Kaynanamın beni sevmemesi

Kızlar öncelikle herkese selam, uzun uzun yazmayacağım kaynanam olacak kadın uzun zamandır hastaydı maddi manevi eşimle elimizden geleni yaptık bebeğim olduğu için bizim evde kalmadı görümcemde kaldı ama bizde maddi manevi (ben nerdeyse hastahaneye hergün yemek yaptım) eltim ve kocası da bizimle aynı şehirde ve çok müsait oldukları halde manevi olarak hiç birsey yapmadılar bir gün bile bakmadılar. Maddi zaten güçleri yok. Tedavi bitti kendi evlerine döndüler bizde iznimizi heba edip onların yanına geldik ve beş dk otumadım pazardan beri bugünde misafir geldi kaynanam benim gelinlerim çok iyi çok seviyorum deyince görümcemin kızı yoo sen diğer gelimi çok seviyorum dedin anneanne dedi. Susturmaya çalışşa da çocuk susar mı ve sürekli ikide bana herseyi yaptı diyor zaten. Siz olsanız napardınız beni sevmediği halde kendi paraliyorum.
Sevmesin bacım napcaksin onun sevgisinemi ihtiyacın var kafana takma değmez

Nasıl ne yapayım? Memur olduğunuzu kendiniz söylüyorsunuz. Hiç dışarı yüzü görmemiş 15'inde evlendirilmis kız gibi konuşmayın ya
Ne özgüvenliydim eşimle hepsi gitti çocukla eksilerde boşanma dilekçesini önüne koyasım var kaynanam olacak kadın en başından beri esmer olmama taktı her dk oğluma hemşireler baktı kasiyer baktı su baktı bu baktı deyip sinirimi bozdu ama ben naptım ölüp gider diye tatilde buraya geldim

Ay kendini paralayanların sevildiğini görmedim ben, bizim ailede de ben hiçbir şey yapmam genelde faydaya dair, yaparsam da çok az, ama yine en çok beni seviyorlar 😂 hiç bişey yapmayacaksın valla lafa gelince çok vefalı milletiz en çok emeği geçene hürmetimiz var ama yalan, millet prenses seviyor.

Kızlar öncelikle herkese selam, uzun uzun yazmayacağım kaynanam olacak kadın uzun zamandır hastaydı maddi manevi eşimle elimizden geleni yaptık bebeğim olduğu için bizim evde kalmadı görümcemde kaldı ama bizde maddi manevi (ben nerdeyse hastahaneye hergün yemek yaptım) eltim ve kocası da bizimle aynı şehirde ve çok müsait oldukları halde manevi olarak hiç birsey yapmadılar bir gün bile bakmadılar. Maddi zaten güçleri yok. Tedavi bitti kendi evlerine döndüler bizde iznimizi heba edip onların yanına geldik ve beş dk otumadım pazardan beri bugünde misafir geldi kaynanam benim gelinlerim çok iyi çok seviyorum deyince görümcemin kızı yoo sen diğer gelimi çok seviyorum dedin anneanne dedi. Susturmaya çalışşa da çocuk susar mı ve sürekli ikide bana herseyi yaptı diyor zaten. Siz olsanız napardınız beni sevmediği halde kendi paraliyorum.
Kendinizi seviyor musunuz bunları kendinize layık görüyorsunuz. Sizin kimsenin sevgisini kazanmak için hizmetçilik etmenize gerek yok. Eşinin bile sahip çıkmadığı ,saygı göstermediği birine kim saygı Sevgi gösterir. Eş ezerse herkesin önünde onlar da ezer . Memursunuz kendi ayakları üzerinde duran öz güvenli bir birey olarak ezdirmeyin kimse vazgeçilmez değildir .siz kimsenin hizmetçisi de değilsiniz. kimse sizi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda. Kendinini paralıyorum demişsin, onlarda seni paralıyor .işte siz bu fırsatı onlara veriyorsunuz.

Ne özgüvenliydim eşimle hepsi gitti çocukla eksilerde boşanma dilekçesini önüne koyasım var kaynanam olacak kadın en başından beri esmer olmama taktı her dk oğluma hemşireler baktı kasiyer baktı su baktı bu baktı deyip sinirimi bozdu ama ben naptım ölüp gider diye tatilde buraya geldim
Suç eşinizde. Öfkenizi yanlış yere yönlendiriyorsunuz.

Biraz kavga ettik aileside yanımızdaydı. Onlar da işin içine girdi tabi hepsi birlik olup ağzımın payını verdiler eşimde pazara kadar yemek yapacak burada kalıyoruz dedi
Oha lafa bak. Cezalısın tek ayak üzerinde duracaksın der gibi. Bu lafı yutup da pazara kadar orada yemek yapmaya devam ederseniz sittin sene çekersiniz.

Şu an tam kırılma noktası ya her şeyi göze alıp resti çekeceksiniz ya da ömür boyu hizmetçi gibi kullanılıp sonra da kenara itileceksiniz seçim sizin.

