- 6 Mayıs 2016
- 75
- 25
- 3
- 43
- Konu Sahibi zeynephiraa
-
bn calısyorum maddı olarak esıme bıle ıhtıyacım yok benım ama hersey ıyı olsun gonuller kırılmadan hallusun ıstıyorum ama olmayınca benden baska bı ben cıkıyoÇOK BÜYÜK HATA YAPMIŞSIN BİRLİKTE OTURMAYI KABUL ETMEKLE BENDE AYNI DURUMDAN MUZDARİPTİM 7 YILLIK EVLİLİGİM BU YÜZDEN BİTTİ BAKALIM ETME BULMA DUNYASI SANA TAVSİYEM BİR AN ÖNCE AYRILMAYA BAK YOKSA İNAN Kİ ÖMÜR GEÇMİYOR İNSAN SİNİR HASTASI OLUYOR EŞİNİDE ALIRSIN KARŞINA SENDE CALISIRSIN İKİ KİŞİ GAYET GÜZEL GEÇİNİRSİNİZ
ıyı yada kotu bısekılde sonuclanmıs durumnuz bnde cesaretlı olsam keske ya elalelem ne der dıe cok dusunuyorumÇOK BÜYÜK HATA YAPMIŞSIN BİRLİKTE OTURMAYI KABUL ETMEKLE BENDE AYNI DURUMDAN MUZDARİPTİM 7 YILLIK EVLİLİGİM BU YÜZDEN BİTTİ BAKALIM ETME BULMA DUNYASI SANA TAVSİYEM BİR AN ÖNCE AYRILMAYA BAK YOKSA İNAN Kİ ÖMÜR GEÇMİYOR İNSAN SİNİR HASTASI OLUYOR EŞİNİDE ALIRSIN KARŞINA SENDE CALISIRSIN İKİ KİŞİ GAYET GÜZEL GEÇİNİRSİNİZ
arkadaşım kadın dememiş işte. sana abla tavsiyesi kimseden hiç bir şey bekleme. kv muhtemelen cahil bir kadın karışsa seninle konuşsa belki sacmalayacak kouşmamayı tercih etmiş. hatta kocan anne sen bişey deme bile demiş olablir.soyle dıyeyım yavruma o sekılde ozulrlu dedıklerınde ınsanın psıkıljısı o kadar farklı oluyokı benım aklıma bana bısey oldugunda yavruma kım bakcak bn hasta oldugumda yavruma kım bakcak olduaynı evın ıcnde yasayıp ınsan kaynansından destek beklıyo alıp karsına bnle konusamazmıydı bn aldırım gıbı bıseyler ıma etmıstım onlar yanımda olmayınca o psıkohıyle hıc demedı aldırma yavrum o hepmızın dıe nden buyuklugunu yapmadı o zaman bn cok korkmustum o gunler tek basıma kalmıstım kendı aılem hep yanımdaydı ama ayrı ev ayrı bı yuva ınsan kaynasından kayınpederındesn destek beklıyo yanlısmı dusunuyorum
bn calısyorum maddı olarak esıme bıle ıhtıyacım yok benım ama hersey ıyı olsun gonuller kırılmadan hallusun ıstıyorum ama olmayınca benden baska bı ben cıkıyo
zaten boyle yapmanın vaktı geldı esım bıle olsa uzulmene goz yumuyo aılen gıbı kımse olamıyo bnde ole yapcam restı cekcem
ay hemde çalışıyorsun..
bence resti çekme zamanın gelmiş.
bende beraber kalacaktım hatta az bir süre de olsa kaldım sonra eşime dedim ki ben yapamıyorum beni kaybeteceksin eğer ayrı bir evimiz olmazsa.
sonra kayınvalidem ağladı zırladı aman gitmeyin baban yok anaların hakkı ödenmez vs vs bende ananla kal o zaman deyip posta koydum.
en son eşim ne ondan ne benden vazgeçti aynı apartmanda farklı dairelerimiz var.
yani uzattım ama sen dişini göstermezsen hiç bişey olmaz. birazcık korksun eşin ki yanında olsun.
kımse edemıyokı aynı evın ııcnde mısafır gıbıyım kaynanam herseyde agırlıgı var evde mutfakta herherde az anne bunu bu sekılde yapalım desem tuaf bakıyo bnde hep cekınıyorum karısmıyorum zaten ısten sonra gelıyorum bakıyorum hersey kendı kafasına gore sozde benımmıs hıc karısmasın ıstıyorum yardımda etmesın ben evımın ısınıde kendım yaparım yeterkı evı benımseyeyım dıe cok bekledım ama yokYANİ SEN AGIRLIGINI KOY BİRAZDA ELALEM NE DER DİYE YAŞANILMAZ ZATEN KENDİN İÇİN GELDİN BU DÜNYAYA BAŞKASI İÇİN DEGİL EKONOMIK OZGURLUGUNDE VAR NE GÜZEL EŞİNLE KONUS KİMSE KIRILMASIN AMA SEN KIRIL ONU KIM TAMIR EDICEK PEKI
bn calısyorum maddı olarak esıme bıle ıhtıyacım yok benım ama hersey ıyı olsun gonuller kırılmadan hallusun ıstıyorum ama olmayınca benden baska bı ben cıkıyo
Eee sen adamın aklına sokuyorsun hiç ayrılmamayı sonrada nasıl ayrılırım diyosunesım yakın zamanda ev alcaz dıyo 3-5 seneyı bulur hala bır durcaz dıyuo bnde dedımkı dublex olsun onların ayrı odası fılan olsun dedım tamam dedı ama gene bızmle olcaklar degısen fazla bısey olmıcak yanı bn sonumu mutsuzlugumu sımdıden goruyorum yol uakınken bıtsın dıyorum hersey esımı bırakırsam sadece bu sebebten dolayı bırakcam uzuluyorumda pişman olmaktan korkuyorum cunku bn gıdersm gerı asla donmem
soyle dıyeyım yavruma o sekılde ozulrlu dedıklerınde ınsanın psıkıljısı o kadar farklı oluyokı benım aklıma bana bısey oldugunda yavruma kım bakcak bn hasta oldugumda yavruma kım bakcak olduaynı evın ıcnde yasayıp ınsan kaynansından destek beklıyo alıp karsına bnle konusamazmıydı bn aldırım gıbı bıseyler ıma etmıstım onlar yanımda olmayınca o psıkohıyle hıc demedı aldırma yavrum o hepmızın dıe nden buyuklugunu yapmadı o zaman bn cok korkmustum o gunler tek basıma kalmıstım kendı aılem hep yanımdaydı ama ayrı ev ayrı bı yuva ınsan kaynasından kayınpederındesn destek beklıyo yanlısmı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?