- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi akillikiz1789
-
Bir insan herseye karisir mi Allah askina... 4 aylik bebegim var onlarin da ilk torunu. Surekli ayni laf "niye gelmiyosunuz, kahvaltiya niye gelmediniz, aksam niye gelmediniz, haftasonu koye niye gelmediniz" ve cocugu gun asiri gorurler. Sakindigim falan da yok. Cocugumda ufak bi bobrek problemi vardi cok sukur gecti ama kaynanam "biz bunu ankaraya hastaneye goturucez"diyo baskalarina. Bende cahil degilim ogretmenim ve herseyi arastiririm. Az once de israr kiyamet cagirdi ozledik gelin diye. Temizlik yapicam ev cok kirli dedim. Aman olsun yarin yaparsin falan dedi. Geldik. 2 dk sevdi simdi kendi evini temizlige giristi... Sabir Allahim...
Bacim kaynananin her dedigini yapma o zaman. Bazilari taktigi bulmustur ayni benimki gibi dilinde 24 saat yapmadin etmedin gelmedin gitmedin lafi doner durur. Sen niye ciddiye aliyorsun ki? Hergun bile gitsen onun o lafi birakacagini mi dusunuyorsun? Bu dusuncedeki insana yaranilmaz bosa kendini sıkma.Bir insan herseye karisir mi Allah askina... 4 aylik bebegim var onlarin da ilk torunu. Surekli ayni laf "niye gelmiyosunuz, kahvaltiya niye gelmediniz, aksam niye gelmediniz, haftasonu koye niye gelmediniz" ve cocugu gun asiri gorurler. Sakindigim falan da yok. Cocugumda ufak bi bobrek problemi vardi cok sukur gecti ama kaynanam "biz bunu ankaraya hastaneye goturucez"diyo baskalarina. Bende cahil degilim ogretmenim ve herseyi arastiririm. Az once de israr kiyamet cagirdi ozledik gelin diye. Temizlik yapicam ev cok kirli dedim. Aman olsun yarin yaparsin falan dedi. Geldik. 2 dk sevdi simdi kendi evini temizlige giristi... Sabir Allahim...
Amin ama gelin dusunmezki oyle kaynana dusundurur yani:) esi yüz verse arkadasin 7*24 kaynanada kalırlar.insanları bunaltip bezdirmemek lazim...akidem .!.:Allahtan kocam fazla yüz vermez...
Allah'ım sana yalvarıyorum böyle düşünen gelin bana verme.
Iyiymis yine bence. Burda baska kv leri okuyunca melekmisBir insan herseye karisir mi Allah askina... 4 aylik bebegim var onlarin da ilk torunu. Surekli ayni laf "niye gelmiyosunuz, kahvaltiya niye gelmediniz, aksam niye gelmediniz, haftasonu koye niye gelmediniz" ve cocugu gun asiri gorurler. Sakindigim falan da yok. Cocugumda ufak bi bobrek problemi vardi cok sukur gecti ama kaynanam "biz bunu ankaraya hastaneye goturucez"diyo baskalarina. Bende cahil degilim ogretmenim ve herseyi arastiririm. Az once de israr kiyamet cagirdi ozledik gelin diye. Temizlik yapicam ev cok kirli dedim. Aman olsun yarin yaparsin falan dedi. Geldik. 2 dk sevdi simdi kendi evini temizlige giristi... Sabir Allahim...
Iste aslinda problem benim hayir diyememem. Soguk davraniyorum falan ama kadin anlamazdan geliyo. Bigun cok fena terslicem o olacakBacim kaynananin her dedigini yapma o zaman. Bazilari taktigi bulmustur ayni benimki gibi dilinde 24 saat yapmadin etmedin gelmedin gitmedin lafi doner durur. Sen niye ciddiye aliyorsun ki? Hergun bile gitsen onun o lafi birakacagini mi dusunuyorsun? Bu dusuncedeki insana yaranilmaz bosa kendini sıkma.
Mesela bu ornekte neden işin olmasina ragmen gittin?
Hayir demeyi ve uygulamayi ogreneceksin.
Bugun isim var gelemem, musait olunca gelirim, ya ya ben de isterdim ama isim var maalesef denebilir.
Neyse ne, her sekilde yaranamayacaksin. Bari keyfine bak da yaranamadigina degsin kuzum? Ne dersin?
Eger esim yuz verse gelir ortamizda yatar. Derki kv "oglum da kizim da avcumun icinde" tabi ona gore oyle. Ne esimin ne de gorumcemin onu zerre kadar kaale aldigi yok. Benim de oglum var ama ileride gelinimi bu kadar bunaltmayi dusunmuyorumAllahtan kocam fazla yüz vermez...
Allah'ım sana yalvarıyorum böyle düşünen gelin bana verme.
bu lafada hastayım ha sevme ama saygı duySevmek zorunda değilsin; kimse kimseyi sevmek zorunda değil...Sadece bunu belli etme, saygılı ol, politik davran...
Desin o kararlı olun ve kararınızdan dönmeyinBir insan herseye karisir mi Allah askina... 4 aylik bebegim var onlarin da ilk torunu. Surekli ayni laf "niye gelmiyosunuz, kahvaltiya niye gelmediniz, aksam niye gelmediniz, haftasonu koye niye gelmediniz" ve cocugu gun asiri gorurler. Sakindigim falan da yok. Cocugumda ufak bi bobrek problemi vardi cok sukur gecti ama kaynanam "biz bunu ankaraya hastaneye goturucez"diyo baskalarina. Bende cahil degilim ogretmenim ve herseyi arastiririm. Az once de israr kiyamet cagirdi ozledik gelin diye. Temizlik yapicam ev cok kirli dedim. Aman olsun yarin yaparsin falan dedi. Geldik. 2 dk sevdi simdi kendi evini temizlige giristi... Sabir Allahim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?