• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanami dövecem az kaldiii

Ya acaba ilk zaman çıkmış gelin=temizlikçi=köle mantığı.. kim çıkardıysa Allah sorsun hesabını..:sinirli:

Benim kv kendini yırtsada bize öyle dese diye dua ediyorum sen fırsatı kacırıyosun hemennn cıkın gidin evden kurtar kendini yani kv sonradan kendi kendini yesin dursun kp yazık

Bende bir bucuk yil karsilikli oturdumda off bilirim yani :(
Sagolsun bi hirsiz girdi evimize korkuyorum ben dedim oyle tasindik :-)
Tasinin.net.

Aklima babaannem geldi :KK42: rahmetli babaannemin kimseye bi zarari yoktu. Namaz kilarken yengem olacak sirret kadin namazin üstünde onu dövmüş.
Babaannem vefat etti. Yengemin gelini de gecen sene herkesin içinde sokak ortasinda yengemi dövdü dünya aleme rezil etti...

Dövmek nedir ya?! Her ne olursa olsun asla tasvip etmiyorum. Bu kadar dert edeceginize taşının. .

Öp
evet ilk defa üye olduğum için aslinda belki tam olarak kendimi ifade edemedim. Konuya nerden başlayacağimıda bilemedim. Şuan ayri eve cikamayiz çünkü durum yok kaynanamda bile bile her defasinda bana kocanin ikna et çik diyor kadinsin kocanin hic mi ince noktasini bilmiyosun diyo bana ince nokta ne oluyosa artk.. Ben esimle kavga edip evi terk edip gittim esim beni annemden gelip aldi tabi bu esimle aramda olan bi problemdi kiskanclik eve dondugunde kaynanam bana gelip bagirdi cagirdi madem bu eve donecektin niye gittin dedi ve ustune ben annemdeyken kadin resmen bana oglunu kotuluyodu sirf bu eve dönmiyim diye
Ezdirme bu kadar kendini.Sende onu sinir et kudursun.Çık evden mi diyo gülerek amaaannn anne bi daha böyle evi nerden bulabilirim de.Susmadan anlamıyorsa karşı ayaga geç.Kp önce sana mı verdi ona laf mı etti sagolsun sever babam gözetir beni de yani sinir et.

Aklima babaannem geldi :KK42: rahmetli babaannemin kimseye bi zarari yoktu. Namaz kilarken yengem olacak sirret kadin namazin üstünde onu dövmüş.
Babaannem vefat etti. Yengemin gelini de gecen sene herkesin içinde sokak ortasinda yengemi dövdü dünya aleme rezil etti...

Dövmek nedir ya?! Her ne olursa olsun asla tasvip etmiyorum. Bu kadar dert edeceginize taşının. .

Namazda dövmek nedir ya! :oha: Allah iyileriyle karşılaştırsın valla gelininde kaynananında.. İlahi adalet herzaman işler bir şekilde ama bilmeyiz işte çoğu zaman, bu görülmüş ne güzel!! İyi olmuş :rolleyes::KK9:

Hastaneye falan yatırın siz bunu. Ya da kökten çözüm istiyorsan arsenik işini görür.

Sizi evden cikarip napcak onu merak ediyorum ,ne olacak yani siz gidince ?
Ayrica orta yerinden ayrilsa da isini yapma .neden diye sorarsa bundan sonra yapmayacagim git derdini marko pasaya anlat de kapiyi kapat !
Ezdirmeyin kendinizi bu kadar ya
Caniniza yazik !
Kiymet mi bilecekler sanki ?
Kirsin bacagini da evinin isini yapsin !

Cok enteresan
Kv evleri ayirmak istiyor ama siz birliktelik icin diretiyorsunuz, ustune bur dw kadini dovmekten bahsediyorsunuz.
Anneniz yakinmis, birakin cocuklari siz de calisin. Iki lokma yemegi bedavaya getirmek icin cekilir sey mi bu ?
Kayinvalideniz normal, tuhaf olan sizsiniz

Anlamadigim kayinvalideye kizanlar olmus.
Yahu tavirlari kotu evet ama kadin evinde ke ndi yasamak istiyor olamaz mi?
Kurmus duzenini, calisiyormus da ustelik.
Simdi bu duzeninin uzerine gelip gelin yerlesmis. Kendi kazandigini geline yediriyor gibi hissediyor belki.
Tam tersi dirumda kayinvalide gelip gelinin evine cokse soylenmeyen kalmaz.
Tamam kayinvalide sirret orasi belli ama gitmezlwrse ilac alirima kadar getirmis olayi belli ki evinde rahat edemiyor. Ona da hak vermek lazim.

ahhhh canim benim hep öyle olur iyi kaynanaya kötü gelin iyi geline kötü kaynana denk gelir anlasa bilen gelin kaynana cok nadir ve size şunu söyliyim ben kaynanam o kadar fenaki gecmisinde kendi kaynanasini ve ablasini dövmüs sacbas girismisler ve bende diyorum ki eger ben kaynanamla bu şekilde olurda dayanamassam kavga edersem Rabbim iste ne yasatirsan onu yaşarsin boşa dememisler esimin babaannesiyle sacbas girislis kaynanam ve kadin demis ben böylr bi gelin istemem ve kaynanam dönüp kadina beni boşayipta cok afedersiniz sen mi koynuna göreceksin dems kaynanasini düsünün artik.. ve sunuda dile getiriyim benim eltim var ben nisanliyken eltimle benm yanimda kavga ettiler eltimin agzinin ustune tokadi yapıştirdi neymis eltim ona cevap verms birbirlerne girdiler ve kaynanam.herkese gelin bagirdi ben agzini kapattim dedi ki Allahtan ben orda şahittim kavgayi kaynanam baslatti ayyy hangi birini anlatayim

Bunları okuyunca kaynanama şükür ettim. Bu nasıl bir yaratık. Allah akıl fikir versin.

