namaz kılan birininn bukadar pis olması mümkünmü?kaynananla kayınbabanı sevmiyo olablrsinn zaten yanındada değillermiş nerden icap etti durup duruken böyle bi yazı paylaşmak acabaa aynı evde olrsun canınaa tak ederde paylaşrsın anlarm..kusura bakmada ben seni savunamycamm destekde veremycemm..sinirinz bozulnca gelip burda kaynananıza kayınbabanıza laf edip rahatlıyosunz..kayınbabanz ıslak peçete bırakıyrmuş bunun neye ait olduğunu kim söyledi size?kocaman adam çöpe atmycakta orayamı koyucak..şimdi herkes bana karşı çıkıcak biliyrum ama..biraz saygı duyun bencee..sen hergün çatalla bıçaklamı yemek yiyosunn elinde hiçmi yemek yemedinn...elin yağlıyken hiçmii bişeye dokunmadnn merak ettm doğrusu..eşimi seviyorum çok aşığım deyipte ailesinee laf atanlara kıl oluyorum yaa eşiniz onların bi parçası bunu nasıl görmezden gelebliyrsunz..
size kesinlikle katılıyorum insanın yetiştiği ortamlar değiştikçe alışkanlıklarda değişkenlik gösterir konu sahibinin bu denli eleştirmesi acımasızca olmuş biraz sonuçta aynı şehirde değilsin aynı evde değilsin neden bu kadar taktın ki:26: