- 28 Şubat 2011
- 14.173
- 17.407
- 498
- Konu Sahibi Fight4freedom1
İlerde gelinlerimin beni aramasını isterim ben o yüzden aradım kutladım.. :) Haa mükemmel bir kayınvalide değil tabi ki.. Hataları, eksikleri çok. Ama o mutlu olunca ben de mutlu oldum. Kendi anneniz arasa sürekli, fatura ne kadar geldi dese hiç sıkıntı olmaz eminim. Ama kayınvalide söz konusu olunca hep farklı oluyor. Benim için de geçerli bu dediklerim.
Sizin kalbinizi kırmıyor, eşinizle aranızı açmıyorsa varsın arasın, varsın soru sorsun, varsın beklenti içinde olsun.. Bazı şeylere kör, sağır ve dilsiz olmazsak eğer herşeyi kafaya takar ve hayatı çekilmez hale sokarız..
Ama içinizden gelmiyorsa yapmayın tabi.. Kimse zorlayamaz.
Ben bazen yok aramam diyip aramıyorum. Bazense mutlu olsun ne çıkar ki diyip arıyorum :) Ama ikinci seçeneği seçtiğimde hep içim huzurla doluyor.
Sizin kalbinizi kırmıyor, eşinizle aranızı açmıyorsa varsın arasın, varsın soru sorsun, varsın beklenti içinde olsun.. Bazı şeylere kör, sağır ve dilsiz olmazsak eğer herşeyi kafaya takar ve hayatı çekilmez hale sokarız..
Ama içinizden gelmiyorsa yapmayın tabi.. Kimse zorlayamaz.
Ben bazen yok aramam diyip aramıyorum. Bazense mutlu olsun ne çıkar ki diyip arıyorum :) Ama ikinci seçeneği seçtiğimde hep içim huzurla doluyor.