• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamdan tiksiniyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ya88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
25
0
36
İsveç
ya bisey dicem cok igrenc. kaynanamdan igreniyorum. bir keresinde beraber bir lokantada yemek yedik elleriyle tavugu yedi bunda bisey yok. yagli elleriyle bardagi tutmasi ve iz birakmasi, icine birsuru agzindan cikan ekmek parcalara 'vitamin vitamin' diyerek tekrar icmesi. bide ögrendimki dislerini her 14 gune fircaliyormus, yazin orasinda 2 hafta gecmesine ragmen yikanmadigi söyldi cani istemedigi icin. yani lokantada kusma reflexleri oldu bende kalktim masadan ciktim disarda bekledim. bu hareketimden dolayi beni yadirgadi gelin olarak. birde birkeresinde eve geldigimde yanaktan öpustugumuzde yuzu cok islakti yuzunu yikamis gibi,damliyordu resmen, dedim abdestmi aldin namazmi kilcan, yok dedi sadece cok terlemisim.
hani birde derler ya anaya bak kizini al, görumcem kilotlarini yikamak icin islamak icin bidonun icine koymus tam bir hafta öyle durdu. nerdeyse yosun tutacakti.

bu konu şaka mı yaa:53: keşke kahvaltı yapmadan okumasaydım:53:

Onun evinde bi çekirdek bile yemezdim ben olsam :D Yanlış anlama canım hakaret olarak algılama sakın.

peki eşin nasıl canım temizlik konusunda malum onu da o anne yetiştirmiş?

valla kizlar, esim vucut hijyen konusunda dikkatli, olmasaydi zaten kaldiramazdim.! tek kötu huyu dolabini duzgun tutmamasi onuda ailesinden almis cunku onlarda camasir katlamak diye bisey yok, sirtindan cikardiklari falinayi evire cevire dolandirarak top haline cevirp dolaba ativerirler. yaaa bide bunun daha kötusu var, anlatsammi bilmiyorum, kayinbabamin arkasindan her tuvalete girisimde, islak kucuk bir pecete buluyorum tuvaletin uzerinde, sifonu cektigin yerde...megersem kucuk abdestinden sonra.............. silip oraya birakiyormus....Ayy arkadaslar ben disarda oturuyorum bunlar ankarada, cok sukur onlardan uzaktayim birde en son yazin yanlarindayken kaynanamin kucuk 6 aylik kizimin disleri cikmismi diye parmaklari kizin agzinda gezdigi gibi. iuyyy

valla kizlar, esim vucut hijyen konusunda dikkatli, olmasaydi zaten kaldiramazdim.! tek kötu huyu dolabini duzgun tutmamasi onuda ailesinden almis cunku onlarda camasir katlamak diye bisey yok, sirtindan cikardiklari falinayi evire cevire dolandirarak top haline cevirp dolaba ativerirler. yaaa bide bunun daha kötusu var, anlatsammi bilmiyorum, kayinbabamin arkasindan her tuvalete girisimde, islak kucuk bir pecete buluyorum tuvaletin uzerinde, sifonu cektigin yerde...megersem kucuk abdestinden sonra.............. silip oraya birakiyormus....Ayy arkadaslar ben disarda oturuyorum bunlar ankarada, cok sukur onlardan uzaktayim birde en son yazin yanlarindayken kaynanamin kucuk 6 aylik kizimin disleri cikmismi diye parmaklari kizin agzinda gezdigi gibi. iuyyy

Esinle konus dicem ama böyle bisey nasil anlatilir ki? Muhtemelen tartismaya dönüsecektir bu konu.
Ne desem ki simdi bilemiyorum, mecbur katlanmak zorundasin onlara yapicak bisey yok :S

Esinle konus dicem ama böyle bisey nasil anlatilir ki? Muhtemelen tartismaya dönüsecektir bu konu.
Ne desem ki simdi bilemiyorum, mecbur katlanmak zorundasin onlara yapicak bisey yok :S

dedim, yoktur öle sey diyor geciyor oda kabullenmiyor. normal deyip geciyor yanlis oldugunu bildigi halde, yani laf söletmiyor ailesine senin anliyacagin ://:)

aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh çığlık atmak istedim :( Allah sabır versin ne diyim

Iyy :s Sahsen ben temiz olmak temiz tutmak güzel kokmak falan gibi konularda çok hassasımdır. Böyle birseye asla katlanamazdım.. Gördüğüm anda soğurdum. Hadi parfümü marfümü geçtim hiçbisy yapamasa da yıkanabilir senin kaynanan ;) ben olsam en yakın özel günde ona dis fırçası sampuan sabun deodorant parfüm gibi malzemeler içeren bir hediye paketi alıp hediye ederdim. Üstüne de temizlik imandan gelir diye bir not ilistirirdim ;) madem namaz kılıyormus belki bunu dikkate alırdı . Allah sana sabır versin ne diyim .

:53::53::53::53::53: şimdi yemeğimi yedim iyiki yedikten sonra görmüşüm :53::53::53::53:

Konu sahibi yanlış anlama ama ya abartıyosun onları sevmediğim için yada bizimle kafa buluyosun
Tuvalet kağıdını oraya kadar koyan adam çöpe mi atamayacak,nasıl bir fantazi olabilir ki bu ?

Konu sahibi yanlış anlama ama ya abartıyosun onları sevmediğim için yada bizimle kafa buluyosun
Tuvalet kağıdını oraya kadar koyan adam çöpe mi atamayacak,nasıl bir fantazi olabilir ki bu ?

İnan şu öğrencilik hayatımda bende ne insanlar gördüm o yüzden abarttığını düşünmüyorum bu tip insanlar çok. midem bulandı ya daha yeni yemek yemiştim:53::53::53::53::53::53::53::53:

dedim, yoktur öle sey diyor geciyor oda kabullenmiyor. normal deyip geciyor yanlis oldugunu bildigi halde, yani laf söletmiyor ailesine senin anliyacagin ://:)

Ailesi oldugu icin gözüne batmiyor senin kadar demek, o ortamda dogdu büyüdü sonucta farketmiyor bile. Kaynananla oturup konusmak tek care canim, ya acik acik konusacaksin incitmeden kirmadan tatli dille söyleyeceksin ya da görmezden gelip sineye cekeceksin :S:S

bence bu yaştan sonra ne kaynanasını ne de onun yetiştirdiklerini değiştirebilir sadece sana kalmaya geldikleri zaman uyarabilirsin yapmasını istemediğin şeylerle alakalı ben hayatta çocuğumun ağzına elini sokturmak nefesini bile yüzüne verdirmezdim 14 günde 1 dişini fırçalayan bir insanın ooff çok kötüüü:(

bugun mıdem bulanıyordu fecii afedersınız ama cıkarmak için iyi bi fırssat sankii .. hadi kokuyu gecde yıkamak konusu tuvaletten cıkarkene ellerınızı yıkamaz belkı en nefret ettıgım seyden biri öğğğ

Back
X