ya bisey dicem cok igrenc. kaynanamdan igreniyorum. bir keresinde beraber bir lokantada yemek yedik elleriyle tavugu yedi bunda bisey yok. yagli elleriyle bardagi tutmasi ve iz birakmasi, icine birsuru agzindan cikan ekmek parcalara 'vitamin vitamin' diyerek tekrar icmesi. bide ögrendimki dislerini her 14 gune fircaliyormus, yazin orasinda 2 hafta gecmesine ragmen yikanmadigi söyldi cani istemedigi icin. yani lokantada kusma reflexleri oldu bende kalktim masadan ciktim disarda bekledim. bu hareketimden dolayi beni yadirgadi gelin olarak. birde birkeresinde eve geldigimde yanaktan öpustugumuzde yuzu cok islakti yuzunu yikamis gibi,damliyordu resmen, dedim abdestmi aldin namazmi kilcan, yok dedi sadece cok terlemisim.
hani birde derler ya anaya bak kizini al, görumcem kilotlarini yikamak icin islamak icin bidonun icine koymus tam bir hafta öyle durdu. nerdeyse yosun tutacakti.
hani birde derler ya anaya bak kizini al, görumcem kilotlarini yikamak icin islamak icin bidonun icine koymus tam bir hafta öyle durdu. nerdeyse yosun tutacakti.