• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın anneler gününü kutlamak zorunda mıyım?

İlerde gelinlerimin beni aramasını isterim ben o yüzden aradım kutladım.. :) Haa mükemmel bir kayınvalide değil tabi ki.. Hataları, eksikleri çok. Ama o mutlu olunca ben de mutlu oldum. Kendi anneniz arasa sürekli, fatura ne kadar geldi dese hiç sıkıntı olmaz eminim. Ama kayınvalide söz konusu olunca hep farklı oluyor. Benim için de geçerli bu dediklerim.
Sizin kalbinizi kırmıyor, eşinizle aranızı açmıyorsa varsın arasın, varsın soru sorsun, varsın beklenti içinde olsun.. Bazı şeylere kör, sağır ve dilsiz olmazsak eğer herşeyi kafaya takar ve hayatı çekilmez hale sokarız..

Ama içinizden gelmiyorsa yapmayın tabi.. Kimse zorlayamaz.

Ben bazen yok aramam diyip aramıyorum. Bazense mutlu olsun ne çıkar ki diyip arıyorum :) Ama ikinci seçeneği seçtiğimde hep içim huzurla doluyor.

Kutladınız mı? Merak ettim :KK53:
Dün eşim annesini aramadı.Arasaydı,kutlasaydı,eşimin telefonundan kutlayacaktım. Eşim kutlamadı, bende kutlamadım.Kv sosyal medyadan, anneler günü için paylaşım yapmış.
Kız kardeşim ile konuştum.Kutlamadığımı söyleyince, yazık kızım niye kutlamadın dedi 😔neyse cok ayrıntıya gırdım. Sonuc olarak kutlamadım. Ama kendı annemınkinide kutlamadım

Aman icinden gelmediyse kutlama zorundamisin ?
Ben boyle gunleri sevmedigim icin kutlamadim
anneminkinide kvdeninkinide ama kutlasam bile Kvdeyi gene kutlamazdim

Aman icinden gelmediyse kutlama zorundamisin ?
Ben boyle gunleri sevmedigim icin kutlamadim
anneminkinide kvdeninkinide ama kutlasam bile Kvdeyi gene kutlamazdim
Bende bu tip günleri kutlamam. Babalar günüde aynı şekilde. Kaynımın da arayıp kutladıgını sanmıyorum. Eşimde kutlamadı. Ama kv beklenti içindedir eminim

Bende bu tip günleri kutlamam. Babalar günüde aynı şekilde. Kaynımın da arayıp kutladıgını sanmıyorum. Eşimde kutlamadı. Ama kv beklenti içindedir eminim
Ilk once cocuklarindan beklesin o zaman
Tabiki kvdeler hep beklenti icinde ama kutlamadim diye icinizi kemirmesin bu durum
Sonucta esinizde Ilk annesinin sonra sizde anneyseniz eger sizinkinin kutlayabilirdi

Tabiki kvdeler hep beklenti icinde ama kutlamadim diye icinizi kemirmesin bu durum
Sonucta esinizde Ilk annesinin sonra sizde anneyseniz eger sizinkinin kutlayabilirdi
Ben anne degilim de nedense kendi çocukları degil, benden bekliyor.
Geçen ay eşimin dogum günüydü.Kv eşimin dogum gününde kvye sürpriz yapıp, yanına gidecegimizi beklemiş. Ben uzakta duruyorum. Neden halaa beklenti içinde anlamıyorum.

kendi çocuklarını eğitememiş milletin kızını eğitmeye çalışıyor ,

eşin nasıl davranıyorsa sende öyle davran , eşimin yapmadıgı birşeyi hemen onun üstüne atıyorum ,
o yapmadı boşver dedi , gerek yok dedi diyorum

kendi çocuklarını eğitememiş milletin kızını eğitmeye çalışıyor ,

eşin nasıl davranıyorsa sende öyle davran , eşimin yapmadıgı birşeyi hemen onun üstüne atıyorum ,
o yapmadı boşver dedi , gerek yok dedi diyorum
Nedense herşey gelinlerden beklenıyor.Bende bunu anlamıyorum.

Hayat ne garip, evlenirken her şeyini onlara yaptırırken melek olan kayinvalideye sonra da bir anneler günü kutlamayı dert edineceksin. Aylarca foruma girmiyorum yine konular aynı.

Back
X