• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın aşırı alınganlığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nevrazod

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba hanımlar çok muzdarip olduğum bir konu var içimi dökmek istiyorum… altı aylık evliyim kaynanam ile atlı üstlü yaşıyorum yaklaşık iki aydır işten çıktım bir fiil evdeyim bu durumda kaynanamla çok fazla yüz göz olmak durumunda kaldım ve bunca zaman tanıdığım o kadın gitti yerine bir başkası geldi soyledigim her sözü yanlış anlayan iki gün kapısına çıkmazsam tavır gösterip eşimle aramizi bozmaya çalışan biri geldi..
Geçenlerde arkadaşımın düğünü vardı o gün adet olmuştum ben de bu durumu çok sancılı atlatıyorum yatakta yatıyordum kapıma geldi hasta olduğumu söyledim bir şey demeyerek evine çıktı çok sancılı olamama rağmen ağrı kesici alıp çok yakın dostumun düğününe gittim. birkaç gün sonra karşılaştığımızda bana hastasın ama düğünlere gitmeyi biliyorsun, beni evine almıyorsun, beni kapıdan kovdun, merak etme ben senin başına kalmayacağım, istediğin gibi davran her halinle belli ediyorsun tarzı şeyler söyledi. Bu durum tabii ki de biraz zoruma gitti asla o şekilde bir şey lanse etmedim 50 yaş büyük zaten benden , eşimin annesidir diyerek sustum cevap vermedim ama bu tavrım başıma bela oldu.
Cevap vermememden cesaret alarak bir akşam evime geldi eşim kapıyı açtı bana bakıp bu da mı burada diyerek evine çıktı. (Evde olmadığımı düşündü sanırım)
O sırada da bir şey dememe fırsat vermedi kaçtı resmen.. bu anlattıklarım sadece bir tanesi bu durumdan çok sıkılmaya başladım. Ne yapmalıyım sonsuza dek böyle yaşayamam. Ben muhattap olmayınca da eşime sarmaya başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X