Çocuğunuzu düşünüyorsunuz da ben kendi ayakları üzerinde duran annemi böyle ezik görmek istemezdim.

pazar gününe kadar yemek yapacaksın ne ya? işiniz gücünüz de varmış, biliyorum çok zor belli alışkanlıklardan kopmak, hele de evlilik kafada bir tabuysa ama rica ediyorum alıp çıkın çocuğunuzu, eşiniz peşinizden koşar, size saygı duymaya başlar, pişmanlığına sizi ikna ederse belki düşünürsünüz tekrarını, ama saygı duymuyor belli ki bu şartlarda hayatınızı harcamayın.

Benim kv kendi eltisi ve kvsi ile sorunlarını anlatırken yapanla yapmayanın harcı birmiş der. Bana da akıl vermiş oldu böylece. Niye kendinizi paralıyorsunuz ki bir de eşiniz de arkanızda değilmiş. Sizi sevmemesi çok normal. Hangi kv gelini sever, hangi gelin kvyi sever. Böyle şeylere takılmayın. Sizin probleminiz eşiniz gibi gözüküyor.

Biraz kavga ettik aileside yanımızdaydı. Onlar da işin içine girdi tabi hepsi birlik olup ağzımın payını verdiler eşimde pazara kadar yemek yapacak burada kalıyoruz dedi
NE NE NE ? Sizin burda açmanız gereken tek konu hangi şehirde yaşıyorsanız o şehirdeki avukatlar için olmalı. Hiç beklemeyin hiç. Bakın kocanıza, ailesine yorum bile yapmıyorum cehennem olsunlar siz kurtarın kendinizi.

Neden bu kadar takıyorsunuz, kendinizi boşuna paralamayın, kul köle de olsanız yaranamazsınız...

Ya pa cak dedi yani. Kendisi ne işe yarıyorMuş. Ya da siz mecburmuymuşsunuz. Siz çekin gidin cuma günü. Yaptığınız çok mu işe yaradı ki yapmaya devam ediyorsunuz, bir de beş para etmez koca için

Kaynanandan daha önemli bir şey var.

Çocuğunun babası seni sevmiyor. Kendi anasına, danasına baktıracak hizmetçi aramış. E maaşı da var oo demiş. Tabi izin bitti sen maaşı almaya başla bak nasıl tamam diyecek sana. Ama sen kanma ve elinde gücün yokken nasıl ezdiği günleri hatırla.
Boşanacağını düşünmüyorum. Ancak evlilik birliğini sürdüreceksen de kocan dahil birilerine yaranmak için yapma yaptığın iyilikleri.

Eltim ve kocası da bizimle aynı şehirde ve çok müsait oldukları halde manevi olarak hiç birsey yapmadılar bir gün bile bakmadılar. !!!!!

Ben buna takıldım. Siz eltinizin kayınvalidesi ile neler yaşadığını biliyor musunuz? Kim bilir kadını ne kadar üzdü, yıprattı. Oda canı cehenneme dedi. Ayrıca sizde yapmak zorunda değilsiniz.
Bakmakla zorunlu olan kişiler kendi çocukları.

Kaynanam ameliyat oldu bırak gidip ilgilenmeyi geçmiş olsun bile demedim !!! Geberse umrumda değil. Yaşadıklarımı bir ben biliyorum.

Şimdi çok yakın zamanda gelin aldı. Bir dediğini ikiletmedi. Premses gibi dört dörtlük yaptı herşeyini. Şimdi sıra eltimde tabiki eltim bakacak ona. Herşey karşılıklı.

Eltim ve kocası da bizimle aynı şehirde ve çok müsait oldukları halde manevi olarak hiç birsey yapmadılar bir gün bile bakmadılar. !!!!!

Ben buna takıldım. Siz eltinizin kayınvalidesi ile neler yaşadığını biliyor musunuz? Kim bilir kadını ne kadar üzdü, yıprattı. Oda canı cehenneme dedi. Ayrıca sizde yapmak zorunda değilsiniz.
Bakmakla zorunlu olan kişiler kendi çocukları.

Kaynanam ameliyat oldu bırak gidip ilgilenmeyi geçmiş olsun bile demedim !!! Geberse umrumda değil. Yaşadıklarımı bir ben biliyorum.

Şimdi çok yakın zamanda gelin aldı. Bir dediğini ikiletmedi. Premses gibi dört dörtlük yaptı herşeyini. Şimdi sıra eltimde tabiki eltim bakacak ona. Herşey karşılıklı.
Bizim durumda benzer eltimin kirası çocuklarının masrafları herseyi kaynanamgil karışlıyor eltim umursamaz bir kadın. Buna rağmen ben ne yaparsam yapayım ikisi de aynı ikisi de ellerinden geleni yaptılar diyor. Kadın düğün düğün gezdi birsey yapmadı ki

Bizim durumda benzer eltimin kirası çocuklarının masrafları herseyi kaynanamgil karışlıyor eltim umursamaz bir kadın. Buna rağmen ben ne yaparsam yapayım ikisi de aynı ikisi de ellerinden geleni yaptılar diyor. Kadın düğün düğün gezdi birsey yapmadı ki
Kocanızı sevmiyorlar diğer oğulları tatlı, keramet eltide değil. Kocanız da paralasın dursun kendini birazcık sevgi için.

Back
X