Kaynanamı sevmiyorum ,sevemıyorum sevemıyecegım..

S I L A

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
329
9
45
Yıldızımız hiç uyusmadı malesef. tahammul bıle edemıyorum..Ve oglum 1 yasına gırecek malum dogum gunu yapmayı dusunuyorum ama kayınvalıdemın gelmesını ıstemıyorum bunu nasıl basarırım bır fıkrı olan varmı kızlar ??

Siz sevmeyebiliriz ama eşiniz annesi sonuçta ve tabikide torununun doğum gününe gelecek ..
Siz anlamayabilirsiniz, sevmeyedebilirsiniz, ama sizin de bir oğlunuz varmış bence geleceği düşünün empati kurun
ve ona göre davranın .
Hiçbirimiz kv delerimize bayılmıyoruz yoksa ..

Yıldızımız hiç uyusmadı malesef. tahammul bıle edemıyorum..Ve oglum 1 yasına gırecek malum dogum gunu yapmayı dusunuyorum ama kayınvalıdemın gelmesını ıstemıyorum bunu nasıl basarırım bır fıkrı olan varmı kızlar ??
Sizin kendi anneniz ve babanız doğum gününe gelecekse kayınvalidenizinde gelmesi gerek,sizin çocuğunuz olduğu kadar eşinizinde çocugu.

arada kavga dövüş olmadıysa gelecek tabi.
eşinizin annesi, çocuğunuzun babaannesi.

sebep sadece "sevmemeniz" ise ayıp edersiniz.

he yok arada hakaretler gidip geldiyse, o zaman normalde de görüşmüyor olmanız gerekir.

Dogum gunu degilde oturma yada gün filan olsa,gelmek zorunda degil zaten,,haber verme derdim ama,dogum günü farkli..hem kalabalikta olur muhtemelen,oturupta adamakilli muhabbet etmeye firsatin bile olmaz.bosver gelsin,kaynar gider araya,gözunede batmaz.

kendi anneni ve diğer aile büyüklerini çağırmazsan kvyi çağırmayada gerek kalmaz bu şekilde başarabilirsin
sadece oğlumun arakadaşları ve gençler olcak dersin :KK53:

allah bağışlasın oğluşunuzu sağlıklı uzun ömrü olsun allah sizede sizin gibi bir gelin nasip etsin

Nasıl sevdiğim bir duadır bu.. kime desen "amin, çünkü ben k.validem gibi olmayacağım" der ve bir bakar ki aynısı olmuş.. o yüzden evet, allah herkese kendisi gibi gelin versin :)

Bizde adettendendir eşinin ailesini sevmek zorunda değilsin ama saygı göstermek zorundasin. Sana çok ters bi hareketleri yoksa eğer çağır torunu sonuçta. 2 Güleryüz gostermeyle basın agrimaz ya sevme ama saygılı ol bence. Seninde oğlun var ilerisini düşün ona göre hareket et insan yaptığını görmeden ölmez derler

Bir insan nasıl olurda oğluna yapacağı doğumgünü için kendi ailesini çağırıp kayınvalidesini (yani çocuğun babaannesini) çağırmamak için ne yapabilirim diye sorar anlam veremiyorum. Kendi ailesini çağırıp dedim çünkü oğluma doğum günü yapacağım demişsiniz doğumgününü sadece eşiniz, siz ve oğlunuz olarak yapmayacaksınız ki bu soruyu sormuşsunuz.

Sevme onun senin sevgine ihtiyacı olduğunu sanmıyorum ama saygı duymak zorundasın ayrıca çocuğumun doğum gününe gelmesini istemiyorum ne demek yahu :KK12: torunu onun o sen sevmiyorsun anlaşamıyorsun diye neden eşinin kendi annesinden böyle güzel bir gün mahrum bırakıyorsun ve oğlunu babaannesinden uzaklaştırıyorsunuz yanlış düşünüyorsunuz :KK12:

Kendi ailenizi çağıracaksanız onu da çağırmak zorundasınız. O insan sizin hep hayatınızda olacak katlanmanız gerekiyor hiç değilse böyle günlerde.

kayınavalıde dediğin destek yapar oglunun arkasından destegını eksık etmez ben bunu hıc gormedım hatta hamıleyken tutturdu olen kocamın adı olacak dıye tartısmıstık o zamandan berı evıne pek gıtmem. ve evet ben oyle bor kaynana OLMAK ISTEMEM. Gucum yettıgınce cocuguma destek olurum. hamıleyken yemek yapamadıgımı bıldıgı halde bır tabak yemek gondermedı bıle. ufak seyler ama goze batıyor ıste. ne ogluma bısey alır sadece kendını dusunur.

kayınavalıde dediğin destek yapar oglunun arkasından destegını eksık etmez ben bunu hıc gormedım hatta hamıleyken tutturdu olen kocamın adı olacak dıye tartısmıstık o zamandan berı evıne pek gıtmem. ve evet ben oyle bor kaynana OLMAK ISTEMEM. Gucum yettıgınce cocuguma destek olurum. hamıleyken yemek yapamadıgımı bıldıgı halde bır tabak yemek gondermedı bıle. ufak seyler ama goze batıyor ıste. ne ogluma bısey alır sadece kendını dusunur.
hiç kusura bakma da takmaya yer aramışsın
unutma kızı değil gelinisin ne olursa olsun
yapar yapmaz kendi vicdanı oğluna destek çıkmak zorunda da değil
bir çoğumuz destek görmedik..
babaannesi tabiki gelecek.. inşallah eşine de böyle bişey dememişindir.. ne kadar üzülür adam..

Herkesin oluyor sorunları. Bende nefret ediyorum hatta hayatta nefret sözünü kullandığım tek insan kendisi. Ama sonucta torunu gelmesin diyemezsiniz.

X