Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin kendi anneniz ve babanız doğum gününe gelecekse kayınvalidenizinde gelmesi gerek,sizin çocuğunuz olduğu kadar eşinizinde çocugu.Yıldızımız hiç uyusmadı malesef. tahammul bıle edemıyorum..Ve oglum 1 yasına gırecek malum dogum gunu yapmayı dusunuyorum ama kayınvalıdemın gelmesını ıstemıyorum bunu nasıl basarırım bır fıkrı olan varmı kızlar ??
allah bağışlasın oğluşunuzu sağlıklı uzun ömrü olsun allah sizede sizin gibi bir gelin nasip etsin
hiç kusura bakma da takmaya yer aramışsınkayınavalıde dediğin destek yapar oglunun arkasından destegını eksık etmez ben bunu hıc gormedım hatta hamıleyken tutturdu olen kocamın adı olacak dıye tartısmıstık o zamandan berı evıne pek gıtmem. ve evet ben oyle bor kaynana OLMAK ISTEMEM. Gucum yettıgınce cocuguma destek olurum. hamıleyken yemek yapamadıgımı bıldıgı halde bır tabak yemek gondermedı bıle. ufak seyler ama goze batıyor ıste. ne ogluma bısey alır sadece kendını dusunur.
:)allah bağışlasın oğluşunuzu sağlıklı uzun ömrü olsun allah sizede sizin gibi bir gelin nasip etsin