kaynanamın batan haraketleri

Dinle geç kocanın annesi sonuçta yorum yapma benim kv de de çok konuşur bazen öyle dalarım uzaklara çok konuştum dimi der yok anne derim devam eder..
İçinden geçen düşünceye gelince erkek çocuk yetiştirirken dikkat et sonra milletin kızının başına bela olmasın

he de geç de

eşinin nasıl haberi yok senin bile haberin var da

eşin de biliyor ama kb gibi sesini çıkarmıyordur

kızlar ben kvden biraz şikayetçiyim. eşiyle problemleri var. yani kb ile. kv zamanında kb aldatmış kayınbabamın en nefret ettigi kişi ile görümcem ifşa etmiş babasına söylemiş ama kbabam elalem ne der düşüncesi ile boşamamış. ama kadını uzun zamandır insan yerine koymuyor azarlıyor sürekli. kv de geliyo gidiyo bana kbabamın dedikodusunu yapıyor yok bana bunu yaptı yok şöyle yaptı diye içimden seni öldürmedigine dua et diyorum o derece. artık bu haraketleri beni çok rahatsız ediyor. defalarca ben napayım ne diye bana anlatıyorsun diyorm ama nafile. bide kendini masum gösterme çabası yok mu iyice sinir ediyor. bana bi zararı yok çok şükür ama bu haraketleri sinirimi bozuyor. eşimin bu olanların hiç birinden haberi yok bu arada.
kızlar bu bi dert degil biliyorum sadece kimseye anlatamadıgım şeyleri buraya yazıp rahatlamak istedim.
eşinin haberinin olmadığı aldatma muhabbetinden senin nasıl haberin oluyor.

Back
X