Kaynanami seviyorum ama.....

Benden sana tavsiye yol yakinken bi cozum bul evlendikten sonra belki cikariz diye bi dusunceye kapilip kendine yazik etme koyde yasamanin zorlugunu gectim bide k.valide ve eltiyle ne Kadar iyide olsalar bi sure sonra yanliz kalmak kendi isini kendin yapmak ,istedigin saatte yatip kalkmak istiyceksin ve dedigin yasantida bu imkansiz gibi bisey.Ama bi yandan nisanlinin yerinde olsam bende kizardim en bastan Kabul etmissin onlarda ona gore plan yapmistirlar illaki.Koyde ayri bir evde yasama ihtimaliniz varmi?

Evet planı yapmışlar ev üstüne ev Saçmalığa bak nerde görülmüş anlayamadım gitti. Yok malesef öyle imkan yok evi yapmışlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kötü gelin olmak mi önemli esinle mutlu olman mi?
Ayrica kendi isteklerini söyledigin zaman kötü gelin olmazsin,
sonucta bu senin hayatin bu kadar iyimser olma cok ezilirsin.

İsteklerimi cesaret edip söylesem olur mu acaba yoksa soğur mu benden ya da ölsem de kurtulsam daha iyi çünkü mutlu bir evlilik beni beklemiyor en fazla ilk 1 yada 2 ayimiz güzel geçer çünkü şimdiden çok yoruldum. O işe gider ben evde çekerim büyük ihtimal. Zaten normal de sessiz sakin bir insanım . Hiç bilmiyorum ne olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…