olursan kaynanaya yaranılmaz. Nefret ederim kaynanamdan. Bana uzak olsun.

peki bana neden her gittiği düğünü akrabalarına aile büyüğü olarak istediği kızları onlara aldığı düğün hediyelerini utanmadan anlatıyor

Mesafeli olun ama nefretinizi de belli etmeyin ben de kayınvalidemi sevmem ama aramda bir resmiyet var sonuçta senin annen gibi olacak değil zaten olamaz da oturup sırlarını anlatacak değilsin sadece saygını göster yeter...

içindeki nefret sana zarar verir.. affet onları.. sünger çek geçmişe.. azıcı temkinli dur yeter.. açık Bi kapın olsun.. ama nefret etme.. insanları affettiğinde, onlardan nefret etmeyi Bıraktiğinda kuş gibi rahatlıyorsun..

evdeki eltim benden 2 ay sonra evlenmiş onu güzel güzel istemişler takı almışlar görümcem elleriyle kurdelalı nevresim takımları hazırlamış utanmadan bize onların düğün cdlerini izlettiler yaptıkları takımları gösterdiler unutulur mu bnlar

ne yapmayı düşünüyorsunuz? hayat boyu geçmişte mi yaşayacaksınız?

belli ki eşinizle aranızda sorun yok. kayınvalide ile de mesafeli ve saygı temelli bir ilişki kurarsınız, hepsi bu..

Seni çok iyi anlayabiliyorum ama bu saatten sonra bunu yapan insanlar hatalarını anlayıp ne yapmalarını bekliyorsun? Boşver sen içindeki öfkeyi nefreti dışarı verme senin ve eşinin iyiliği için bunu söylüyorum.

Son düzenleme:
Yaptığı doğru birşey değil,bırakın sizi oğlunun düğününe gelmemiş

Ama siz yine de sevmediğinizi falan belli etmeyin,mesafenizi koruyun..

Ben de sevmem kayınvalidemi ama eşim için konuşuyorum saygıda kusur etmemeye çalışıyorum..

bir cümle yaa koskoca kadından üstelik kaynana senden özür diliyorum demesini beklemiyorum ama ne bileyim benzer bir cümle keşke böyle olmasaydı tarzında bir laf 1 seneye yakın oğlunun sesini duymadı düğün yapacağını biliyordu 14 saat var mmlekeletler arasında uzun yolda öldün mü kaldın mı kız tarafı seni dövdü mü sövdü mü hiç mi merak etmez bir anne simdide oğlum iyi mi hasta falan degil dimi bir gün habe alamasalar meraktan ölüyorlar siz inanır mısınız bunlara bulunduğumuz ilde bomba patladı ilk beni aradılar ulasamayıncada eşimi arıyor görümcem eşim eve o uyuyor diyo olsn biz cok merak ettik eve git bak falan diolar halbu ki allah korusun esimin o civarda olma ihtimali çok çok yüksek onu aramıyorlar ilk beni arıyorlar hatta kaynanam beni arıyor tüm gün ben genede oğlumun sesini bir duyayım demiyor

çok haklısın esim için susuyorum bende üzülmesin diye

oooo neler unutuluyor;

sen yeter ki unutmak iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…