Canım en iyi kaynana bile "kaynana". Oğullarını paylaşamıyorlar. Kıskançlık oluyor. Ben de sevmem hiç. O yüzdün mümkün oldugunca az görüşürüm. Eşim gider arada uğrar ama ben sadece mecbur oldugumda , bayramlarda falan giderim. Sende resmi ol. Tanımadan nefret edip bir anda samimi oluyorsa zaten samimiyetsiz biridir. Açığını verme. Mesafeli davran. Bazı şeyler emin ol unutulmuyor..
en azından artık iyi davranıyorlarmış sevmeye çalışsanız.
sonuçta aynı memlekettede deilmişsinz ayda yılda bi görüyorsunuz sevemiyorsanızda belli etmeyin bence
öyle laflar veriyr ki ağzıma ama gel gör nutkum tutuluyor ağzımı açamıyorumEltinle araları düzelince yine sana sırt çevirmesinler bunlar. Ne tuhaf insanlarmış yaa insan evladını damatlıkla görmek, onun mürüvvetine tanık olmak istemezmi? ne olursa olsun yaa evlat bu evlat.
Ben senin yerinde olsam bayramlarda gider gelirim ama her zaman mesafeli olurum. Mesafemde bayağı uzun olur onlara karşı.
Ayrıca hiç 3 yıl önceki mevzulara girme bence, inan bana öyle zamanlar geliyor ki sana taşı gediğine koymak kalıyor arkadaşım. Hep tetikte ol ve yeri ve zamanı geldiğinde lafını güzelcene söyle ki yüzleri kızarsın.
Örnek mesela çocuk konusu açıldı diyelim ben çocuklarımı çok severim yada ne bileyim evlat bir başkadır gibilerinden laflar ederler illakı, işte o zaman kişiye göre değişir, mesela senin evlatlarına olan sevgini de gördük anne deyiverirsin.
Takma kafanaaa alayı aynı bunların.
özür dilemek, illa ki dillendirmekle olmaz.
kadın sizi sevmiş, bağrına basmış işte. ne diye nefret saçıyosunuz?
bazı insanlar, geçmişe odaklanmaz, güne ve geleceğe bakarak, yeni hatalar yapmayarak, güzel davranışlar sergileyerek kendini affettirmeye çalışır.
hayatı kendinize zorlaştırmayın..
evdeki eltim benden 2 ay sonra evlenmiş onu güzel güzel istemişler takı almışlar görümcem elleriyle kurdelalı nevresim takımları hazırlamış utanmadan bize onların düğün cdlerini izlettiler yaptıkları takımları gösterdiler unutulur mu bnlar
evdeki eltim benden 2 ay sonra evlenmiş onu güzel güzel istemişler takı almışlar görümcem elleriyle kurdelalı nevresim takımları hazırlamış utanmadan bize onların düğün cdlerini izlettiler yaptıkları takımları gösterdiler unutulur mu bnlar
içindeki nefret sana zarar verir.. affet onları.. sünger çek geçmişe.. azıcı temkinli dur yeter.. açık Bi kapın olsun.. ama nefret etme.. insanları affettiğinde, onlardan nefret etmeyi Bıraktiğinda kuş gibi rahatlıyorsun..
Seni çok iyi anlayabiliyorum ama bu saatten sonra bunu yapan insanlar hatalarını anlayıp ne yapmalarını bekliyorsun? Boşver sen içindeki öfkeyi nefreti dışarı verme senin ve eşinin iyiliği için bunu söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?