Anlamadigim kayinvalideye kizanlar olmus.
Yahu tavirlari kotu evet ama kadin evinde ke ndi yasamak istiyor olamaz mi?
Kurmus duzenini, calisiyormus da ustelik.
Simdi bu duzeninin uzerine gelip gelin yerlesmis. Kendi kazandigini geline yediriyor gibi hissediyor belki.
Tam tersi dirumda kayinvalide gelip gelinin evine cokse soylenmeyen kalmaz.
Tamam kayinvalide sirret orasi belli ama gitmezlwrse ilac alirima kadar getirmis olayi belli ki evinde rahat edemiyor. Ona da hak vermek lazim.
Sunu belirteyim evi alirken paranin %80 ' ni benim eşim verdi bütün birikmisini ayy gözüm bile yok istersen saray olsa gözümde degil bu ev cünkü zindan gibi geliyor bana kurulu düzen diyosun kendi yalvardi biz bu eve gelelim diye kocam isleri düsünce elimizde para olmayinca cikin cikin die tutturdu benm kaynanama parali adam lazim ben bu evde hizmetci gibiyim yasayan bilir uzaktan davulum sesi hos gelirmis...

kaynanamin kizi yok 3 tane oglu var zaten kizi olsa coktaan evden kaçardi kibirli kendini yükseklerde gören sonradan gören biri iste allah hakkindan gelsn diyorum her zaman
çok doğru söylemişsin konunu okurken kendi annemi gördüm neler yapmadı ki kocamı arayıp beni bile kötüledi.düşmanımın bile aklına gelmeyecek şeyler yaptı konuşmuyorum artık ne kadar uzak o kadar huzur.sizde konuşmayın kesinlikle yoksa bu dünyadan göçene kadar gün yüzü görmezsiniz

Madem esinizin katkisi daha cok o zaman satin evi herkes patina duseni alsin siz de kendi duzeninizi kurun. Tabi insallah esiniz evi annesinin ustune yapmak gibi bir hatada bulunmadiysa

çok doğru söylemişsin konunu okurken kendi annemi gördüm neler yapmadı ki kocamı arayıp beni bile kötüledi.düşmanımın bile aklına gelmeyecek şeyler yaptı konuşmuyorum artık ne kadar uzak o kadar huzur.sizde konuşmayın kesinlikle yoksa bu dünyadan göçene kadar gün yüzü görmezsiniz
evet esime hep söylerim iyiki görümcem yok die çünkü egosu yukese bi kadin kizina neler cektirirdi aslinda ego demiyimde kiskanç diyim bi kadin kendi disinda baska kadinlari kiskanirmi yaaa ben kapaliyim kaynanam acik iyikide kapaliyim diyorum evin icinde herkes gibi acik sacik geziyorum ama kayinbabam gelince hemene kapanirim zaten gözlerini dört acar bisey giydiğimde yukariya öyle cikacam diye insan gelinini kocasindan kiskanir mi? o adam benmde babam yaaa kayinpederimi sofrada bana ekmek bile uzatamaz gelinini düsünüyon beni düsünmüyon die trip atar ayy konu konuyu actikca ap ayrı seyleri anlatmaya basladim :)

Madem esinizin katkisi daha cok o zaman satin evi herkes patina duseni alsin siz de kendi duzeninizi kurun. Tabi insallah esiniz evi annesinin ustune yapmak gibi bir hatada bulunmadiysa
eveeett ev suan kaynanamin üzerinee ve kesinlikle esimin verdigi parayi saymiyor ki zaten biz öyel birseyi dile getirmiyoruz bir defa esime laf soktu esimde anne cekmeceden paralari cikarip eline verdigimde güle oynaya aldin benden vaayy senmisin bunu diyen cikip kayinpedere aglamis iste oglun bu ev benm falan ustune kattikca katip adama anlatmis aglaya sizlaya bazen bana diyo kocanin bu ev uzerinde hic hakki yok sadece evlenmeden önce yardim etti aldim dedik esim 5 sene önce 80 bin vermis kaynanamlarda 35 bin koyup bu evi almislar suan satılırsa 400 binden asagi gitmez cunku 2 daire kaynanam ustte ben altta görmemis biz bu evden cikacaz altida üstünüde kendi dayayip döseyip oturacak amaaan ben burdan cikayimda isterse kapi kollarini altindan yapsin umrumda degil canm vallahiii

evet esime hep söylerim iyiki görümcem yok die çünkü egosu yukese bi kadin kizina neler cektirirdi aslinda ego demiyimde kiskanç diyim bi kadin kendi disinda baska kadinlari kiskanirmi yaaa ben kapaliyim kaynanam acik iyikide kapaliyim diyorum evin icinde herkes gibi acik sacik geziyorum ama kayinbabam gelince hemene kapanirim zaten gözlerini dört acar bisey giydiğimde yukariya öyle cikacam diye insan gelinini kocasindan kiskanir mi? o adam benmde babam yaaa kayinpederimi sofrada bana ekmek bile uzatamaz gelinini düsünüyon beni düsünmüyon die trip atar ayy konu konuyu actikca ap ayrı seyleri anlatmaya basladim :)
annem beni kıskandığı için zaten çok çirkin şeyler yaptı ama bunu başkasına anlatamıyorsun.babam rahatsızdı bir süre yürüyemedi onu arıyorum nasılsın dediğim için sorun etti.hayatımda annem kadar şirret bir insan tanımadım.benim annem çok yalan söyler ve iftira atar dikkat et sanada kv atmasın

Back
X