Kaynanamın beni sevmemesi

Kıskançlık mı o kadının kıskanılacak hiç birseydi yok nankör bir kadın onun yüzünden tüm yük bizim üzerimizde
Haketmediğini düşündüğünüz sevgi ve değere layık görüldüğü için kıskanıyorsunuz. Şu yazdıklarınızda bile bunun öfkesi var.

Haketmediğini düşündüğünüz sevgi ve değere layık görüldüğü için kıskanıyorsunuz. Şu yazdıklarınızda bile bunun öfkesi var.
Bakın öfkeliyim doğru diyorsunuz fakat ben tatil yerine buraya onlara bakmak için gelmişim o kadın evde oturduğu halde borusunu öttürüp gelmiyor üstüne birde aynıyız muamelesi görüyorum Allah razı olsun demiyorlar ikinizde yapıyorsunuz diyorlar onun ne yaptığını göremiyorum.

Konunuza çok şaşırmıştım ama eski yorumlarınızda başkasının boşanma konusuna yaptığınız bir yorumu gördüm. Bence siz ne olursa olsun "yuvam" yıkılmasın zihniyetinde birisiniz. Bende diyorum sağlıklı düşünce yapısı olan biri nasıl bu şeyi evlilik zanneder. Başta sizin düşünce yapınızda problem var bence. Onun için kayinvalidenizi bırakın da kendinizi iyileştirin. Ben artık istisnalar dışında herkesin karşısına kendi gibi birileri çıktığını düşünüyorum.

Konunuza çok şaşırmıştım ama eski yorumlarınızda başkasının boşanma konusuna yaptığınız bir yorumu gördüm. Bence siz ne olursa olsun "yuvam" yıkılmasın zihniyetinde birisiniz. Bende diyorum sağlıklı düşünce yapısı olan biri nasıl bu şeyi evlilik zanneder. Başta sizin düşünce yapınızda problem var bence. Onun için kayinvalidenizi bırakın da kendinizi iyileştirin. Ben artık istisnalar dışında herkesin karşısına kendi gibi birileri çıktığını düşünüyorum.
Eşi ailesine, konu sahibi de onun peşinden eşine yaranmak için yırtınıp duruyor, böyle yapmayan kayınla elti suçlu oluyor ne kadar güzel. Hatta kayın bile değil direkt elti suçlu yani, erkeklere yine çok bi laf yok.

Eşi ailesine, konu sahibi de onun peşinden eşine yaranmak için yırtınıp duruyor, böyle yapmayan kayınla elti suçlu oluyor ne kadar güzel. Hatta kayın bile değil direkt elti suçlu yani, erkeklere yine çok bi laf yok.
Elti dışında yapma zorunluluğu olan yok eltinin herseyi yapması lazım kirasını onlar ödüyor çocuklarını kaynanamlar okutuyor. Bütün fedakarlıklar onlar için o yüzden o kadın suan burada olup hizmeti yapmak zorunda aslında.

Elti dışında yapma zorunluluğu olan yok eltinin herseyi yapması lazım kirasını onlar ödüyor çocuklarını kaynanamlar okutuyor. Bütün fedakarlıklar onlar için o yüzden o kadın suan burada olup hizmeti yapmak zorunda aslında.
Oğlu? O ne oluyor süs biberi mi? Gelini herkes olabilirdi kayın ailenin ama oğlu hep oğlu, değişmeyecek.

Maddi durumu yoktu evinde bakabilirdi ama . Çok birsey değil dediğiniz tüm tedavi giderlerini biz karşıladık nerdeyse. Hergün yemek yaptım küçük bebeğimle. Eltimde kıçını yayıp oturdu ama lafa gelince o da benimle aynı oldu ha bu kadın bunlara maddi olarak birsürü zarar vermiş bir kadın.

Oğlu süs bitkisi mi? Yaptılarsa oğlunun eksiği için yaptı merhametli insanlarmış. Elti çoluk çocuk ağaç kovugundan çıkmadığına göre bir zahmet. Kadın niye zarar vermiş oluyor ya zihniyet korkunc

Bakın öfkeliyim doğru diyorsunuz fakat ben tatil yerine buraya onlara bakmak için gelmişim o kadın evde oturduğu halde borusunu öttürüp gelmiyor üstüne birde aynıyız muamelesi görüyorum Allah razı olsun demiyorlar ikinizde yapıyorsunuz diyorlar onun ne yaptığını göremiyorum.
Sevgili konu sahibi neden gittiniz? Gitmeseydiniz. Ya da izninizi ikiye bölseydiniz.
Eşiniz o kadar sıkıntılı ki. O kadar olur. Kayınvalideniz de ten renginiz için size laf söyleyecek tıynette biri. Eltinizi boşverin bence.
En son düşüneceğiniz şey bile değil eltiniz.
İki yaşında çocuğum olduğu dönemde kendimiz için bile yemek yapamıyordum doğru düzgün. Siz neden kendinizi parçaladınız bu kadar?

Kızlar öncelikle herkese selam, uzun uzun yazmayacağım kaynanam olacak kadın uzun zamandır hastaydı maddi manevi eşimle elimizden geleni yaptık bebeğim olduğu için bizim evde kalmadı görümcemde kaldı ama bizde maddi manevi (ben nerdeyse hastahaneye hergün yemek yaptım) eltim ve kocası da bizimle aynı şehirde ve çok müsait oldukları halde manevi olarak hiç birsey yapmadılar bir gün bile bakmadılar. Maddi zaten güçleri yok. Tedavi bitti kendi evlerine döndüler bizde iznimizi heba edip onların yanına geldik ve beş dk otumadım pazardan beri bugünde misafir geldi kaynanam benim gelinlerim çok iyi çok seviyorum deyince görümcemin kızı yoo sen diğer gelimi çok seviyorum dedin anneanne dedi. Susturmaya çalışşa da çocuk susar mı ve sürekli ikide bana herseyi yaptı diyor zaten. Siz olsanız napardınız beni sevmediği halde kendi paraliyorum.
Bir insan kv nin kendisini sevmesini niye ister ki .

Deveyi diken insanı.......... yaranırmış insan destek bile olmamışlar gelip gitmeleri yeter ama sen herşeyi yaptğın halde gördüğün muameleye bak...

Maddi durumu yoktu evinde bakabilirdi ama . Çok birsey değil dediğiniz tüm tedavi giderlerini biz karşıladık nerdeyse. Hergün yemek yaptım küçük bebeğimle. Eltimde kıçını yayıp oturdu ama lafa gelince o da benimle aynı oldu ha bu kadın bunlara maddi olarak birsürü zarar vermiş bir kadın.
Ben eltinizi gayet akıllı buldum. Siz kendinize yanın. Bakın kendinizi heba ettiniz de ne oldu? Bu devirde akıllı insan sevilir, kendini paralayan değil

Kv sevse neee sevmese ne oğlunu torununu sevsin yeter valla benim için onlari seviyor mu seviyor tamam en iyi anne en iyi babaanne diyip geciyorum kendimce.Siz de cok sey yapmayın yan yatan da bir seyini yırtan da bir nasıl olsa

Back
X