- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.004
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
Eyvah eyvah gene neler kaçırdım acaba ,buda son kaynanamı şimdi![]()
Hayırlısı be gülüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eyvah eyvah gene neler kaçırdım acaba ,buda son kaynanamı şimdi![]()
Ben taktir ettim kadınııkızlar en son konumdaki 1.5 yıldır tanıştğım çocukla sevgili olduk baya görütük ve bu durumu ailesine anlattı.
sorun şu ki bu kadın iliişkimizi öğrenince sevgilime tanışma eysimizi sormuş sevgilim de anlaştmış işte terk edildi, sadakatsilik gördü falan diye.
kadın da demiş o kız erkek peşinde koşacağına okukuna ve iyi bir iş için çabalasın demiş.
bu kadını yolmak lazım harbi
Aynen bea gülüm kısmet herşeyHayırlısı be gülüm![]()
Ne kadar zeki bir kadınmışkızlar en son konumdaki 1.5 yıldır tanıştğım çocukla sevgili olduk baya görütük ve bu durumu ailesine anlattı.
sorun şu ki bu kadın iliişkimizi öğrenince sevgilime tanışma eysimizi sormuş sevgilim de anlaştmış işte terk edildi, sadakatsilik gördü falan diye.
kadın da demiş o kız erkek peşinde koşacağına okukuna ve iyi bir iş için çabalasın demiş.
Bende demeyecegim :) hadi bakalim resmi yok öylesine tanismak icin zaten bu aralar düsünemiyoruz resmiyi malum ekonomi cökükBen hiç bişey dememiştimisim veya hitap işine girme bence
![]()
Vanessa kaynana konusunu aştı çocukla parkta işi bile pişirmişvanessa daima arkandayım .kaynanana çok selam düğününe beni de çağır ha
zaten eli şeyinde gezen erkeklerin kadın türüne dönüşmüştü.bir sevişsin de sitecek rahatlayalımVanessa kaynana konusunu aştı çocukla parkta işi bile pişirmiş![]()
iyi yapmışsın.faize de bulaşmamışsın dememizi bekliyordu sanırımBuradan gelen yorumların olumsuz olduğunu bildiğiniz halde
Nedendir bu konu açma isteği?
Amaç
Sebep?
Bence kendine sahip çıksınamanın yanlış yere yazmışım.vanessa senle faizin alakası yok kuzum.sen erkeğine sahip çık![]()
Akli melekeleri yerinde degl mi oglanin?kızlar en son konumdaki 1.5 yıldır tanıştğım çocukla sevgili olduk baya görütük ve bu durumu ailesine anlattı.
Sonrasına ekonomi düzelecekse tamam bekle ya düzelmezde herşey daha ateş pahası olursaBende demeyecegim :) hadi bakalim resmi yok öylesine tanismak icin zaten bu aralar düsünemiyoruz resmiyi malum ekonomi cökük![]()
Kadın haklı, valla bütün tespitleri doğru.ya çok sinirlendim işte
karakteri oturmamış o kızın falan demiş hakkımda