Kaynanamın amacı ne?

Canım siz mesafenizi koruyun ve saygı bakımından arayıp bir geçmiş olsun dileyin. Siz üzerinde sinirli şekilde durduğunuzda kaynana dahada üste çıkar ve eşinizle aranız bozulur. Yani sallayın boşver...

benim kaynana geceleri pek uyumaz, sabaha kadar plan proje çizer, ertesi sabahta ayy uyuyamadım ,ay hastayım, ay başım, ay kollarım, ay dizlerim, ay kalbimm, ay tansiyonum, aayyyy ayyyy
ya kadın ben hastayım dedikçe ilk zamanlar pek bilmiyordum bunun huyunu. üzülüp, acıyordum, anammmm bir misafir gelir yediden yetmişe herşeyi hazırlar, tek başına 10 kişilik mantı açar vsss
gecen bahar temizliğinde bütün halıları 2 günde hallettide herkes oo sen iyisin valla bayagı hallettin dedi, sırf herkese turp gibiyim dememek için birden acile yetiştirme numaraları yaptılar, yok kalbi birden sıkışmışta falan yani, ya kalp hastasıyım diyor kullandıgı 1 tane kalp hapı yok
yani benim eşimin şehirdışı bir işi vardı 1000 km uzaga gitti ,onu bile yetiştirdi. kadın ben hastayım beni acile zor yetiştirdiler dedi kocama, oda orda durumu bilmediginden dolayı bayagı bi üzüldü, merakta kaldı, bi gittim ziyarete yemin ederim abartmıyorum turp gibiydi.
yaaa bitek sen değilsin. böyle gurursuz onursuz haysiyetsiz küçük oyunlara başvuran bi kaynana benimki, seninkide pek geri kalmıyormus

kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı

sen yine iyisin biz aynı binada oturcaz ama takmıyorum benm huyum çok pistir gıcık oldum mu tak diye öyle bi mesafe koyarımki aramadan müsait misin diye sormadan üst kata bile çıkamaz heheee

Canım inş dediğin gibi olur çünkü erkekler evlenince çok değişiyorlar eşin anacı olursa hiç bişe yapamazsın
bende evlenmeden önce annem bana aynı apartmanda yapamazsınız demişti bence kayınvalidemi annem gibi görürüm oda beni kızı gibi görürü yaparız dedim
ama evlenince anyayı konyayı çok iyi anladım kadın hayatımı kararttı şimdiki aklım olsa sırf kaynanam yüzünden evlenmezdim

.........................................mesaj tekrarı

Son düzenleme:

Bende aynı yerdeyim zaten :) Aynı bahçenin içinde ben karşı apartmandayım. Ama banada öyle kafasına estikçe gelemez. Benim mesafem çok makbul :)

Bırak neyi ispatlamak istiyorsa uğraşsın dursun canım.
Gitsin götürsün eşinde.Hiiiç canını sıkma.
Aram da öyle her hastalandığında.
Takma kafana.Muhakkak bir yerden sonra bıkacaktır kaynanan senin umursamadığını görünce.
Kendini ispatlamaya çalışıyor bence..

acıklı bir yorum olmuş genelde genç kızlar erkeğin ailesi hafife alıyor,adam ne istiyorsam yapar gibi gerçekler çoğunluk olarak daha karmaşık ve üzücü ,olgunluk ve dirençli şart babaevi gibi olamıyor,maalesef

çıkarken herşey tozpembe ama evlenince herşey değişiyor dediğiniz gibi dirençlilik ve olgunluk olmazsa sonuç boşanma oluyor ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…