Kaynanamın anneler gününü kutlamak zorunda mıyım?

kendi çocuklarını eğitememiş milletin kızını eğitmeye çalışıyor ,

eşin nasıl davranıyorsa sende öyle davran , eşimin yapmadıgı birşeyi hemen onun üstüne atıyorum ,
o yapmadı boşver dedi , gerek yok dedi diyorum
Ya Aynen oyle evlatlari dort dortluk
Hep bu el kizlarinda problem 🥲

Ben anne degilim de nedense kendi çocukları degil, benden bekliyor.
Geçen ay eşimin dogum günüydü.Kv eşimin dogum gününde kvye sürpriz yapıp, yanına gidecegimizi beklemiş. Ben uzakta duruyorum. Neden halaa beklenti içinde anlamıyorum.
Eşinin doğum gününde kv ye mi sürpriz yapacakmışsınız 😳😳🤭saçma değil mi? Bu kv ler niye bu kadar beklenti içinde. Benimki de çok şey bekliyor benden.. üstelik elimi versem kolumu kaptıracağım türden, hep daha fazlasını ister.

Hayat ne garip, evlenirken her şeyini onlara yaptırırken melek olan kayinvalideye sonra da bir anneler günü kutlamayı dert edineceksin. Aylarca foruma girmiyorum yine konular aynı.
Benimki o zaman da melek değildi. Her şeyimi de kendim yaptım. Sağ olsunlar bekarken eşimi soyup soğana çevirdikleri için evlendikten sonra da bir yıl borç ödedim sayelerinde.. bu durumda anneler gününü kutlamama hakkım var mı size göre 🤭🤭siz yıllarca foruma girmeseniz de hep aynı konular var olacak.. acı gerçekler..

Eşinin doğum gününde kv ye mi sürpriz yapacakmışsınız 😳😳🤭saçma değil mi? Bu kv ler niye bu kadar beklenti içinde. Benimki de çok şey bekliyor benden.. üstelik elimi versem kolumu kaptıracağım türden, hep daha fazlasını ister.
İşte beklentileri beni benden alıyor. Çok saçma tabiki.Ama bence hava atmak için söyledi sanırım o. Çünkü ortamda kvnin eltisi falan vardı.Birde geçen eşimin dayısının eşini gördük. Kadın bana bizede gelin diye göz kırptı. Sonra kvye sanırım gelip gitmiyorlar demiş. Kvde şey diyor. Pazar günü onlara gidin.Ona neyse. Herşey hakkında fikri var. Sonunda kurcam kalbini.Konuşursam şey diycem. Geçen pazar günü gidersin dedin de buna biz karar veririz, sen dert etme diycem.
Hepsi aynı türden. O yüzden uzak durmak gerek bunlardan.

Benimki o zaman da melek değildi. Her şeyimi de kendim yaptım. Sağ olsunlar bekarken eşimi soyup soğana çevirdikleri için evlendikten sonra da bir yıl borç ödedim sayelerinde.. bu durumda anneler gününü kutlamama hakkım var mı size göre 🤭🤭siz yıllarca foruma girmeseniz de hep aynı konular var olacak.. acı gerçekler..
Siz konuyu bilmeden avukatlığa soyundunuz da konu sahibi çok eski üye. Önce her hafta nick değiştirir yeniden kv konusu açardı sonra tekrar üye olduğu için maziyi bilmemek normal. İşine gelmediği için açık vermiyor da aslında benim neyi kastettiğimi o anladı. Bu şikayet ettiği kayınvalide ona kendi ailesinden daha çok sahip çıktı. Hatta o zamanlar ailenin açıklarını bu yeni aileye vermemen lazım bile derdik. Ailemden nefret ediyorum onları evleneyim de sileyim diye gün sayardı. Nikahtan sonra kızımız nasıl olsa istediğini elde etti ve 180 derece tavır değiştirdi. Aslında bu beklentilerde olan kvyi kendisi bu hale getirdi. En güzel günlerini de eşiyle kendine bu tavrı yüzünden zehir etti. Çok konuştuk yapma böyle diye ama kendini yıpratmaya, her günü dert etmeye devam ediyormuş ona istinaden hala aynı yerde olduğunu belirttim. Bu arada "şöyle diyeceğim, yapacağım, konuşacağım" dediği hiçbir şeyi de yapmaz pasif agresif bir yapısı vardır.

Ben kayınvalidemin yanındaydım. Kutlamadik. Yanında olmasam aramazdim.
Ama maşallah güzel bir ilişkimiz var. Böyle kurallar beni çok sıkıyor. Onu da sıkıyor. Biz böyle çok iyiyiz.
Beklentisi olan insanlar cidden yorucu.beklese sevmiyorsam aramazdim 😃

Back
X